סטרימר מומלץ לטלויזיה (כתחליף לממיר הוט)
שלום
מחפש להחליף ממיר הוט HD בסטרימר עליו אתקין את האפליקציה של הוט.
חשוב שיהיה לו חיבור רשת קווי ושלט שידע להפעיל גם את הטלויזיה.
(1. יש לי כבלים ולא סיבים. 2. הטלויזה מחוברת קבוע לרשת ביתית אחרת שלי לכן אני צריך עבור הוט סטרימר נפרד שאחבר אותו לראוטר שלהם)
המלצה ?
תודה
מחפש להחליף ממיר הוט HD בסטרימר עליו אתקין את האפליקציה של הוט.
חשוב שיהיה לו חיבור רשת קווי ושלט שידע להפעיל גם את הטלויזיה.
(1. יש לי כבלים ולא סיבים. 2. הטלויזה מחוברת קבוע לרשת ביתית אחרת שלי לכן אני צריך עבור הוט סטרימר נפרד שאחבר אותו לראוטר שלהם)
המלצה ?
תודה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
ההמלצה שלי, שאולי לא תאהב אותה, באם יש אפשרות להתחבר לסיבים אז לעשות את זה. הסרבול של הוט עם ראוטרים שלהם וכו' בלתי נסבל בשנת 2025. למה הטלוויזיה מחוברת לרשת ביתית אחרת מהסטרימר לא הבנתי.
הרשת הביתית שלי היא של בזק. הוט משמשת אותנו רק לצרכי טלויזיה. הטלויזיה מחוברת לרשת הביתית בגלל PLEX ועוד. האפליקציה של הוט עובדת רק מול הרשת אינטרנט (ראוטר) שלהם.06/02/2025 23:20ChinggisKhan כתב: ההמלצה שלי, שאולי לא תאהב אותה, באם יש אפשרות להתחבר לסיבים אז לעשות את זה. הסרבול של הוט עם ראוטרים שלהם וכו' בלתי נסבל בשנת 2025. למה הטלוויזיה מחוברת לרשת ביתית אחרת מהסטרימר לא הבנתי....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אתה מחובר נחושת לבזק ? בהנחה שאין פריסת סיבים + משום מה אתם ממש אוהבים את התוכן של הוט - למה לא להעביר להוט גם את הנחושת ?
בבזק אני בסיב07/02/2025 8:48ChinggisKhan כתב: אתה מחובר נחושת לבזק ? בהנחה שאין פריסת סיבים + משום מה אתם ממש אוהבים את התוכן של הוט - למה לא להעביר להוט גם את הנחושת ?...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

רגע, אז למה לא ללכת על Next TV ? לא מצליח להבין את הצורך שלך לשלם גם על סיבים וגם על תשתית נחושת