האם ערוץ הטלוויזיה הישראלי רשת 13 בפני סכנת סגירה?
וואוווווווווווו איזה חדשות טובות לקרוא לכבוד שבת המלכה!
תודה!!
שונא את הערוץ וההשקפות הפוליטיות שהם מנסים לכפות על הצופים - ואין קשר אם הבנאדם מצד ימין או מצד שמאל - הערוץ עצמו משדר, נוטף ומטפטף רק שמאלניות ובוז לימין ולי כצופה זה צורם.
אני ממש אשמח לראות את הידיעה שתתפרסם בעזרת השם בקרוב - שהערוץ נסגר.
*** של ערוץ, *** של הפקות... הרסו כל דבר אפשרי.
מאחל לאוהבי ריאליטי שהכל יחזור/יעבור ל"קשת" (האח הגדול שהרסו את האמא של הפורמט מאז שעבר ל"רשת", "הישרדות" שבשבוע יש שלושה פרקים - משימת פרס, משימת חסינות, הדחה - כדי לשדר הרבה פרקים על מנת למלא את המשדרים ולשדר יותר פרסומות לכסות הוצאות - הרסו את הפורמט ולעסו את אמ-אמ-אמא שלו).
שמח שהמירוץ למיליון עבר ל"קשת" - אחת התוכניות הכי אהובות.
קולולולולו יאללה נאחל לדרוקר שייכשל בכל דבר, דרך וערוץ.
תודה!!
שונא את הערוץ וההשקפות הפוליטיות שהם מנסים לכפות על הצופים - ואין קשר אם הבנאדם מצד ימין או מצד שמאל - הערוץ עצמו משדר, נוטף ומטפטף רק שמאלניות ובוז לימין ולי כצופה זה צורם.
אני ממש אשמח לראות את הידיעה שתתפרסם בעזרת השם בקרוב - שהערוץ נסגר.
*** של ערוץ, *** של הפקות... הרסו כל דבר אפשרי.
מאחל לאוהבי ריאליטי שהכל יחזור/יעבור ל"קשת" (האח הגדול שהרסו את האמא של הפורמט מאז שעבר ל"רשת", "הישרדות" שבשבוע יש שלושה פרקים - משימת פרס, משימת חסינות, הדחה - כדי לשדר הרבה פרקים על מנת למלא את המשדרים ולשדר יותר פרסומות לכסות הוצאות - הרסו את הפורמט ולעסו את אמ-אמ-אמא שלו).
שמח שהמירוץ למיליון עבר ל"קשת" - אחת התוכניות הכי אהובות.
קולולולולו יאללה נאחל לדרוקר שייכשל בכל דבר, דרך וערוץ.
מעניין שדווקא הדברים שלי מפריעים לך. כשאחרים הכניסו פוליטיקה בהודעות שלהם, לא הגבת להם ספציפית (נתת איזו הודעה כללית אחרי הודעה אחת ומהאחרים התעלמת).24/11/2024 22:49sabres כתב: @magshield
עצה מרתקת, אני רושם לעצמי לבדוק את זה בהזדמנות הראשונה.
בינתיים, תפסיק לדחוף פוליטיקה לפורום....
יהלי - יש כבר אל ג'זירה ישראל 12
עמית - בלי קשר לנטייה הפוליטית המובהקת של הערוץ.
שי - הערוץ עצמו משדר, נוטף ומטפטף רק שמאלניות ובוז לימין ולי כצופה זה צורם.
25/11/2024 0:14magshield כתב: מעניין שדווקא הדברים שלי מפריעים לך. כשאחרים הכניסו פוליטיקה בהודעות שלהם, לא הגבת להם ספציפית (נתת איזו הודעה כללית אחרי הודעה אחת ומהאחרים התעלמת)....
אם תשים לב להודעה הראשונה שלי בשרשור, אני פונה שם בלשון רבים לכל מי שהכניס פוליטיקה לדיון הזה. אתה לא מיוחד ותפסיק להתקרבן.
אני לא מנהל פה ולא אחראי על הדיון, אני רק מבין כמה מהר הכנסה של פוליטיקה לדיונים האלה מדרדרת את השיח למחוזות לא נעימים.
דעתך על מירי רגב או על בוחרי הממשלה הנוכחית לא רלוונטית בכלל לדיון הזה. לך תצעק בקפלן או תכתוב אותה בטוויטר. לפה זה לא קשור.
למה פנית אלי ספציפית? יש פה כמה וכמה שעירבו פוליטיקה. בוא לא נהייה תמימים, לשנינו ברור מה הכוונה באל ג'זירה 12 ומאיזה מחנה מגיע מי שכתב וכך גם האחרים.25/11/2024 1:17sabres כתב: אם תשים לב להודעה הראשונה שלי בשרשור, אני פונה שם בלשון רבים לכל מי שהכניס פוליטיקה לדיון הזה. אתה לא מיוחד ותפסיק להתקרבן.
אני לא מנהל פה ולא אחראי על הדיון, אני רק מבין כמה מהר הכנסה של פוליטיקה לדיונים האלה מדרדרת את השיח למחוזות לא נעימים.
דעתך על מירי רגב או על בוחרי הממשלה הנוכחית לא רלוונטית בכלל לדיון הזה. לך תצעק בקפלן או תכתוב אותה בטוויטר. לפה זה לא קשור....
פניתי אליך כי באופן ברור הכנסת פוליטיקה לשרשור. ראוי שאחרים שעשו את זה כאן גם יימנעו מזה, אבל אני לא עוקב ולא מגיב לכל הודעה שיוצאת. יש לי חיים.
לא אכפת לי מה זה אל-ג'זירה 12 ולא מעניין אותי אם אחד המשתמשים כאן הוא בעצם ברוך מרזל. לא צריך את הדיונים הפוליטיים האלו כאן.
לא אכפת לי מה זה אל-ג'זירה 12 ולא מעניין אותי אם אחד המשתמשים כאן הוא בעצם ברוך מרזל. לא צריך את הדיונים הפוליטיים האלו כאן.