המלצה לטלויזיות בגודל 50-55 וגם 42-46 בדגש על תמורה למחיר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

שלום,
מחפש שתי טלויזיות - אחת בגדלים של 50-55 ועוד אחת בגודל 42-46 שאמורות לשמש כטלויזיות משניות בבית, לשימוש בחדרים ולא כטלויזיה ראשית.
חשוב מאוד נושא התמורה למחיר, לא מעוניין במותגים סיניים, כן מוכן להשקיע קצת יותר כדי לקבל דגם מודרני יותר עם תמיכה ברזולוציה גבוהה יותר או עוד חיבורים "חשובים", אין צורך בטכנולוגיה החדשה ביותר ולכן גם דגמים יקרים יותר מסדרות ה-OLED לא מעניינים. כן חשוב שפונקציית ה-smart תהיה טובה עם חנות אפליקציות שמתעדכנת (לא יודע אם זה רלוונטי עדיין אבל בעבר גם בטלויזיות סמסונג ו-LG לא היו זמינות כל האפליקציות הפופולריות).
אודה להכוונה לדגמים מומלצים.
תודה

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #2 

היצרן עם התמורה הטובה ביותר למחיר כרגע הוא כפי הנראה TCL, אבל כיוון שאתה לא מעוניין במותגים סיניים לא תקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר.
אגב, גם מבחינת עדכונים סדירים לקושחה ותמיכה בפיצ'רים מודרניים זה היצרן שהייתי ממליץ עליו, במיוחד על סדרת ה-C755/QM8B.

לשיקולך, ובכל מקרה בהצלחה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4787
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #3 

אם אתה לא רוצה סיני ולא רוצה LG וסמסונג נשארת עם סוני, שזה לא בדיוק נחשב תמורה למחיר...
מבחינת רזולוציה, הכל היום 4K לגדלים הנפוצים (בטלווזיות 42 לא, אבל זה פחות קריטי לגודל מסך כזה).
אם יורשה לי, כל מה שכתבת מעיד קצת על פער ידע כמו גם הגדלים שביקשת לגביהם המלצה שכמעט ולא קיימים היום. מציע לך לעבור קצת על שרשורים.
על קצה המזלג: גדלים נפוצים: 42, 55, 65, 75, 77 (לא ממשיך הלאה כי זה כבר מאד רחוק ממה שביקשת). יצרנים של מסכים ברמת כניסה: TCL, LG, סמסונג. לכל אחת מערכת הפעלה שונה. TCL עם גוגל TV לכאורה הכי נוחה אבל אין כמעט אפליקציה ישראלית שלא נתמכת ב-LG ובסמסונג.

rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

משהו לא הובן נכון. LG וסמסונג לגמרי רלוונטיות. ציינתי שבעבר היתה בעיה של זמינות של אפליקציות באחת החנויות, מניח שהיום זה לא כך.
הגדלים שמעניינים אם כך הם 42 ו-55.
אשמח להמלצות לדגמים ספציפיים.
תודה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4787
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #5 

ב-55, דגמים סבירים מבחינת תמורה לכסף, סביב ה-3000 שקל הם tcl c755 ו-lg816.
ב-43 (טעות שלי 42 זה oled) יש שיאומי וגם tcl p סביב ה-1200-1500

rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה על התגובה.
יש דגמים מומלצים של סמסונג וסוני בגודל 55 מבחינת תמורה לכסף?
ב-43 לא רלוונטי מבחינתי שיאומי ו-TCL. יש המלצות לדגמים של LG, סמסונג או סוני?

rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

כמה הבהרות:
1. ההחלטה ללכת על שתי טלויזיות בגודל 55".
2. רוב התכנים שייצפו בטלויזיות האלה יהיו דרך שירות סלקום TV. מניח שזה אומר שילוב של תכנים ברזולוציות SD, 720P ו-1080P ואולי קצת 4K.
3. התקציב לטלויזיה יכול להגיע עד 3500 ש"ח לכל יחידה, אם יש הצדקה ממשית, אולי אפשר לעלות קצת, אבל כמובן שלא אכפת לשלם פחות מזה..

אחרי קצת יותר חפירה, קריאת ביקורות וביקור בחנות:
4. הבנתי שהיבואן של סמסונג התחלף וזה כבר לא השירות הרע של סמליין. האם מישהו יודע לומר משהו על השירות של ניופאן? בכל מקרה לא מעוניין לקנות משום מותג יבוא פרללי.
5. אולי היו לי קצת דעות קדומות על המותגים הסיניים, אחרי בחינה נוספת של הנתונים וקריאת ביקורות, ה-TCL C755 דווקא נכנס לרשימת המועמדים (במחיר של כ-3100 ש"ח). הבעיה היא שאני תוהה האם איכות התמונה תהיה טובה בשימוש עם השידורים דרך סלקום TV. עד כמה מעבד התמונה הלא מוצלח שלו יהיה בשימוש? אני פשוט לא סגור כמה מהערוצים שם (בעיקר הערוצים הישראליים של הסרטים, הספורט והחדשות הם אלה שבשימוש).
6. הוצעה לי טלויזיית OLED של סמסונג מדגם QE55S85D (להבנתי סדרת הכניסה של סמסונג ב-OLED ודגם של שנה שעברה) במחיר של כ-3900 ש"ח. האם זה לא הימור גדול מדי במחיר גבוה מדי ללכת על OLED עם כל המחלות שלו ואחריות לא ארוכה במיוחד (3 שנים לעומת האחריות הארוכה יותר בדגמים של LG)? האם שווה ללכת על הדגם הזה? איך מורידים את הסיכויים לצריבות?
7. אופציות נוספות שהוצעו: LG 55QNED86T6A בסביבות ה-3000 ש"ח (מבין שזה דגם מוצלח יותר מה-816 שהוזכר פה מוקדם יותר בשרשור) ודגם נוסף של סמסונג מסדרת QLED (כמדומני QE55QN85D בסביבות ה-3500 ש"ח. אני חושב שגם פה מדובר על דגם משנה שעברה).

לאור כל המידע הזה והדגמים והמחירים האלה, על מה הייתם ממליצים ללכת? האם יש דגמים נוספים ששווה לקחת בחשבון בטווחי המחירים האלה בגודל 55"? האם מישהו יודע לומר כבר משהו על השירות של ניופאן כיבואן סמסונג?

תודה רבה.

rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מעביר את הנושא לשרשור חדש עם כותרת מדוייקת כדי למנוע בלבול.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”