כונן dvd מתוך pc ישן.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם תרצה להשתמש בו תידרש לרכוש מארז חיצוני שיאחסן אותו ויאפשר חיבור למחשב הנייד בחיבור שהוא ידע לקבל
האם אתה יכול לשים כאן קישור לדוגמא למארז כזה כדי שאבין במה מדובר?03/02/2025 12:44Borderline1 כתב: אם תרצה להשתמש בו תידרש לרכוש מארז חיצוני שיאחסן אותו ויאפשר חיבור למחשב הנייד בחיבור שהוא ידע לקבל...
תודה.
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לא יותר פשוט לקנות כונן DVD חיצוני עם חיבור USB? ( לי יש כזה לשימוש מדי פעם - דיסקים של בדיקות וכאלה). העלות היא מאד נמוכה: כ120 שח.03/02/2025 16:05avngas כתב: האם אתה יכול לשים כאן קישור לדוגמא למארז כזה כדי שאבין במה מדובר?
תודה....
לדוגמא: https://ksp.co.il/web/item/36408
אין לי מושג בנושא, והייתי בטוח שהם הרבה יותר יקרים. האם הצורב בקישור מתפקד כמו כונן DVD ב PC? ז"א חוץ מלצרוב הוא יודע גם לנגן מוסיקה וסרט?03/02/2025 16:16joey1799 כתב: לא יותר פשוט לקנות כונן DVD חיצוני עם חיבור USB? ( לי יש כזה לשימוש מדי פעם - דיסקים של בדיקות וכאלה). העלות היא מאד נמוכה: כ120 שח.
לדוגמא: https://ksp.co.il/web/item/36408...
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

כן. מתפקד ככונן DVD לכל דבר. וגם צורב אם במקרה צריך.03/02/2025 16:23avngas כתב: אין לי מושג בנושא, והייתי בטוח שהם הרבה יותר יקרים. האם הצורב בקישור מתפקד כמו כונן DVD ב PC? ז"א חוץ מלצרוב הוא יודע גם לנגן מוסיקה וסרט?...
יש לי עוד שאלה בבקשה. אני מעוניין להשמיד/לגרום נזק לכונן קשיח של PC כדי שהוא יהיה לא ניתן לשימוש כלל, כי אני לא יודע למי זה יגיע, אני אמור לשים את המחשב על מדרכה והוא ייאסף ע"י העירייה. האם יש רעיון איך עדיף לעשות את זה? תמיד אפשר להשתמש בפטיש, אבל אולי יש רעיון אלגנטי יותר.
תודה.
תודה.
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

אני לא בקיא בתחום הזה ספציפית, אתן לאחרים לענות. אבל למה לא לפרק את הכונן הקשיח ולשים במגירה בבית (הרי הגודל שלו קטן מאד יחסית למחשב כולו) ואת שאר המחשב לשים ברחוב? ככה לא יהיה חשש עד לאפשרות השמדה פיזית של הכונן עצמו.03/02/2025 17:30avngas כתב: יש לי עוד שאלה בבקשה. אני מעוניין להשמיד/לגרום נזק לכונן קשיח של PC כדי שהוא יהיה לא ניתן לשימוש כלל, כי אני לא יודע למי זה יגיע, אני אמור לשים את המחשב על מדרכה והוא ייאסף ע"י העירייה. האם יש רעיון איך עדיף לעשות את זה? תמיד אפשר להשתמש בפטיש, אבל אולי יש רעיון אלגנטי יותר.
תודה....
@avngas
לא שעשיתי, ומניח שצריך להשתמש בצורה זהירה ביותר (כפפות ומשקפי הגנה), אבל להשרות את הכונן הרצוי בחומצת מלח:
https://www.amrusi.co.il/%D7%97%D7%95%D ... 7%9C%D7%97
לא שעשיתי, ומניח שצריך להשתמש בצורה זהירה ביותר (כפפות ומשקפי הגנה), אבל להשרות את הכונן הרצוי בחומצת מלח:
https://www.amrusi.co.il/%D7%97%D7%95%D ... 7%9C%D7%97
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
בוא אני אגלה לך שגם מה-ram אפשר להוציא עליך מידע. הייתי פעם במעבדה כזו שיש לה רישיון מבית משפט כעד מומחה לחלץ מידע ונדהמתי ממה שהם מסוגלים לעשות.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אז אפשר גם את ה-RAM להוציא מהמחשב.08/02/2025 18:51ChinggisKhan כתב: בוא אני אגלה לך שגם מה-ram אפשר להוציא עליך מידע. הייתי פעם במעבדה כזו שיש לה רישיון מבית משפט כעד מומחה לחלץ מידע ונדהמתי ממה שהם מסוגלים לעשות....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הכי יעיל וקל - קדיחת כמה חורים עם מקדחה.03/02/2025 17:30avngas כתב: יש לי עוד שאלה בבקשה. אני מעוניין להשמיד/לגרום נזק לכונן קשיח של PC כדי שהוא יהיה לא ניתן לשימוש כלל, כי אני לא יודע למי זה יגיע, אני אמור לשים את המחשב על מדרכה והוא ייאסף ע"י העירייה. האם יש רעיון איך עדיף לעשות את זה? תמיד אפשר להשתמש בפטיש, אבל אולי יש רעיון אלגנטי יותר.
תודה....
להוציא אחר כך מידע מדיסק כזה זה אך ורק במעבדת שחזור, וזה עולה כל כך הרבה שצריכה להיות למישהו מוטיבציה גדולה מאוד לנסות לשחזר מידע דווקא מהדיסק הזה.