019/טלזר - איזה מהירות אתם מקבלים בהורדות ממוצעות?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 478 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #1 

הדברים הבאים מתייחסים למיקום סטטי מסוים, אז אני מניח שמדובר באותה אנטנה או שתיים.
הורדות ממקורות ידועים ומהירים כמו גוגל ואחרים.

פעם הייתי ב-019 על תשתית פרטנר, אבל מהירויות הורדה ממוצעות היו באזור 200KB/s או קצת יותר.

עברתי (ב-019) לתשתית פלאפון. זה עזר קצת בהתחלה. אולי הממוצע גדל ל-300-350KB/s.
היה נראה שבתחילת הורדות יש מהירות גבוהה של כמה MB/s, ואז זה נופל למהירות השיוט לעיל. לפעמים הייתי ממהיר דברים ע"י pause/resume של הורדות כדי לנצל כמה פרצי מהירות התחלתיים.

לאחרונה המהירות הממוצעת נפלה ל-150KB/s.
הציעו שאנסה לחזור לתשתית פרטנר, וכך עשיתי. הרושם בינתיים הוא שהמהירות גרועה יותר, בהרבה.

תמיד הייתי בעד 019, אבל הביצועים ההולכים ומתדרדרים שלהם, לפחות אצלי, גורמים לי לתהות.
מה הניסיון שלכם לגבי מהירויות אצלם?

yossi_s1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #2 

אני כל הזמן תוהה מה הסיפור איתם. זה לא מספיק חשוב לי וזו כנראה הסיבה שלא בדקתי לעומק. אני עם ויפי איפה שחשוב וכשאני בחוץ אני לרוב לא צריך יותר מטקסט של ואטסאפ.
ובכל זאת, האינטרנט איטי ברמות. בבדיקת מהירות אני מקבל לרוב 2-3 מגה, דומה למה שאתה מקבל. זה נראה לי כמו הגבלה מכוונת, לא ברור לי מאיפה.
כדי לבדוק, אצטרך סלולרי עם סים של פרטנר\פלאפון או חברה אחרת כלשהיא, לבדוק בו זמנית באותו מיקום. כרגע אין לי דבר כזה.

מדי פעם אני כן מצליח להגיע ל30 מגה אבל זה מאוד זמני לפני שזה חוזר ל2-3 מגה.

גם ה2-3 מגה שאני מקבל הם מטעים כי לפעמים פתאום אין אינטרנט כלל. לא מעט אני מגיע לאסוף חבילות וצריך להיכנס לאתר לאשר שקיבלתי את החבילה. יכול לחכות כמה דקות עד שהאתר נטען. קרה לי גם עם קבלה דיגיטלית של סופר בבידוק ביציאה.
באמת שאין לי דרישות גבוהות.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 478 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

אני מניח שאתה מדבר על megabit ולא megabyte.

לגבי ההתחלה במהירות גבוהה, ואז נפילה לאיטית, זה נראה כך (משרשור שכן):
תמונה

בניסיון או שניים בימים האחרונים, מהירות השיוט היתה יותר באזור 400KB. תשתית פרטנר.
אם זה ישאר כך, זה סביר.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”