בקשר לערוצי הפורנוגרפיה ביס של blue HUSTLER ושל PENTHOUSE
בשירות הלקוחות של יס אמרו לי שבתאריך 2.3.2025, הם רוצים להפסיק לשדר ערוצי פורנוגרפיה בלווין ולא להעביר אותם ליס דרך האינטרנט.
באם זה יהיה, אז במדינת ישראל, רק בחברת הטלוויזיה הרב ערוצית הוט, אפשר יהיה לצפות בערוצים כאלה, 4 כאלה כיום בהוט.
באם זה יהיה, אז במדינת ישראל, רק בחברת הטלוויזיה הרב ערוצית הוט, אפשר יהיה לצפות בערוצים כאלה, 4 כאלה כיום בהוט.
נערך לאחרונה על ידי רמאשכ ב 29/01/2025 12:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין ספק שיש לך תחומי עניין נרחבים
וברור לי שבמקרה גילית ומטוב לב אתה משתף כשירות לאנשים שמתעניינים וצופים בערוצים כאלו ולקחות של חברת יס שבכלל לא נפתחו שרשורים על גבי שרשורים לגבי הפסקת השידור שלהם בלוין או שינויים בערוצים שלהם בצורה קריאה נהירה ובהירה לכל קורא...
וברור לי שבמקרה גילית ומטוב לב אתה משתף כשירות לאנשים שמתעניינים וצופים בערוצים כאלו ולקחות של חברת יס שבכלל לא נפתחו שרשורים על גבי שרשורים לגבי הפסקת השידור שלהם בלוין או שינויים בערוצים שלהם בצורה קריאה נהירה ובהירה לכל קורא...
יש הבדל בין פרסום שבטוח שהוא לא מרצון חופשי של מי שנמצא בו בנושא הזה, לבין פרסום שהוא אולי בהסכמה מרצון חופשי של מי שנמצא בו בנושא הזה, בנוסף לזה, שבערוץ בנושא הזה, יש יותר תכנים לבחירה לצפיה....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
זה עניין שנוי במחלוקת, אם זה היה דבר רע אז חברת יס לא הייתה משדרת גם קודם, ערוצים כאלה, וגם קודם היא שידרה ערוצים כאלה.29/01/2025 11:26Borderline1 כתב: אין ספק שיש לך תחומי עניין נרחבים
וברור לי שבמקרה גילית ומטוב לב אתה משתף כשירות לאנשים שמתעניינים וצופים בערוצים כאלו ולקחות של חברת יס שבכלל לא נפתחו שרשורים על גבי שרשורים לגבי הפסקת השידור שלהם בלוין או שינויים בערוצים שלהם בצורה קריאה נהירה ובהירה לכל קורא......
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין