חברים יקרים,
אחרי חרישת הפורום והביגבוקס, קניתי פלזמה Q91 בגודל 50" וההתקנה מתוכננת ליום ראשון הקרוב.
אני מתלבט, כמו רבים בפורום, לגבי סוג החיבור בין הממיר לטלויזיה כאשר יש לי העדפה לטרנסקודר על גבי סקארט ל Svideo מפני שאני מרובע ואוהב להיצמד לתיאוריה. אלא שבפתרון הזה חשוב לי לוודא שהטרנסקודר יהיה איכותי.
קראתי את המאמר של עופר בנוגע לטרנסקודרים של חברת "קרמר אלקטרוניקה" אלא שהטרנסקודר האיכותי שלהם שעופר בדק (דגם FC15) יקר לי (כ 1000 ש"ח) והדגם הפשוט יותר (FC4) בתקציב (כ 600 ש"ח)אבל אין לי מידע לגבי טיבו. הרבה אנשים מקצועיים באתר משתמשים וממליצים הרבה על חיבור דרך טרנסקודר אבל אני מניח ששימוש בטרנסקודר לא איכותי יכול להיות פחות טוב מאס וידאו ולכן חשוב לדעתי להמליץ גם על דגם.
עכשיו לחלק של השאלות:
א. האם מישהו מכיר את הטרנסקודר של קרמר דגם FC4 ויכול לספר אם הוא איכותי מבחינת וידאו ?
ב. טרם ראיתי ביקורת שלילית על טרנסקודר כלשהו, האם כולם טובים ? חייב להיות איזה שהוא דירוג בין החברות, בטוח יש אחד סיני ואחד גרמני לא ? אשמח אם מישהו ישתף במידע הזה (רשימת טובים ורעים).
ג. ראיתי שמישהו כתב שהסמסונג Q91 רגישה לטרנסקודר ועדיף להשתמש ב Svideo, האם עוד מישהו מכיר את התופעה או מאידך מישהו יכול להעיד שהוא משתמש בטרנסקודר ללא בעיות.
תודה.