תלית פלזמה על הקיר + עיצוב הקיר
-
emordeko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
לכל החברה כאן שתולים את הפלזמה שלהם על הקיר
אני רוצה לתלות גם אבל גם אולי לעצב את הקיר בעבודת גבס כדי שיהיה יפה ולא יראו את הכבלים.
אם למישהו עשו עבודה יפה והוא יכול להעלות את התמונה של הקיר לאתר אני אודה לו מאוד.
או אולי לצרף איזה לינק לתמונה כזו.
אני פשוט מעונין לקבל רעיונות.
תודה לכולם
אני רוצה לתלות גם אבל גם אולי לעצב את הקיר בעבודת גבס כדי שיהיה יפה ולא יראו את הכבלים.
אם למישהו עשו עבודה יפה והוא יכול להעלות את התמונה של הקיר לאתר אני אודה לו מאוד.
תודה לכולם
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
יש גם אפשרות להעביר תעלה בקיר...(כך אני עשיתי)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- guygush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
הנה הסלון שלי אחרי שבניתי בו קיר גבס שהפלזמה שקועה בו.
חלק מהכבלים גלויים כי עדיין לא הספקתי לקנות ארוכים מספיק כדי להעביר אותם בתוך הקיר.
בקרוב אשים גם תמונה של הנמכת התיקרה עבור מסך המקרן שכמעט הסתיימה (כרגע יש מדבר בסלון מרוב שיופי גבס).
חלק מהכבלים גלויים כי עדיין לא הספקתי לקנות ארוכים מספיק כדי להעביר אותם בתוך הקיר.
בקרוב אשים גם תמונה של הנמכת התיקרה עבור מסך המקרן שכמעט הסתיימה (כרגע יש מדבר בסלון מרוב שיופי גבס).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
גיא,
חשוב מאוד לקרוא בספר של הפלאזמה לגבי פתחי אוורור. מסכים רבים דורשים פתח של כ-20 ס"מ מעל המסך בכדי לאוורר את המסך.
הדבר מונע התחממות יתר של המסך (מה שמקצר את חייו מאוד). כל המסכים החדשים אינם כוללים מאווררים, מה שהופך את העניין לקריטי יותר.
אם יש לך דרך להוסיף בגבס העליון פתחים בכדי לתת לאוויר לעלות מעלה, זה בהחלט יכול לשפר את המצב.
חשוב מאוד לקרוא בספר של הפלאזמה לגבי פתחי אוורור. מסכים רבים דורשים פתח של כ-20 ס"מ מעל המסך בכדי לאוורר את המסך.
הדבר מונע התחממות יתר של המסך (מה שמקצר את חייו מאוד). כל המסכים החדשים אינם כוללים מאווררים, מה שהופך את העניין לקריטי יותר.
אם יש לך דרך להוסיף בגבס העליון פתחים בכדי לתת לאוויר לעלות מעלה, זה בהחלט יכול לשפר את המצב.
- guygush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
מרטין, ברגע שהסלון שלי יחזור לקדמותו (כבר אין אבק, אבל גם אין שום מכשיר חשמלי) אני אצלם אותו (עם כל תוספות הגבס האחרונות).
עופר, אני לא יודע מה הספר אומר, אבל הפלזמה (nec vr5) לא מרגישה חמה במיוחד (למשל לא יותר מהרסיבר שיושב פתוח לחלוטין)
עופר, אני לא יודע מה הספר אומר, אבל הפלזמה (nec vr5) לא מרגישה חמה במיוחד (למשל לא יותר מהרסיבר שיושב פתוח לחלוטין)
- bony
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
קבל רעיון לעיצוב הקירemordeko כתב:לכל החברה כאן שתולים את הפלזמה שלהם על הקיר
תודה לכולם...
http://www.vanill.co.il/product_info.ph ... ucts_id=47
תוכל להתקין את הפלזמה על המדבקות ולקבל אפקט מדהים.
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
מה הקשר בין זה לבין מה שהבחור ביקש?bony כתב:קבל רעיון לעיצוב הקירemordeko כתב:לכל החברה כאן שתולים את הפלזמה שלהם על הקיר
תודה לכולם...
http://www.vanill.co.il/product_info.ph ... ucts_id=47
תוכל להתקין את הפלזמה על המדבקות ולקבל אפקט מדהים....
אולי המדבקות יפות, אבל הוא רוצה לדעת איך להסתיר את הכבלים.
מה גם שהשירשור מ 2005....
נראה לי שהוא כבר הסתדר...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...