מתברר שגם כיום יש תקלות שנמשכות לא מעט שעות בעידן פלוס דרך האנטנה
זה דוגמא למה שהיה בקשר ליום רביעי הזה, במרכז מדינת ישראל, בקשר לשידורי המרבב של DVBT2, של עידן פלוס דרך האינטרנט.
זה מה שהם כתבו בווטצאפ שלהם:
*קיימת תקלת קליטה בשידורי עידן פלוס בערים הממוקמות במרכז הארץ.*
*בשל תקלה משמעותית המשדר בגבעתיים כבוי*
*צפי סיום טיפול מחר בבוקר,*
*עמכם הסליחה.*
זה צילום מסך מהשיחה הזו, מתי שבמדינת ישראל, שידרו בשידור טלוויזיה קרקעי אנלוגי דרך אנטנה, אז לא זכור לי שהתקלות במרבבים של השידורים האלה, היו למשך הרבה זמן.
זה מה שהם כתבו בווטצאפ שלהם:
*קיימת תקלת קליטה בשידורי עידן פלוס בערים הממוקמות במרכז הארץ.*
*בשל תקלה משמעותית המשדר בגבעתיים כבוי*
*צפי סיום טיפול מחר בבוקר,*
*עמכם הסליחה.*
זה צילום מסך מהשיחה הזו, מתי שבמדינת ישראל, שידרו בשידור טלוויזיה קרקעי אנלוגי דרך אנטנה, אז לא זכור לי שהתקלות במרבבים של השידורים האלה, היו למשך הרבה זמן.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
המשדר של DVB-T2 בגבעתיים? אני מתלבט אם לקנות דונגל חדש של DVB-T2 למחשב, כזה עם חיבור USB, במקום הישן של DVB-T שמפסיק לעבוד עוד מעט. זה יעזור לי להחליט אם כן או לא.
וגם אם יש למישהוא המלצות איזה לקנות אשמח לשמוע.
וגם אם יש למישהוא המלצות איזה לקנות אשמח לשמוע.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
כנראה שכן25/01/2025 9:11שלגון כתב: המשדר של DVB-T2 בגבעתיים? אני מתלבט אם לקנות דונגל חדש של DVB-T2 למחשב, כזה עם חיבור USB, במקום הישן של DVB-T שמפסיק לעבוד עוד מעט. זה יעזור לי להחליט אם כן או לא.
וגם אם יש למישהוא המלצות איזה לקנות אשמח לשמוע....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
שידורי הטלויזיה באוויר בעבר לא היו באותה טכנולוגיה. לא היו מרבבים אז גם ברור שלא היו תקלות במרבבים.24/01/2025 12:55רמאשכ כתב: מתי שבמדינת ישראל, שידרו בשידור טלוויזיה קרקעי אנלוגי דרך אנטנה, אז לא זכור לי שהתקלות במרבבים של השידורים האלה, היו למשך הרבה זמן....
השידור היה בכל תדר בנפרד, היה צריך אנטנה נפרדת בכיוון אחר עבור כל ערוץ.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הבטיחו... אבל אף אחד לא מוכן לשלם על זה (הערוצים צריכים לשלם על ה-"זכות" להיות מופצים בעידן פלוס, והרבה יותר כדי שזה יהיה ב- HD)...
בשבת האחרונה כיוונתי את האנטנה על הגג מחדש, והתוצאה מפתיעה לטובה: הסיגנל של המרבב השני הרבה יותר יציב מבעבר, וכבר אין צורך לכוונה בזוית מדויקת אל המשדר. טווח הזויות שהביא לקליטה של 100% איכות היה רחב. משבת ועד היום, לא היה כל ניתוק במרבב השני.
לכן נראה לי שהמהלך לא הסתכם רק בהפסקת השידור במרבב הראשון, אלא ממש בחיזוקו של המרבב השני.
לכן נראה לי שהמהלך לא הסתכם רק בהפסקת השידור במרבב הראשון, אלא ממש בחיזוקו של המרבב השני.