מצאה לווין: yes בוחנת המשך שידורי לוויין במתכונת מאוד קטנה גם לאחר 2026
בזק הודיעה היום לבורסה כי חברת הבת yes בוחנת אפשרות להמשיך בשידורי לוויין במתכונת מצומצמת גם לאחר פברואר 2026, מועד שבו היה צפוי מקור השידור הלווייני הנוכחי להסתיים. המהלך נועד לתת מענה לקהלים ייעודיים, ובהם לקוחות מוסדיים, שעד כה לא נמצא עבורם פתרון חלופי באמצעות האינטרנט.
בין הלקוחות שעבורם נדרש הפתרון הלווייני נמנים בסיסי צה"ל במקומות מרוחקים, חוות בודדים, בתי חולים ללא תשתית טלוויזיה, ויישובים שטרם נפרסו בהם תשתיות סיבים.
https://zmanavir.co.il/tv/27355/
במילים אחרות, מתאריך 1.3.2025, רוב האנשים במדינת ישראל לא יוכלו בהמשך לקבל את שידורי יס דרך הלווין.
אני מזכיר שנכון לעכשיו, לפי הרשיון של יס במשרד התקשורת הישראלי, אחרי 28.2.2026, אם חברת יס יכולה להוכיח שהיא יכולה להמשיך לשדר דרך לווין, אז היא יכולה להאריך את זמן השידור שלה דרך לווין בעוד שנתיים נוספות.
ועדיין לדעתי, מתי שיס תפסיק לשדר לרוב הלקוחות שלה דרך הלווין, אז כל התכנים שיש ביס דרך הלווין שאפשר ועדיף להעביר אותם ליס דרך האינטרנט, יעברו לשם.
בין הלקוחות שעבורם נדרש הפתרון הלווייני נמנים בסיסי צה"ל במקומות מרוחקים, חוות בודדים, בתי חולים ללא תשתית טלוויזיה, ויישובים שטרם נפרסו בהם תשתיות סיבים.
https://zmanavir.co.il/tv/27355/
במילים אחרות, מתאריך 1.3.2025, רוב האנשים במדינת ישראל לא יוכלו בהמשך לקבל את שידורי יס דרך הלווין.
אני מזכיר שנכון לעכשיו, לפי הרשיון של יס במשרד התקשורת הישראלי, אחרי 28.2.2026, אם חברת יס יכולה להוכיח שהיא יכולה להמשיך לשדר דרך לווין, אז היא יכולה להאריך את זמן השידור שלה דרך לווין בעוד שנתיים נוספות.
ועדיין לדעתי, מתי שיס תפסיק לשדר לרוב הלקוחות שלה דרך הלווין, אז כל התכנים שיש ביס דרך הלווין שאפשר ועדיף להעביר אותם ליס דרך האינטרנט, יעברו לשם.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
yes הודיעו היום על הפסקת שידורי ערוצים בלווין כמו yesMovies Kids ,MTV Live Sport 4K ועוד החל ב9/2
יס ביחד(23), EuroSport ו-Disney יעברו לשידור ב-SD בלבד
מניח שזאת תהיה תופעה של עוד ועוד ערוצים שירדו מהלווין ויהיו זמינים רק ב-yes+
מניח שזאת תהיה תופעה של עוד ועוד ערוצים שירדו מהלווין ויהיו זמינים רק ב-yes+
איפה בדיוק יס הודיעה על השינוי הזה?23/01/2025 23:27Mistoffelees כתב: yes הודיעו היום על הפסקת שידורי ערוצים בלווין כמו yesMovies Kids ,MTV Live Sport 4K ועוד החל ב9/2
מניח שזאת תהיה תופעה של עוד ועוד ערוצים שירדו מהלווין ויהיו זמינים רק ב-yes+...
כי בחיפוש במנוע חיפוש באינטרנט, אני לא ראיתי שזה כתוב בעוד מקום נוסף.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

נשלחה הודעה לממירים הלויניים
בשנים האחרונות כל פעם שנורת ההודעות נדלקת, זה כמעט תמיד אמר שנפרדים מערוץ

יש לי שוב תקלה בממיר הלוויני שיש לי מיס,24/01/2025 7:10Mistoffelees כתב: נשלחה הודעה לממירים הלויניים
...
אתה יכול בבקשה לעשות צילום מסך מלא של ההודעה הזו ולשלוח לפה?
כי יש לא מעט דברים שאני לא הבנתי טוב בהודעה הזו מיס.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

תודה רבה(:...
תעדכן אותי בבקשה, באם בממיר הלוויני שלך, אתה מקבל עוד הודעות בקשר למה שחברת יס רוצה לעשות לכל הלקוחות שלה.
לא תמיד הממיר הלוויני שלי מיס פועל כמו שצריך.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין