Task - סדרת דרמת פשע בכיכובם של מרק רפאלו וטום פלפרי
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11506
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
Task סדרת דרמת פשע ברשת HBO. במרכזה סוכן FBI מוביל צוות למשימה לפענח סדרת שודים של סוחרי סמים בפילדלפיה.
Brad Ingelsby כתב את התסריט ( יצר בן השאר את Mare of Easttown).
https://www.imdb.com/title/tt28013708/? ... _0_q_Task
ליהוק - Mark Ruffalo / Tom Pelphrey / Emilia Jones / Owen Teague / Raul Castillo.
Brad Ingelsby כתב את התסריט ( יצר בן השאר את Mare of Easttown).
https://www.imdb.com/title/tt28013708/? ... _0_q_Task
ליהוק - Mark Ruffalo / Tom Pelphrey / Emilia Jones / Owen Teague / Raul Castillo.
-
Kondo10

-
Kondo10

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
פרק ראשון איטי ברמה מלחיצה. אולי זה בגלל ארוחת החג שישבה לה בבטן במהלך הצפייה אבל היה קשה להשאר ער. בכל זאת, התפתחות דרמטית של ממש בדקה האחרונה שכנעה אותי לצפייה בפרק נוסף
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

בהחלט מרגיש טוב יותר לגביה אחרי הפרק השני והשלישי. עדין מאד מאד איטית לטעמי.
אני הפסקתי לצפות בשחקנים אנטי ישראלים
-
Kondo10

צודק, אם אני אסנן כל שחקן שנגד ישראל בטח בתקופה הסוערת הזו שכל העולם נגדנו, לא ישאר מה לראות.
רואה מה שנראה טוב גם אם יש שחקן שהוא לא בעד ישראל אבל הוא שחקן טוב - אראה את הסרט/סדרה בלי לחשוב פעמים.
אחת הלהקות שהערצתי עוד כילד (פינק פלויד) וסחפתי את כל מי שהיה לידי לשמוע אותם בתשוקה, אני עדיין מתרגש לשמוע אותם בכל רגע
למרות שמי שעומד מאחורי הלהקה הוא אחד האנטישמים הגדולים שיש כיום, רוג'ר ווטרס. נכן שזה קשה לפעמים - חרף זאת איני יכול להתעלם מהכישרון בגדול שלו, למרות שהוא אדם דוחה ונבזי.
רואה מה שנראה טוב גם אם יש שחקן שהוא לא בעד ישראל אבל הוא שחקן טוב - אראה את הסרט/סדרה בלי לחשוב פעמים.
אחת הלהקות שהערצתי עוד כילד (פינק פלויד) וסחפתי את כל מי שהיה לידי לשמוע אותם בתשוקה, אני עדיין מתרגש לשמוע אותם בכל רגע
למרות שמי שעומד מאחורי הלהקה הוא אחד האנטישמים הגדולים שיש כיום, רוג'ר ווטרס. נכן שזה קשה לפעמים - חרף זאת איני יכול להתעלם מהכישרון בגדול שלו, למרות שהוא אדם דוחה ונבזי.
מה רע בערוץ 14? מעדיף ערוץ 14 על פני מל גיבסון ושות’26/09/2025 22:17emage כתב: אם תפסיקו לראות כל שחקן שמתנגד למדיניות שלנו בקרוב תישארו רק עם ערוץ 14, בהצלחה עם זה.
אפשר לחשוב שאתם משלמים לו או משהו (רמז, הסדרה לא משודרת בכלל בארץ)....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מרגיש לי שהדיון על הסדרה גלש קצת. יש דיון שלם על ווקנס וכו', כדאי להמשיך שם.