הרחבת אחריות לטלוויזיה
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אמרו לי שהטלוויזיה שקניתי Neo QLED יש לה סכנה גדולה לצריבות ואם אני לא ארכוש מהם הרחבת אחריות של שנתיים ב-1100 שקל (850 שקל לאחר הנחה מיוחדת) אני מהמר.
אמרו לי ש-OLED אין לה צריבות כמעט בכלל, זה מאוד נדיר בגלל שכל פיקסל מואר עצמאית.
זכור לי שקראתי בשבוע שעבר באתר סמסונג שעלות הרחבת אחריות של שנתיים זה 200 שקל.
אם אני הייתי היבואן של סמסונג הייתי מתבייש שככה נותני השירות מנסים לעבוד על הלקוחות שלהם.
אמרו לי ש-OLED אין לה צריבות כמעט בכלל, זה מאוד נדיר בגלל שכל פיקסל מואר עצמאית.
זכור לי שקראתי בשבוע שעבר באתר סמסונג שעלות הרחבת אחריות של שנתיים זה 200 שקל.
אם אני הייתי היבואן של סמסונג הייתי מתבייש שככה נותני השירות מנסים לעבוד על הלקוחות שלהם.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4783
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
יש לך חשבון פה מ-2012 וגם כמעט 500 הודעות, לא חשבת להכנס לחפש פה מידע לפני ?
OLED היא דווקא כן הטכנולוגיה הרגישה לצריבות. השירות של סמסונג בארץ מזעזע. למסכי ה-OLED של LG יש אחריות ל-3 שנים המכסה צריבות, שניתן להאריך ל-6 שנים. סמסונג לא ממש ברורה במה האחריות שלה מכסה ומה לא.
הטלוויזיה שאתה רכשת היא לא OLED ולא רגישה לצריבות. תחפש פה על האחריות של אלקטרוניקס פרו (נותני השירות של יבואן סמסונג) ותבין לבד שלא בהכרח כדאי להרחיב אחריות, מה גם שמדובר במסך קטן יחסית והעלות היא כ-20% מערך המוצר.
OLED היא דווקא כן הטכנולוגיה הרגישה לצריבות. השירות של סמסונג בארץ מזעזע. למסכי ה-OLED של LG יש אחריות ל-3 שנים המכסה צריבות, שניתן להאריך ל-6 שנים. סמסונג לא ממש ברורה במה האחריות שלה מכסה ומה לא.
הטלוויזיה שאתה רכשת היא לא OLED ולא רגישה לצריבות. תחפש פה על האחריות של אלקטרוניקס פרו (נותני השירות של יבואן סמסונג) ותבין לבד שלא בהכרח כדאי להרחיב אחריות, מה גם שמדובר במסך קטן יחסית והעלות היא כ-20% מערך המוצר.
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
זה מה שהם אמרו לי, אני יודע איך הטכנולוגיות של OLED ו-QLED עובדות ומה קניתי.15/01/2025 10:40ChinggisKhan כתב: יש לך חשבון פה מ-2012 וגם כמעט 500 הודעות, לא חשבת להכנס לחפש פה מידע לפני ?
הטלוויזיה שאתה רכשת היא לא OLED ולא רגישה לצריבות. תחפש פה על האחריות של אלקטרוניקס פרו (נותני השירות של יבואן סמסונג) ותבין לבד שלא בהכרח כדאי להרחיב אחריות, מה גם שמדובר במסך קטן יחסית והעלות היא כ-20% מערך המוצר....
לצערי OLED לא התאים לי בגלל שאני משתמש במסך לעבודה משרדית, אחרת הייתי קונה LG.
פשוט זה הזוי שלא אכפת ליבואנית של סמסונג שהנציגים שלה עושה לה שם רע כזה.