סמסונג s90d 65 במחיר 6180שח
הזמנתי מסיטי דיל
יבואן רשמי
חדש באריזה
מקווה להנות: -)
לא מצאתי שום הגיון בלרכוש משהו אחר במחיר דומה.
צפיה בנטפליקס וערוצים רגילים
חדר חשוך יחסית
חבל שהקפיצה במחיר לגודל 77 מטורפת כמו כן חבל שכל הגדלים האחרים בסדרה הם מסכי woled אחרת....
אבל אני יושב קרוב יחסית (3.5 מטר) אז זה סביר
מה אתם אומרים?
יבואן רשמי
חדש באריזה
מקווה להנות: -)
לא מצאתי שום הגיון בלרכוש משהו אחר במחיר דומה.
צפיה בנטפליקס וערוצים רגילים
חדר חשוך יחסית
חבל שהקפיצה במחיר לגודל 77 מטורפת כמו כן חבל שכל הגדלים האחרים בסדרה הם מסכי woled אחרת....
אבל אני יושב קרוב יחסית (3.5 מטר) אז זה סביר
מה אתם אומרים?
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 13/01/2025 15:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
קניתי לא מזמן S90C 77, בדור הקודם גם מסכי ה77 היו וQD Oled, עלה לי כ9.5. אתה לא תתחרט =]. בדיוק סיימנו לראות את העונה השניה של Arcane ואנחנו רואים עכשיו את העונה השניה של Rings of Power. באמת איכות תמונה יוצאת מן הכלל.
מה קורה עם האחריות של המעבדה החדשה ??
על סמסונג בגודל 65' (סדרה 80) שעולה פחות מ- 7000 ש"ח ומגיעה עם שנה אחריות - המתקין ביקש 1400 ש"ח לעוד שנתיים של אחריות..
האם מישהו קיבל מחיר כזה (על RV שנקנו בחודש דצמבר והלאה)?
על סמסונג בגודל 65' (סדרה 80) שעולה פחות מ- 7000 ש"ח ומגיעה עם שנה אחריות - המתקין ביקש 1400 ש"ח לעוד שנתיים של אחריות..
האם מישהו קיבל מחיר כזה (על RV שנקנו בחודש דצמבר והלאה)?
אכן. סמליין וסמסונג ביטלו כבר באוקטובר האחרון את השנתיים הנוספות ב 199 וכעת המחירים מטורפים וחא משתלמים כלל.
הוצאתי היום פניה לסמסונג ואמרתי להם שיש המון הטעיה בדבר שכן בחלק ניכר מאתרי המכירות עדיין מופיע האופציה הזו כאילו קיימת. הנוסף יבואן שלא מאמין במוצרים שלו יכל למחוק מהכותרת שלו את המושג יבואן רישמי.
זה מה יש..בכל מקרה במחיר שרכשתי האוםציה היתה lg b4 וביננו ברור שהסמסונג הזאת היא 3 דרגות מעל.
הוצאתי היום פניה לסמסונג ואמרתי להם שיש המון הטעיה בדבר שכן בחלק ניכר מאתרי המכירות עדיין מופיע האופציה הזו כאילו קיימת. הנוסף יבואן שלא מאמין במוצרים שלו יכל למחוק מהכותרת שלו את המושג יבואן רישמי.
זה מה יש..בכל מקרה במחיר שרכשתי האוםציה היתה lg b4 וביננו ברור שהסמסונג הזאת היא 3 דרגות מעל.
התקנצי את הטלויזיה בעצמי היום.
זה לא קל. אם אתם לבד ממליץ לכם להזמין טכנאי.
הטלויזיה די כבדה ובעיקר דקה כמי נייר. מפחיד לאחוז בה.
הגיע עם תוכנה גירסה 1120 ושמחתי שכן קראתי שעדכון התוכנה של 1201 עושה לה רע בכדי שה 95d תראה טוב יותר. בטלצי את העדכון האוטומטי אבל נחשו מה? למחרת היא בכל זאת התעדכנה. יופי סמסונג. מב שכן לא קרה שום דבר נורא. הכל נשאר כשהיה כל שלא כל מה שמוליע בביקורות אכן נכון ומדוייק.
גרסת המסך היא FA01 אינני יודע מה זה אומר.
לא כתוב מתי יוצרה. אלא רק הונגריה.
התמונה מעולה וגם הסאונד.
הפתיע אותי שגם תחנות 11 12 13 מהכבלים רואים מעולה וזאת אני כותב למרות שהממיר שלי איננו 4k. התמונה טובה מהסוני בת חמש שהייתה לי fx90 ואהבתי את התמונה שלה מאד שכן היא full ary led. חששתי כי סמסונג אמורה לא להצטיין באפסקיילינג לפחות עפ הביקורות וואללה היא עושה עבודה מצויינת בטח אל מול טלוויזיה בת חמש.
את השלט הקטנטן אני פחית אוהב ובטח זה שאיננו מואר.
בקיצור. מרוצה מאד. לא מרחיב אחריות.
ממליץ מאד בתמחור הנוכחי.
לא יודע לומר האם ה 77 woled או qled
זה לא קל. אם אתם לבד ממליץ לכם להזמין טכנאי.
הטלויזיה די כבדה ובעיקר דקה כמי נייר. מפחיד לאחוז בה.
הגיע עם תוכנה גירסה 1120 ושמחתי שכן קראתי שעדכון התוכנה של 1201 עושה לה רע בכדי שה 95d תראה טוב יותר. בטלצי את העדכון האוטומטי אבל נחשו מה? למחרת היא בכל זאת התעדכנה. יופי סמסונג. מב שכן לא קרה שום דבר נורא. הכל נשאר כשהיה כל שלא כל מה שמוליע בביקורות אכן נכון ומדוייק.
גרסת המסך היא FA01 אינני יודע מה זה אומר.
לא כתוב מתי יוצרה. אלא רק הונגריה.
התמונה מעולה וגם הסאונד.
הפתיע אותי שגם תחנות 11 12 13 מהכבלים רואים מעולה וזאת אני כותב למרות שהממיר שלי איננו 4k. התמונה טובה מהסוני בת חמש שהייתה לי fx90 ואהבתי את התמונה שלה מאד שכן היא full ary led. חששתי כי סמסונג אמורה לא להצטיין באפסקיילינג לפחות עפ הביקורות וואללה היא עושה עבודה מצויינת בטח אל מול טלוויזיה בת חמש.
את השלט הקטנטן אני פחית אוהב ובטח זה שאיננו מואר.
בקיצור. מרוצה מאד. לא מרחיב אחריות.
ממליץ מאד בתמחור הנוכחי.
לא יודע לומר האם ה 77 woled או qled