למי שלא מעודכן, חברת השידור בישראל, הוט החליטה על הגבלות טכנולוגיות חדשות ללקוחות חדשים החל מתאריך 1.1.2025

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

1, הם לא יוכלו לקבל בחבילת צפיה של ערוצי טלוויזיה, ממיר כבלים, אלא רק סטרימר, הלקוח החדש יצטרך שיהיה לו אינטרנט לא סלולרי,
https://www.hot.net.il/heb/channelsandp ... gnsprices/
2, הם לא יוכלו לקבל בנפרד מבצע רק לטלפון קווי, ואו מבצע שהוא רק לטלפון קווי עם קליטת שידורי טלוויזיה,
3, באינטרנט קווי הם לא יקבלו אינטרנט שהוא לא של סיבים אופטיים.
https://www.hot.net.il/heb/join/alloffers/
נראה לי שחברת הוט כמו חברת יס, גם רוצה בהמשך להפסיק בצורה מלאה להשתמש בתשתית קווי נחושת לתקשורת.
אבל בינתים גם לכל לקוחות הוט כולל מצטרפים חדשים להוט, שירות הטלפון הקווי שלהם הוא דרך תשתית קווי נחושת, ולא למשל דרך אינטרנט של סיבים אופטיים,
לדעתי, מתי שמשרד התקשורת הישראלי, יתן לחברת הוט, אישור להפסיק להשתמש בתשתית קווי נחושת לתקשורת, אז כל לקוחות הוט, כולל מצטרפים חדשים, שיש להם שירות טלפון קווי, אז הוא יפעל רק דרך אינטרנט של סיבים אופטיים.
כמובן מי שנפגע מההגבלות האלה זה מי שלא מרוויח הרבה חודש, בצורה שעד עכשיו היה לו טוב שלא גם על מה ששייך לקבלת אינטרנט לא סלולרי, לשלם כסף, ושבמקרה הזה הוא יצטרך גם על כל מה ששייך לקבלת אינטרנט לא סלולרי, לשלם כסף,
וזה נכון לכל מי שרוצה במדינת ישראל, להיות לקוח בחברת טלוויזיה רב ערוצית כלשהי, שהוא יצטרך גם על כל מה ששייך לקבלת אינטרנט לא סלולרי, לשלם כסף,
ובינתים האפשרות היחידה שלו בנושא הזה, של לא גם לשלם לאינטרנט לא סלולרי, כדי לצפות ולא בהקלטה, בערוצי טלוויזיה בישראל, זה רק דרך עידן פלוס דרך האנטנה, לצפות בכמה ערוצי טלוויזיה, שרובם לא למשל באיכות תמונת שידור של HD, כאשר דרך ממיר כבלים ואו ממיר לוויני, גם בלי חובת חיבור לאינטרנט אפשר לצפות גם לא בהקלטה בערוצי טלוויזיה, גם אם הם באיכות תמונת שידור של למשל HD ו 4K, וצורת HDR.
אבל אני מנחש, שבמהלך שנת 2025, שמשרד התקשורת הישראלי מהסיבות שלו, יעדיף ששידורי עידן פלוס של ישראל, רק דרך האינטרנט הם ישודרו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”