Onkyo - חוזרת לשוק ה-HiFi ?
-
dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אונקיו הציגה ב-CES מוצרים חדשים - מגבר בתצורת pre/power ועוד אחד משולב, שאולי מסמנים את חזרתה לתחום הסטריאו/היי-פיי הדו-ערוצי. הם צפויים להגיע לשוק רק ברבעון הרביעי של שנה זו, והמחירים יקרים (אלא מה) אבל יש לקוות שהאיכות תהיה גבוהה והביצועים יצדיקו את המחיר. על הנייר הנתונים נראים מבטיחים.
https://www.hifipig.com/onkyo-icon-seri ... -ces-2025/
https://www.hifipig.com/onkyo-icon-seri ... -ces-2025/
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
אז - זכרתי את השרשור - ורציתי לעדכן!
סדרת ICON במלאי בכמות מוגבלת בשחור ובכסוף - דגם M80 בשילוב P80 בתצוגה האקטיבית למי שזוכר חסד ליצרן היפני מומלץ לקפוץ להתרשם בהחלט נראה מאוד ייחודי וכרגע בהרצה - שיסיים אפשר יהיה לתת גם חוות דעת בהתאם - מה שכן כבר עכשיו נשמע מאוד נאמן לאופי המקורי של החברה ועמוס בפיצ'רים מדהימים
הגיע גם כמות מוגבלת של A50 - הראשון הותקן אתמול עם RP8000F II של KLIPSCH וזה בהחלט היה נשמע טוב!
סדרת ICON במלאי בכמות מוגבלת בשחור ובכסוף - דגם M80 בשילוב P80 בתצוגה האקטיבית למי שזוכר חסד ליצרן היפני מומלץ לקפוץ להתרשם בהחלט נראה מאוד ייחודי וכרגע בהרצה - שיסיים אפשר יהיה לתת גם חוות דעת בהתאם - מה שכן כבר עכשיו נשמע מאוד נאמן לאופי המקורי של החברה ועמוס בפיצ'רים מדהימים
הגיע גם כמות מוגבלת של A50 - הראשון הותקן אתמול עם RP8000F II של KLIPSCH וזה בהחלט היה נשמע טוב!
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
מי שמוכר רסיבר בן 3-4 שנים בדרך כלל יש לזה סיבה - יש לי לקוחות עם ציוד שלהם ושל עוד הרבה חברות
שאתר רוכש אלקטרוניקה יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על השרידות של הציוד - במיוחד אופן שימוש ואחסנה שמשפיע לרעה על היכולות והשרידות
לא משנה אם זה ONKYO או כל חברה אחרת - מה שכן אני יכול להגיד שהם מגרדים את התחתית באחוז התקלות שהיו לי ברסיברים יש חברות אחרות עם אחוז גבוהה משמעותית אבל גם שם שוב זה עניין של אופי שימוש והתאמה של המוצר לרמקולים ולעבודה של הלקוח
מבחינת מחיר - לא הייתי שולל לפני שהייתי מתנסה - עוד בחיבור BT APTX (אין עדיין WIFI באתר הלקוח ) המגבר הציג יכולות מרשימות במיוחד גם בחיבור הפטיפון היה נראה שהשידוך עושה חייל
אגב התמחור שלו לא שונה מהרבה מוצרים אחרים באותה קטגוריה - והוא כולל רשיון LIVE מובנה ואופציה ל DLBC אז לא הייתי מרים גבה לפני שהייתי מתנסה
שאתר רוכש אלקטרוניקה יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על השרידות של הציוד - במיוחד אופן שימוש ואחסנה שמשפיע לרעה על היכולות והשרידות
לא משנה אם זה ONKYO או כל חברה אחרת - מה שכן אני יכול להגיד שהם מגרדים את התחתית באחוז התקלות שהיו לי ברסיברים יש חברות אחרות עם אחוז גבוהה משמעותית אבל גם שם שוב זה עניין של אופי שימוש והתאמה של המוצר לרמקולים ולעבודה של הלקוח
מבחינת מחיר - לא הייתי שולל לפני שהייתי מתנסה - עוד בחיבור BT APTX (אין עדיין WIFI באתר הלקוח ) המגבר הציג יכולות מרשימות במיוחד גם בחיבור הפטיפון היה נראה שהשידוך עושה חייל
אגב התמחור שלו לא שונה מהרבה מוצרים אחרים באותה קטגוריה - והוא כולל רשיון LIVE מובנה ואופציה ל DLBC אז לא הייתי מרים גבה לפני שהייתי מתנסה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
יפה שעוד יצרן מציע pre/power, אונקיו חברה מצוינת.