למישהו יש בעייה עם קבלת סמסים מדואר ישראל? + שירות ווטסאפ בעייתי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1306
נתן תודות: 254 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #1 

לפני 3 ימים נשלחה אליי הודעה מדואר ישראל שחבילה בדרך ושאבחר נק' איסוף כמו הרבה הודעות שקיבלתי בעבר. אחרי שאני בוחר נק', אמור להישלח אליי סמס, אבל הוא לא מגיע, ניסיתי בערך 5-6 פעמים ב3 ימים האחרונים, ואפילו ניסיתי לקבוע תור בדואר ולא נשלח לי סמס (הודעות עם קוד והודעות לקביעת תור נשלחים עם אותו מזהה). מקבל סמסים אחרים בלי בעייה (אין גם בעיות קליטה).

ניסיתי לפנות לדואר בווטסאפ, הבעייה היא שאחרי שבוחרים "מענה מנציג אנושי", ממתינים 30-40 דק למענה, ואז כמישהו עונה, יש לי 3 דק בדיוק לענות אחרת הצ'ט נסגר (כזה ט*טום לא ראיתי הרבה זמן...) ואני לא מספיק לענות...

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #2 

מגיע לספאם,תבדוק שם

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

לא... הספאם שלי ריק...

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #4 

אצלי דואר ישראל וסלקום מגיעים ישר לספאם (ולא הצלחתי להוציא משם)

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1301
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #5 

שתי אפשרויות:
1. בעצם קיבלת הודעת פישינג.
2. ישנה תקלה זמנית באתר דואר ישראל.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #6 

08/01/2025 23:51  
osh78 כתב:
לפני 3 ימים נשלחה אליי הודעה מדואר ישראל שחבילה בדרך ושאבחר נק' איסוף כמו הרבה הודעות שקיבלתי בעבר. אחרי שאני בוחר נק', אמור להישלח אליי סמס, אבל הוא לא מגיע, ניסיתי בערך 5-6 פעמים ב3 ימים האחרונים, ואפילו ניסיתי לקבוע תור בדואר ולא נשלח לי סמס (הודעות עם קוד והודעות לקביעת תור נשלחים עם אותו מזהה). מקבל סמסים אחרים בלי בעייה (אין גם בעיות קליטה).

ניסיתי לפנות לדואר בווטסאפ, הבעייה היא שאחרי שבוחרים "מענה מנציג אנושי", ממתינים 30-40 דק למענה, ואז כמישהו עונה, יש לי 3 דק בדיוק לענות אחרת הצ'ט נסגר (כזה ט*טום לא ראיתי הרבה זמן...) ואני לא מספיק לענות...
...
אם קיבלת SMS באמת מדואר ישראל ולא פישינג, אזי אחרי שאתה בוחר ביעד החדש ורגע לפני שתאושר בקשתך, אתה מקבל הודעת SMS מהם לאימות עם קוד זיהוי. לאחר שאתה מקיש את קוד הזיהוי בדפדפן, מופיע אישור שבקשתך נקלטה.
עד כאן זה מה שקרה אצלך?
אם זה מה שקרה, אין לך מה להמתין להודעת אישור שינוי.

אם אתה רוצה לבדוק שבקשתך אכן נקלטה בדואר, אתה יכול להיכנס לקישור המקורי שקיבלת מהדואר ב- SMS, ותראה שם שנקלט היעד החדש כיעד המועדף עליך.

בהצלחה!

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

זה לא ספאם, זו חבילה אמיתית.

פניתי לדואר, מסתבר שמהקישור (הדי ארוך) שהם שולחים בהודעה על קבלת חבילה לאימייל ולטלפון ניתן לשלוח קוד רק דרך סמס. הם שלחו לי את קישור קצר ללא הסיומות:
(https://israelpost.co.il/shifting/) ודרכו ניתן לבחור להזין לאיפה יישלח הקוד עבור החבילה הספציפית (טלפון או אימייל). ככיבוי שריפה, הזנתי אימייל ובחרתי נק' איסוף.

@lasik
בפעולה המקורית (לפני שקיבלתי את הקישור המקוצר) נכנסתי לקישור שכבר מספר החבילה והטלפון מוזנים אצלו, בחרתי נקודת איסוף, ואז הייתי אמור לקבל קוד בסמס, מה שלא קרה.הקטע הוא שגם ניסיתי לקבוע תור לסניף הדואר ולא קיבלתי סמס מהדואר. בגל זה שאלתי אם עוד אנשים לא קיבלו סמס.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #8 

ככל שידוע לי, אם לא קיבלת את הקוד בסמס, הפעולה לא הושלמה ולכן תצטרך לנסות אותה שוב במועד מאוחר יותר.

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

אני יודע, ולכן הייתי לחוץ לקבל את הסמס/אימייל כדי לא לכתת את רגליי לנקודה רחוקה.

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #10 

אתה לדעתי רותם את העגלה לפני הסוסים :)
דואר ישראל שולח את ה SMS הנ"ל כאשר החבילה מגיעה למכס+-
משם היא מועברת למיון במודיעין
משם מועברת למיון/חלוקה בדואר הישובי
משם נשלכת למרכזי החלוקה השכונתיים.
מנסיון שלי זה לפחות שבוע ולפעמים כשיש ללחץ 11/11 ומבצעים אחרים זה גם יכול לקחת 14 יום ויותר.
אם קיבלת SMS ראשון סימן שהחבילה סומנה במערכת הדואר שהיא ממוענת אליך עם מספר הטלפון שלך
כך תקבל גם את ה SMS שהגיעה לנקודת החלוקה.
ולפעמים עוד 2-3 SMS שהחבילה הגיע לארץ אבל תרם העברה לחלוקה (רק כדי לשמור על קשר עם הלקוח הלחוץ/עצבני)
אין מה לבחור נקודת חלוקה אחרת כי בדואר מתיחסים לזה כהמלצה ומפזרים את החבילות בהתאם לעומסים בנקודות החלוקה.
אם בנקודת החלוקה הרגילה שלך ידווחו לדואר שאין להם מקום במדפים יעבירו את השק הבא לנקודה חלופית.
אתה גם יכול לבדוק מיקום חבילה באתר הדואר ואו באפליקציה המומלצת של 17truck או באתר שלהם
כך תוכל לבדוק שהחבילה לא נשלחה בטעות לישוב אחר וממתינה להחזרה למיון, יכול להוסיף עוד שבועיים לזמן ההמתנה :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”