מעבר לסיבים
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אהלן חברים
בעקבות מעבר לטלוויזיות חכמות בחדרי הבית אני לא זקוק יותר לממירים המעצבנים של הוט.
כיום אני מחובר להוט טריפל, כשמבחינת האינטרנט הוט הם תשתית ובזק בינלאומי הם הספק ואני עושה שימוש בראוטר פרטי.
אני מתכוון להתחבר לאינטרנט דרך אחת החברות ,כולל הוט ( לאחר בדיקת עלויות ותנאים בין החברות) , רק שהפעם מדובר על חיבור של ספק+תשתית ,של אותה החברה.
השאלה שלי היא האם אני אדרש לבצע שינויים, כאלו ואחרים, בהגדרות הראוטר הפרטי שלי, במידה ונניח התשתית לא תהיה תשתית של הוט והספק לא יהיה בזק בינלאומי והאם כתוצאה מהשינויים אדרש לבצע גם שינויים בהגדרות הרשת של השרת הביתי + הסטרימרים של דיון + שילד ?
תודה
בעקבות מעבר לטלוויזיות חכמות בחדרי הבית אני לא זקוק יותר לממירים המעצבנים של הוט.
כיום אני מחובר להוט טריפל, כשמבחינת האינטרנט הוט הם תשתית ובזק בינלאומי הם הספק ואני עושה שימוש בראוטר פרטי.
אני מתכוון להתחבר לאינטרנט דרך אחת החברות ,כולל הוט ( לאחר בדיקת עלויות ותנאים בין החברות) , רק שהפעם מדובר על חיבור של ספק+תשתית ,של אותה החברה.
השאלה שלי היא האם אני אדרש לבצע שינויים, כאלו ואחרים, בהגדרות הראוטר הפרטי שלי, במידה ונניח התשתית לא תהיה תשתית של הוט והספק לא יהיה בזק בינלאומי והאם כתוצאה מהשינויים אדרש לבצע גם שינויים בהגדרות הרשת של השרת הביתי + הסטרימרים של דיון + שילד ?
תודה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
סביר שתידרש לבצע שינויי הגדרות מינוריות בנתב (חייגן PPPoE וכד׳) אבל בשאר לקוחות הרשת הביתי אין שום שינוי.08/01/2025 11:03istarmini כתב: אהלן חברים
תודה...
בתרחישים מסוימים אפילו שינוי בנתב לא נדרש (אם למשל היום אתה מחובר ללא חייגן ותעבור לפרטנר בתשתית P2P).
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תודה08/01/2025 14:25sigamore כתב: סביר שתידרש לבצע שינויי הגדרות מינוריות בנתב (חייגן PPPoE וכד׳) אבל בשאר לקוחות הרשת הביתי אין שום שינוי.
בתרחישים מסוימים אפילו שינוי בנתב לא נדרש (אם למשל היום אתה מחובר ללא חייגן ותעבור לפרטנר בתשתית P2P)....
היום אני ללא חייגן ומעדיף להישאר ככה במידה וזה אפשרי בחיבור לסיבים.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אפשרי רק עם פרטנר על תשתית P2P שלהם.
כל שאר החברות והפריסה החדשה יותר של פרטנר דורשות חייגן - GPON.
כל שאר החברות והפריסה החדשה יותר של פרטנר דורשות חייגן - GPON.
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1463
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
הוט גם ללא חייגן10/01/2025 3:58TheCoolest כתב: אפשרי רק עם פרטנר על תשתית P2P שלהם.
כל שאר החברות והפריסה החדשה יותר של פרטנר דורשות חייגן - GPON....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בהוט עם GPON אפשר לקבל חיבור ללא חייגן?
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1463