מתלבט בין שני LCD
שלום חברים,
בין הדגמים NEC - nlt32hdb
לבין lg-32lb1r
מה עדיף?
ה-LG תעלה לי בסביבות 4600 וה-NEC משהו כמו 400-500 שקל פחות.
המחיר לא ממש איכפת לי, יותר האיכות. אני משתמש בעיקר לצפייה בהוט. מרחק של 2.5 מטר בערך. תאורה ממוצעת.
דרך אגב, אם יש דגם אחר שלדעתכם עדיף משמעותית בשבילי, אני אשמח לשמוע.
תודה.
בין הדגמים NEC - nlt32hdb
לבין lg-32lb1r
מה עדיף?
ה-LG תעלה לי בסביבות 4600 וה-NEC משהו כמו 400-500 שקל פחות.
המחיר לא ממש איכפת לי, יותר האיכות. אני משתמש בעיקר לצפייה בהוט. מרחק של 2.5 מטר בערך. תאורה ממוצעת.
דרך אגב, אם יש דגם אחר שלדעתכם עדיף משמעותית בשבילי, אני אשמח לשמוע.
תודה.
שמעתי לעצתך... חיפשתי
מה עם פוג'יקום?
maybach - 3710 ? או T237BS?
חבר'ה, אם לא אל תתביישו לזרוק דגמים לאוויר ....
maybach - 3710 ? או T237BS?
חבר'ה, אם לא אל תתביישו לזרוק דגמים לאוויר ....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
כבר לא ניתן להשיג אותה במכרזים לדעתי.
אם כבר רק בחנויות מסוימות כי זה דגם קודם וכבר יש דגם חדש.
בכל אופן יש עוד חלופות.
לגבי הפוג'יקום אחותי מרוצה מאוד וגם עוד מספר אנשים שקראתי וראיתי מרוצים ממנה מאוד.
אולי היא תתאים לך ותקבל 37 אינץ ולא 32.
אני בחדר שינה יש לי 2.3-2.5 עם LCD 37 וזה לא גדול מידי.
בכל אופן יש עוד חלופות.
לגבי הפוג'יקום אחותי מרוצה מאוד וגם עוד מספר אנשים שקראתי וראיתי מרוצים ממנה מאוד.
אני בחדר שינה יש לי 2.3-2.5 עם LCD 37 וזה לא גדול מידי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
לא הבנתי לאיזה LCD התכוונת בקטע של עד "...לגבי הפוג'יקום"?shraga007 כתב:כבר לא ניתן להשיג אותה במכרזים לדעתי.
בכל אופן יש עוד חלופות.
אני בחדר שינה יש לי 2.3-2.5 עם LCD 37 וזה לא גדול מידי....
לגבי הLB1R אל תפחד מדגמים טיפה ישנים... עשיתי סקר מאוד מקיף בסופו של דבר המסך הזה שבפומבית כל יום בוואלה אתה יכול להביא אותו ב4000 הוא מאוד סבבה... (אני חושב שזה כמו לקנות מרצדס שנת 2006 לעומת טויוטה שנת 2007)... אל תשכח שהLB היא סדרה יוקרתית, ולא נראה לי שיש הרבה חשיבות לנתונים הטכניים שהיא נופלת (בקטנה) מטלויזיות אחרות... לגבי השארפ, אין כמעט אותם במלאי (גם לא במחסני חשמל שמפרסמים את הSA1, והתקשרתי לוודא...) ודיברתי עם היבואן ואין אותן בפומביות (חוץ מגיזמו שהוא פרטי...)
בכל מקרה המטרה של ההודעה הזאת הייתה לומר לך שאני מקבל את הLB1R עוד שלושה ימים ואני כנראה יחובר להוט אז אם בא לך לחכות אני אכתוב מה חוות דעתי (המאוד לא מלומדת אבל מאוד מחוברת למציאות...)
בכל מקרה המטרה של ההודעה הזאת הייתה לומר לך שאני מקבל את הLB1R עוד שלושה ימים ואני כנראה יחובר להוט אז אם בא לך לחכות אני אכתוב מה חוות דעתי (המאוד לא מלומדת אבל מאוד מחוברת למציאות...)