המלצה לרסיבר חדש
היי חברים. לפני כמה ימים הרסיבר הענתיקה שלי TX-SR508 החליט שהספיק לו מלהזרים סאונד לרמקולים, ואני ביליתי כמה ימים בלפענח מה קרה, אבל נראה שזה מעבר לעניין של הגדרות, אז החלטתי להתחדש.
אולם הרסיברים והסאונד רחוק ממני, אז אתאר בקצרה מה היו הצרכים עד היום - יש לי מערכת רמקולים של Klipsch 5.1 שמחוברת בעזרת גידים (שחור ואדום), ועד עכשיו הרסיבר רק אפשר לי לשמוע בהם במקום הטלויזיה.
בנוסף יש לי 2 רמקולים בחוץ שאף פעם לא הצלחתי לחסר אותם כמו שצריך לZone2 כיוון שהזרמתי מוסיקה מהטבלט (ספוטיפיי) אז בסוף לחברתי אותם בעזרת מחבר שרכשתי מאמאזון (מצרף תמונה). אני מניח שהרסיברים היום כבר יכולים לקבל ספוטיפיי מהרשת עצמה, ולשלוט על הרמקולים בחוץ כערוץ נפרד.
הטלוייזיה היא של LG חדשה יחסית, עד עכשיו הייתה מחוברת בעזרת ARC HDMI.
אני *לא* אודיופיל בשום צורה, כך שמוכן להתפשר על איכות טובה בלבד לטובת אמינות ונוחות. אשמח להמלצות לרסיברים אמינים (לאור זה שהאחרון שרד 15 שנים). כמו כן אשמח לחנות שאיש השירות יכול לתמוך במהלך ההתקנה או להגיע להתקנה.
** מתכוון גם להוסיף סטרימר לתצורה בשבועות הקרובים, לא יודע איך ואם זה משפיע (כיוון שהסטרימר להבנתי מחובר לטלוויזיה).
אולם הרסיברים והסאונד רחוק ממני, אז אתאר בקצרה מה היו הצרכים עד היום - יש לי מערכת רמקולים של Klipsch 5.1 שמחוברת בעזרת גידים (שחור ואדום), ועד עכשיו הרסיבר רק אפשר לי לשמוע בהם במקום הטלויזיה.
בנוסף יש לי 2 רמקולים בחוץ שאף פעם לא הצלחתי לחסר אותם כמו שצריך לZone2 כיוון שהזרמתי מוסיקה מהטבלט (ספוטיפיי) אז בסוף לחברתי אותם בעזרת מחבר שרכשתי מאמאזון (מצרף תמונה). אני מניח שהרסיברים היום כבר יכולים לקבל ספוטיפיי מהרשת עצמה, ולשלוט על הרמקולים בחוץ כערוץ נפרד.
הטלוייזיה היא של LG חדשה יחסית, עד עכשיו הייתה מחוברת בעזרת ARC HDMI.
אני *לא* אודיופיל בשום צורה, כך שמוכן להתפשר על איכות טובה בלבד לטובת אמינות ונוחות. אשמח להמלצות לרסיברים אמינים (לאור זה שהאחרון שרד 15 שנים). כמו כן אשמח לחנות שאיש השירות יכול לתמוך במהלך ההתקנה או להגיע להתקנה.
** מתכוון גם להוסיף סטרימר לתצורה בשבועות הקרובים, לא יודע איך ואם זה משפיע (כיוון שהסטרימר להבנתי מחובר לטלוויזיה).
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תלוי מה התקציב, באופן כללי אני ממליץ להמשיך עם אונקיו כי הם מציעים לרוב יחס טוב בין מחיר לביצועים, ממשק, פיצ'רס וכד'. לגבי אמינות אף אחד לא מבטיח לך מראש שיעבוד בנאמנות 15 שנה, 10 או 8 או כל מספר אחר. אבל מנסיון וידע שלי ושל מכרים שונים, אין סיבה לדאגה מיוחדת.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
לפני מספר שנים אמזון גרמניה הייתה באמת פלטפורמה מצוינת לרכישת רסיבר, לצערי היום זה כבר לא ממש רלוונטי. בנוגע לאיזה רסיבר לרכוש מצטרף למה שרשמו מעליי יש לאונקיו רסיברים עם תמורה מצוינת ביחס לעלות, אני הייתי ממליץ לנסות לעלות מעט בתקציב וללכת על דגם tx-nr7100 או במקביל לשקול רסיבר של מרנץ cinema 50 שגם נהדר לרוב הדעות,שניהם יתנו לך מענה לzone 2 ולדעתי גם ייתרו לך רכישת סטרימר(אלא אם כן זה לסרטים). יש לא מעט משווקים בארץ שיוכלו לתת לך מענה, מניסיוני האישי אוכל להמליץ לך בחום על freak control. בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי yoscheck ב 07/03/2025 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
או ה Denon 3800 זה מאותה רמה. יש להימנע מללכת על ה VSX-LX505 (למרות הוא כמעת זהה אחד לאחד ל RZ50), והסיבה המרכזית היא (לא לכולם זה בעיה) שאי אפשר להגדיר את ה XO או מה שנקרא Crossover עם ערכים שונים בניפרד לכל זוג רמקולים, אפשר להגדיר רק הגדרה גלובלית אחת (דוגמא 80Hz) וזה תופס לכולם ללא אפשרות לפצל הגדרה שונה לסט רמקולים בניפרד.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
דנון 2800 יעשה את העבודה לדעתי בענק