שאלה בסיסית על אפשרות חיבור אלמטנים של אודיו דו-ערוצי לרסיבר ק"ב

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
ברצוני לחדש את הרסיבר ק"ב הקיים marantz sr7007 בחדש מסוג marantz cinema 40. הסיבה להחלפה בעיקר בגלל שיפורים ופיצ'רים כמו תמיכה מלאה בתוכן 4K, סטנדרטים חדשים (יחסית לנוכחי), אפשרות ניגון מוזיקה מרשת כמו TIDAL וגם תמיכה ב-DIRAC שהייתי רוצה להשתמש.
אך בעתיד רוצה לשדרג חוויה של דו-ערוצי להחליף רמקולים רצפתיים להוסיף מגבר ואולי גם קדם מגבר ו/או DAC.
רציתי לבדוק שהרסיבר ק"ב החדש יוכל לאפשר לי לבצע את שדרוגים האפשרים בעתיד ולא תהיה מגבלה כלשהי.
עד כמה שאני קצת קראתי ובדקתי בכדי לחבר הגברה חיצונית (מגבר כח/אינטגרלי) אני משתמש ביציאות Pre out ברביסר ק"ב (מהם אני מקבל סיגנל לא מוגבר ע"י הרסיבר ומגביר אותו על ידי הגברה חיצונית עבור הרמקולים).
במידה ויהיה צורך לחבר preamplifier חיצוני בנוסף למגבר באיזה כניסות/יציאות של רסיבר ק"ב אני משתמש? אותם יציאות של Multi channel input שהם מסוג RCA? הבנתי שלרסיבר הזה יש מצב של "Preamp in" האם במצב הזה עבור דו-ערוצי יוכל עדיין להשתמש באפשרות של Tidal connect?
תודה מראש לכל העונים :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”