מחפש מכשיר וידאו VHS להשאלה, או מכשיר שנמסר או נמכר במחיר עד 200 ₪.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
אין לי מכשיר בשלוף, אבל בכמה קלטות מדובר? עשיתי את זה לבד לפני למעלה מ-10 שנים, בדיעבד הייתי שולח לחנות מתמחה. ממליץ בחום על קידוד מיד אליהו בתל אביב (אין לי מניות שם). לפי האתר יש נק' איסוף באשדוד.קח בחשבון שקלטות אמורות להיות בנות 15-25 שנה לפחות... שלי היו מלאות אבק וחלקן נקרעו בדרך. לפני שנה שנתיים מצאתי עוד קלטות ושלחתי אליהם. באתר יש מבצע של 25 שח לקלטת (מעל 5 קלטות) - הזמן שווה יותר...