סטרימר מומלץ לניגון קבצים מכונן קשיח, Ugoos AM6B Plus?
היי.
אני עם טלווזיה חדשה (SONY X90L), שמריצה אנדרואיד טיוי.
אני מחכה למאריך USB שהזמנתי כדי לראות איך קודי יעבוד בה (לא ניסיתי עדיין) אבל כן התחלתי לחשוב על סטרימר טוב, ייעודי לקודי.
הדרישות -
- ניגון מכונן קשיח שמחובר ב USB ישירות למכשיר. אין לי חיבור אינטרנט טוב עבור הזרמה מהמחשב.
- תמיכה ב DOLBY VISION, DOLBY ATMOS ויהיה נחמד לנסות תמיכה ב LOSELESS AUDIO.
האם יש מה להשקיע במכשיר כמו Ugoos AM6B Plus? אין איתו בעיות במכס בהזמנה מ ALI? אם אני מתקין עליו COREELEC, זה משהו שרץ מ USB שאמור להישאר מחובר או שאני יכול לחבר כונן קשיח עם סרטים? יש מכשיר זול יותר?
אולי לוותר על הדרישה ל LOSELESS ופשוט לנגן מהטלוויזיה עצמה או דרך MI BOX S 2ND GEN שיעלה רבע?
תודה מראש!
אני עם טלווזיה חדשה (SONY X90L), שמריצה אנדרואיד טיוי.
אני מחכה למאריך USB שהזמנתי כדי לראות איך קודי יעבוד בה (לא ניסיתי עדיין) אבל כן התחלתי לחשוב על סטרימר טוב, ייעודי לקודי.
הדרישות -
- ניגון מכונן קשיח שמחובר ב USB ישירות למכשיר. אין לי חיבור אינטרנט טוב עבור הזרמה מהמחשב.
- תמיכה ב DOLBY VISION, DOLBY ATMOS ויהיה נחמד לנסות תמיכה ב LOSELESS AUDIO.
האם יש מה להשקיע במכשיר כמו Ugoos AM6B Plus? אין איתו בעיות במכס בהזמנה מ ALI? אם אני מתקין עליו COREELEC, זה משהו שרץ מ USB שאמור להישאר מחובר או שאני יכול לחבר כונן קשיח עם סרטים? יש מכשיר זול יותר?
אולי לוותר על הדרישה ל LOSELESS ופשוט לנגן מהטלוויזיה עצמה או דרך MI BOX S 2ND GEN שיעלה רבע?
תודה מראש!
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הנה השוואה בין מספר סטרימרים שמאפשרים אותם.
הנה עוד אחד שיוטובר פרסם. הוא עושה ביקורות לסטרימרים באופן מעמיק
https://tvboxstop.com/tv-box-rank-chart-2020/
זה הערוץ שלו:
https://www.youtube.com/@tvboxstop/videos
אני אישית יש לי רק נסיון ב Nvidia Shield 2019 Pro ו Apple TV.
לגבי אפל תתרחק ממנו כמו אש לצרכים שלך.
שילד נותן הכל כולל Dolby Vision Profile 7+RPU.
הנה עוד אחד שיוטובר פרסם. הוא עושה ביקורות לסטרימרים באופן מעמיק
https://tvboxstop.com/tv-box-rank-chart-2020/
זה הערוץ שלו:
https://www.youtube.com/@tvboxstop/videos
אני אישית יש לי רק נסיון ב Nvidia Shield 2019 Pro ו Apple TV.
לגבי אפל תתרחק ממנו כמו אש לצרכים שלך.
שילד נותן הכל כולל Dolby Vision Profile 7+RPU.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין סטרימרים שתומכים בפרופיל 7 FEL כמו שצריך למעט המכשירים שמריצים את CoreELEC-NG.
כל השאר, במקרה הכי טוב מתעלמים משכבת ה-FEL.
מבדיקות שעשו, CoreELEC נותנת את התמונה הכי נאמנה למקור מבחינת DV. כמובן קיימת תמיכה ב-HDR10+ ו-HLG, וגם bitstream של כל פורמטי האודיו.
כל השאר, במקרה הכי טוב מתעלמים משכבת ה-FEL.
מבדיקות שעשו, CoreELEC נותנת את התמונה הכי נאמנה למקור מבחינת DV. כמובן קיימת תמיכה ב-HDR10+ ו-HLG, וגם bitstream של כל פורמטי האודיו.
תודה לכם!
ו COREELEC בצורה טובה זה במכשיר יחסית יקר כמו ה Ugoos? יש משהו בסיסי יותר במידה ואני מוותר על LOSELESS אודיו?
באמת שהייתי מסתפק ב Chromecast with Google TV שיש לי אם רק הוא היה תומך ב NTFS/EXFAT. אני יכול להסתפק בזה.
ו COREELEC בצורה טובה זה במכשיר יחסית יקר כמו ה Ugoos? יש משהו בסיסי יותר במידה ואני מוותר על LOSELESS אודיו?
באמת שהייתי מסתפק ב Chromecast with Google TV שיש לי אם רק הוא היה תומך ב NTFS/EXFAT. אני יכול להסתפק בזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני משתמש ב-CE באופן קבוע, חשוב לציין שאתה תצטרך להשתמש בגרסת NG, והיא לא תקבל עדכון לקודי 22 ואילך, ככל הנראה. אישית אני עדיין על קודי 20 ולא באמת רואה מה כבר השתנה שכולם רצים תמיד לגרסא הכי חדשה.
חוץ מזה, אין שום דבר אחר שבאמת תומך בפרופיל 7 FEL.
אבל אם אתה מוכן לוותר גם על זה, אז כל דבר אחר שתומך ב-DV יעשה את העבודה פחות או יותר.
חוץ מזה, אין שום דבר אחר שבאמת תומך בפרופיל 7 FEL.
אבל אם אתה מוכן לוותר גם על זה, אז כל דבר אחר שתומך ב-DV יעשה את העבודה פחות או יותר.
@TheCoolest
תודה רבה על התשובות.
אולי אחדד טיפה אחרי עוד מחשבה.
אם אני מתעניין בעיקר בניגון קבצי MKV סטנדרטיים - 2160p and Atmos, אני צריך משהו מיוחד? הכל בהנחה והטלוויזיה לא תצליח לנגן בצורה נכונה ישירות מכונן קשיח.
קבצים כאלו מכילים פרופיל 7 FEL בד"כ?
בגדול, חבל לי להשקיע $150 לצפייה של אולי פעם בשבוע בסרט. אבל אם הטלוויזיה לא תנגן כראוי, ובכל מקרה אצטרך סטרימר לקודי, אני מנסה להבין איך לקבל עלות/תועלת מירבית.
תודה רבה על התשובות.
אולי אחדד טיפה אחרי עוד מחשבה.
אם אני מתעניין בעיקר בניגון קבצי MKV סטנדרטיים - 2160p and Atmos, אני צריך משהו מיוחד? הכל בהנחה והטלוויזיה לא תצליח לנגן בצורה נכונה ישירות מכונן קשיח.
קבצים כאלו מכילים פרופיל 7 FEL בד"כ?
בגדול, חבל לי להשקיע $150 לצפייה של אולי פעם בשבוע בסרט. אבל אם הטלוויזיה לא תנגן כראוי, ובכל מקרה אצטרך סטרימר לקודי, אני מנסה להבין איך לקבל עלות/תועלת מירבית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
FEL רלוונטי רק לתכני Dolby Vision, ב-REMUX או דיסק מלא. כל ציוד שתומך DV ינגן את התוכן, רק יתעלם מהשכבה הזו.
איך אתה מעלה קבצים לדיסק בחיבור כזה? זה לא איטי להחריד?
אני מציע שיתוף הדיסק ברשת הביתית (על מחשב אחר).
אישית, מספיק לי לזה סטרימר tox3 אבל עם קושחה של ATV slimboxtv מוסבת מ Ugoos ... (114.18)
אני מציע שיתוף הדיסק ברשת הביתית (על מחשב אחר).
אישית, מספיק לי לזה סטרימר tox3 אבל עם קושחה של ATV slimboxtv מוסבת מ Ugoos ... (114.18)