אולי במקרה מישהו ניסה - SONY X90L וניגון קבצים דרך קודי עם HDD שמחובר ב USB, עובד?
היי.
אני עם SONY X90L, משתמש מדי פעם ב KODI והבנתי שהמיבוקס S שלי לא תומך ב DOLBY VISION ולכן אני צריך או לחבר כבל מאריך לטלוויזיה, עצמה ואליו לחבר HDD ולנגן דרך קודי שאתקין בטלוויזיה, או לקנות משהו כמו ה MI BOX S 2ND GEN.
לפני שאזמין כבל מאריך ל USB או לחילופין MI BOX, האם מישהו ניסה לנגן קבצים דרך קודי שיותקן בטלוויזיה? זה עובד טוב? או עדיף סטרימר פשוט.
תודה!
אני עם SONY X90L, משתמש מדי פעם ב KODI והבנתי שהמיבוקס S שלי לא תומך ב DOLBY VISION ולכן אני צריך או לחבר כבל מאריך לטלוויזיה, עצמה ואליו לחבר HDD ולנגן דרך קודי שאתקין בטלוויזיה, או לקנות משהו כמו ה MI BOX S 2ND GEN.
לפני שאזמין כבל מאריך ל USB או לחילופין MI BOX, האם מישהו ניסה לנגן קבצים דרך קודי שיותקן בטלוויזיה? זה עובד טוב? או עדיף סטרימר פשוט.
תודה!
במידה ומישהו יתקל בזה בעתיד -
אין בעיה עם חיבור HDD לטלוויזיה. מה שכן, מסתבר שאם ה REMOTE START דולק אז נראה שההרד דיסק כל כמה שניות נדלק ונכבה, POWER CYCLE כזה, שבטוח לא טוב לכונן.
אם מכבים REMOTE START הוא נכבה עם הטלוויזיה ונדלק איתה.
אין בעיה עם חיבור HDD לטלוויזיה. מה שכן, מסתבר שאם ה REMOTE START דולק אז נראה שההרד דיסק כל כמה שניות נדלק ונכבה, POWER CYCLE כזה, שבטוח לא טוב לכונן.
אם מכבים REMOTE START הוא נכבה עם הטלוויזיה ונדלק איתה.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
איפה קנית את הכבל לחיבור הדיסק לטלוויזיה?12/01/2025 16:49shemsha כתב: במידה ומישהו יתקל בזה בעתיד -
אם מכבים REMOTE START הוא נכבה עם הטלוויזיה ונדלק איתה....
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ואיך בדיוק מגדירים את זה?13/01/2025 16:08llime כתב: אתה יכול גם לשים את ה- HDD בתוך מחשב, ואז גם הטלוויזיה וגם הסטרימר יוכלו לקרוא ולנגן את הקבצים שיש בו דרך הקודי (אם שלושת המכשירים מחוברים לאותה רשת אינטרנט). ככה זה אצלי בכל אופן....
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000