עזרה דחוף!!!!
שלום לכולם,
אני אמור לקבל מחר טלויזיה טושיבה 42 אינצ' דגם - a3000 ולפי מה שהבנתי מתוך קריאה בפורום, עדיף יותר הדגם ב3000, האם מישהו יכול לומר לי בבקשה האם זה קריטי? אני עדיין יכול לבקש דגם אחר, הטלויזיה עלתה לי 8900 ש"ח ואם אני יקבל ממכם תשובה בזמן, אני יוכל להחליף.
תודה מראש
גיל.
אני אמור לקבל מחר טלויזיה טושיבה 42 אינצ' דגם - a3000 ולפי מה שהבנתי מתוך קריאה בפורום, עדיף יותר הדגם ב3000, האם מישהו יכול לומר לי בבקשה האם זה קריטי? אני עדיין יכול לבקש דגם אחר, הטלויזיה עלתה לי 8900 ש"ח ואם אני יקבל ממכם תשובה בזמן, אני יוכל להחליף.
תודה מראש
גיל.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תריץ חיפוש, היה על זה דיון לא מזמן.
לפי מה שהבנתי יש הבדל משמעתי
לפי מה שהבנתי יש הבדל משמעתי
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הי ,
אני רכשתי לפני מספר ימים 37A3000 ושדרגתי אותה אתמול לc3000 (מחכה כבר שתגיע...)
מעבר ליתרונות שצוינו ע"י kobebas , צריך להוסיף:
לC יש עוד כניסת HDMI
לC יש שתי כניסות SCART
עכשיו השאלה היא מה גודל התוספת הנדרש....ואם כל חבילת התוספות הזו שווה, לדעתך, את ההפרש.
אני נדרשתי להוסיף 490 ש"ח ושמחתי מאוד על האפשרות , כי לדעתי מדובר בהבדלים עצומים (ובמיוחד שבב פרודג'ה וכניסות ה scart).
אני רכשתי לפני מספר ימים 37A3000 ושדרגתי אותה אתמול לc3000 (מחכה כבר שתגיע...)
מעבר ליתרונות שצוינו ע"י kobebas , צריך להוסיף:
לC יש עוד כניסת HDMI
לC יש שתי כניסות SCART
עכשיו השאלה היא מה גודל התוספת הנדרש....ואם כל חבילת התוספות הזו שווה, לדעתך, את ההפרש.
אני נדרשתי להוסיף 490 ש"ח ושמחתי מאוד על האפשרות , כי לדעתי מדובר בהבדלים עצומים (ובמיוחד שבב פרודג'ה וכניסות ה scart).
מישהו יכול להסביר מה הכוונה ב"C מקבל אותות של 1080P ואילו הA מקבל עד 1080i"?kobebas כתב:הC משתמש עם שבב של פרודג'ה שזה השבב היותר מתקדם שיש
לדגם C יש 6MS ולA יש 8MS
ניגודיות- לC יש 1:4000 ולA יש 1:1200
הC מקבל אותות של 1080P ואילו הA מקבל עד 1080i
מקווה שעזרתי
לילה טוב...
זה אומר שהC יודע לעשות DOWNSCALE ל1080i וה-A לא? הבנתי נכון?
אם כן, אז איך בעצם ה-A מתמודד עם שידורי 1080P?
ה-A לא מתמודד עם שידורי 1080p ופשוט לא תראה כלום,ה-C מקבל אות 1080p ועושה DOWNSCALE ל-720p .Nanook כתב:מישהו יכול להסביר מה הכוונה ב"C מקבל אותות של 1080P ואילו הA מקבל עד 1080i"?kobebas כתב:הC מקבל אותות של 1080P ואילו הA מקבל עד 1080i
מקווה שעזרתי
לילה טוב...
זה אומר שהC יודע לעשות DOWNSCALE ל1080i וה-A לא? הבנתי נכון?
אם כן, אז איך בעצם ה-A מתמודד עם שידורי 1080P?...