חיבור נתב גילת טלקום לסיב אופטי סלקום
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
ברור שלא. למה שיתעסקו עם ציוד שלא שלהם ? גם ככה הם בקושי מצליחים ללמד את העובדים שלהם לקרוא שורות מתוך אלגוריתם של פתרון תקלות. אתה מצפה מהם שילמדו אותם את הרקע והתיאוריה שמאחורי זה כדי שיוכלו לפתור בעיות בציוד לא מוכר ?
זה לא סביר לצפות מהם לדבר כזה. מה גם שבסלקום במידה ויש קריאת שירות חוזרת על תקלה בפרק זמן של חודש (נדמה לי) הטכנאי לא מקבל תשלום על הביקור הזה. תהיה בטוח שהוא לא ישאיר אותך עם ציוד לא תקין והוא לא יקח אחריות על ציוד שהוא לא מכיר.
זה לא סביר לצפות מהם לדבר כזה. מה גם שבסלקום במידה ויש קריאת שירות חוזרת על תקלה בפרק זמן של חודש (נדמה לי) הטכנאי לא מקבל תשלום על הביקור הזה. תהיה בטוח שהוא לא ישאיר אותך עם ציוד לא תקין והוא לא יקח אחריות על ציוד שהוא לא מכיר.
-
rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אקח את הציוד של סלקום ,זה מגיע ללא עלות.
פשוט רציתי לחסוך להם את ההגעה של הטכנאי.
אמרתי להם חבל לשלוח טכנאי ,יש לי כבר ציוד.
מה שיש לי כרגע, זה על תשתית בזק ,אני מבין שלא תהיה בעיה שיעבוד מול סלקום.
הם רוצים לשלוח טכנאי עם ציוד שלהם.
איך להגיד ,ניסיתי לעזור להם/לחסוך להם.
לא כעסתי שלא ניסו להגדיר.
טוב ,שישלחו טכנאי עם ציוד שלהם.
פשוט רציתי לחסוך להם את ההגעה של הטכנאי.
אמרתי להם חבל לשלוח טכנאי ,יש לי כבר ציוד.
מה שיש לי כרגע, זה על תשתית בזק ,אני מבין שלא תהיה בעיה שיעבוד מול סלקום.
הם רוצים לשלוח טכנאי עם ציוד שלהם.
איך להגיד ,ניסיתי לעזור להם/לחסוך להם.
לא כעסתי שלא ניסו להגדיר.
טוב ,שישלחו טכנאי עם ציוד שלהם.
אם אתה רק מחליף ספק אינטרנט (עובר מגילת כ-ISP לסלקום כ-ISP) אבל נשאר על אותה תשתית סיבים של בזק, אני לא חושב שצריכה להיות לך בעיה לעבוד עם הנתב שכבר יש לך.
כל מה שסלקום צריכים זה את המספר הסידורי של ה-GPON שלו. אני חושב שתוכל למצוא את זה בממשק הניהול של הנתב.
בכל מקרה, היות ומדובר בנתב די ישן אני במקומך הייתי שוקל לקחת מסלקום רק מתאם סיב, וקונה נתב פרטי משלי.
הנתבים שספקיות האינטרנט מספקות הם לא משהו בלשון המעטה.
בהצלחה.
כל מה שסלקום צריכים זה את המספר הסידורי של ה-GPON שלו. אני חושב שתוכל למצוא את זה בממשק הניהול של הנתב.
בכל מקרה, היות ומדובר בנתב די ישן אני במקומך הייתי שוקל לקחת מסלקום רק מתאם סיב, וקונה נתב פרטי משלי.
הנתבים שספקיות האינטרנט מספקות הם לא משהו בלשון המעטה.
בהצלחה.
-
rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
כן ,זה בדיוק מה שאמרתי לתומך בסלקום ,שייקח את המספר הזה ויחבר אותי.
ככה גם התחברתי אז לגילת טלקום ,הנתב הזה הגיע עם שליח ואז נתתי להם את המספר וחיברו אותי מרחוק תוך כמה דקות.
יש לי 3 יח׳ מגדילי טווח של DECO 9 שכרגע מחוברים לנתב של גילת.
שיגיע טכנאי ,נראה אם הוא ירצה להתעסק עם זה.
ככה גם התחברתי אז לגילת טלקום ,הנתב הזה הגיע עם שליח ואז נתתי להם את המספר וחיברו אותי מרחוק תוך כמה דקות.
שיגיע טכנאי ,נראה אם הוא ירצה להתעסק עם זה.
למה אתה צריך גם נתב אלחוטי וגם רשת MESH נפרדת? ה-DECO שלך יכול להתחבר ישירות למתאם סיב בלי צורך בשום נתב נוסף באמצע.
בכל מקרה הטכנאי בוודאי לא יתעסק ויקנפג את הציוד הפרטי שלך. הוא יחבר לך את מתאם הסיב ורק יבדוק שהוא עובד מהצד שלו.
בכל מקרה הטכנאי בוודאי לא יתעסק ויקנפג את הציוד הפרטי שלך. הוא יחבר לך את מתאם הסיב ורק יבדוק שהוא עובד מהצד שלו.
DECO 9 ??26/12/2024 0:04rgulian כתב: כן ,זה בדיוק מה שאמרתי לתומך בסלקום ,שייקח את המספר הזה ויחבר אותי.
שיגיע טכנאי ,נראה אם הוא ירצה להתעסק עם זה....
WIFI 5 ??? AC2200
TPLINK
הייתי לקוח של סלקום בטריפל שלהם...
הממיר הזה של נוקיה מת 3 פעמים בשנה,
כל ביקור טכנאי שעתיים עד שמצליחים לאקטב,
אחד הפעמים טכנאי ישב אצלי כמעט 4 שעות בטלפונים
אם החבר׳ה שמה בהנדסה החליף 7 נוקיות רק ב 8 הצליחו לאקטב.
אני מקווה החליפו את הנוקיות האלה בסלקום.
זה רק מתאם סיב (ללא עלות), לא נתב......