אחרי שבועיים בלי אינטרנט רציף מרגיש על סף שבירה..
שלום לכולם,
בשבועיים האחרונים אני סובל מתקלות בלתי פוסקות בחיבור שלי- לעיתים אין חיבור במשך יום שלם, לעיתים נעלם לכמה שעות ואז חוזר, כל היום וכל הלילה.
מיותר לומר כמה זה מוציא מהדעת בשלב הזה.. בשיחות שלי לתמיכה (תשתית הוט ספקית בזק בינלאומי 500/10 ללא סיב) אני מקבל מראש את ההודעה המוקלטת שיש תקלה איזורית אצלי ויש להמתין אבל אחרי יותר משבועיים ככה, איך לומר.. זה כבר מרגיש חשוד.
התחלתי לברר על אופציה לעבור לחיבור בסיב (הבניין מחובר כבר שנים) אבל אני מאוד מבולבל-
כרגע ציוד הקצה שלי כולל הוטבוקס 5 בbridge mode וראוטר אסוס RT AX86U שאני סופר מרוצה ממנו. אני לא רוצה להתעסק עם הציוד והממשק של הוט מעבר לסף המינימום הנדרש, אז מה בעצם האופציות שלי בחיבור לסיב? הנציג של התמיכה הטכנית רצה מאוד לעזור, אבל לצערי ההסברים שלו טיפה מפוזרים מדי עבורי, ואני בעיקר מחפש תשובות פשוטות (:
האם אני יכול להמשיך עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי? האם אני צריך רק להחליף את המודם באיזשהו מתאם לסיב וממנו ייצא הכבל רשת אל הראוטר שלי? האם אני חייב להחליף את כל הציוד?
תודה רבה מראש
בשבועיים האחרונים אני סובל מתקלות בלתי פוסקות בחיבור שלי- לעיתים אין חיבור במשך יום שלם, לעיתים נעלם לכמה שעות ואז חוזר, כל היום וכל הלילה.
מיותר לומר כמה זה מוציא מהדעת בשלב הזה.. בשיחות שלי לתמיכה (תשתית הוט ספקית בזק בינלאומי 500/10 ללא סיב) אני מקבל מראש את ההודעה המוקלטת שיש תקלה איזורית אצלי ויש להמתין אבל אחרי יותר משבועיים ככה, איך לומר.. זה כבר מרגיש חשוד.
התחלתי לברר על אופציה לעבור לחיבור בסיב (הבניין מחובר כבר שנים) אבל אני מאוד מבולבל-
כרגע ציוד הקצה שלי כולל הוטבוקס 5 בbridge mode וראוטר אסוס RT AX86U שאני סופר מרוצה ממנו. אני לא רוצה להתעסק עם הציוד והממשק של הוט מעבר לסף המינימום הנדרש, אז מה בעצם האופציות שלי בחיבור לסיב? הנציג של התמיכה הטכנית רצה מאוד לעזור, אבל לצערי ההסברים שלו טיפה מפוזרים מדי עבורי, ואני בעיקר מחפש תשובות פשוטות (:
האם אני יכול להמשיך עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי? האם אני צריך רק להחליף את המודם באיזשהו מתאם לסיב וממנו ייצא הכבל רשת אל הראוטר שלי? האם אני חייב להחליף את כל הציוד?
תודה רבה מראש
אני אומנם מחובר לפרטנר שנים בסלולר ואני די בטוח שהתשתית סיבים הראשונה שנפרסה בבניין פה היא של פרטנר, אבל לצערי החיבור לתשתית הוט הוא במסגרת חבילה די משתלמת שכוללת גם טלוויזיה, כך שלהתחבר לפרטנר רק כתשתית יהיה כנראה לא חכם כלכלית.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
קוראים את הכותרת "על סף שבירה", בגוף ההודעה מאתרים את המלה "הוט" והנושא סגור.
בהצלחה
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
אם תפרק את החבילה שלך נכון תבין שהיא יקרה ולא משתלמת כמו שאתה חושב. לא יודע איזה תוכן אתה צורך מהוט (אני באופן אישי לא צורך בספקי התוכן הישראלים מלבד הספורט שעדין אין לו מענה), אבל יש היום לא מעט תוכן אצל ספקים אחרים. ברקע שאתה על סיבים ועובר לאפליקציות תוכן הכל טוב יותר מבחינת יציבות, מראה נקי בבית, בלי כבלים ועוד ועוד.
תתקין סיב של פרטנר ב 90 ש״ח, ופשוט תעביר את הראוטר שלך שיתחבר למודם/ראוטר שפרטנר יתנו לך, במקום למודם של הוט.25/12/2024 11:20Kinley כתב: אני אומנם מחובר לפרטנר שנים בסלולר ואני די בטוח שהתשתית סיבים הראשונה שנפרסה בבניין פה היא של פרטנר, אבל לצערי החיבור לתשתית הוט הוא במסגרת חבילה די משתלמת שכוללת גם טלוויזיה, כך שלהתחבר לפרטנר רק כתשתית יהיה כנראה לא חכם כלכלית....
אחרי זה אתה יכול לחשוב איך לבטל או לצמצם את החבילה שלך בהוט. למשל במקום הטלויזיה של הוט אפשר לעשות מנוי לאפליקציית נקסט של הוט.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1337
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 165 פעמים
הוט סיבים יכול לעבוד טוב אבל רק עם ציוד פרטי. זה מה שעשיתי.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
מאתמול בצהריים יש גם באיזור גדול תל אביב בעיות בתשתית בזק, שסודרה רק בבוקר למחרת, והיום אחרי כמה שעות שוב חזרה ואחרי כמה דקות סודרה.
הם אומרים "בעיה בארון תקשורת" אבל מעולם לא חויתי דרכם בעיה שנמשכה מעל יום.
נשמע קצת מוזר, לא יודע מה לחשוב על זה.
הם אומרים "בעיה בארון תקשורת" אבל מעולם לא חויתי דרכם בעיה שנמשכה מעל יום.
נשמע קצת מוזר, לא יודע מה לחשוב על זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מי יודע, אולי יש לו דיל סופר זול שחבל לבטל... ;-...
אני הייתי קונה ONU פרטי (לדוגמא, ZTE F601), זורק/מחזיר את ההוטבוקס, ועובר לWALLA ב 70 ש"ח לגיגה, ועל אותה תשתית בדיוק עם הנתב הפרטי ...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
לא הבנתי, אתה משלם על מוצר, לא מקבל אותו ואז טוען שזה משתלם כלכלית?25/12/2024 11:20Kinley כתב: ...אבל לצערי החיבור לתשתית הוט הוא במסגרת חבילה די משתלמת שכוללת גם טלוויזיה, כך שלהתחבר לפרטנר רק כתשתית יהיה כנראה לא חכם כלכלית....
חברה פשוט מדהימה...25/12/2024 11:24vivi כתב: קוראים את הכותרת "על סף שבירה", בגוף ההודעה מאתרים את המלה "הוט" והנושא סגור.
בהצלחה...
כרגע אני בבזק בחבילה 5000/500
אמרתי, למה שלא ננסה את הוט 5000/1000
גם יותר מהירות העלאה, גם חיבור ללא חייגן.
הגיעו היום, לא הבינו מה עושים עם הont הפרטי שלי
לקח להם משהו כמו שעה להבין, חיברו והכל עובד
מהירויות פנטסטיות. רק שכמובן מאחורי cgnat
3 שעות עם התמיכה בטלפון שלהם כדי לצאת מהnat, ללא הצלחה. כשהם מגדירים ip קבוע בכלל אין אינטרנט (הראוטר ממשיך לקבל את הip של הcgnat)
התייאשתי, ניתקתי את הסיב שלהם וחיברתי בחזרה את בזק.
הלך יום שישי על הוט
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

זה קרה היום?27/12/2024 14:42OMRIJ כתב: 3 שעות עם התמיכה בטלפון שלהם כדי לצאת מהnat, ללא הצלחה. כשהם מגדירים ip קבוע בכלל אין אינטרנט (הראוטר ממשיך לקבל את הip של הcgnat)...
אני עם הוט אז יכול לדבר מניסיוני.
אפשר לצאת מ-NAT. אני ביקשתי דרך שירות הוואטסאפ מול נציג טכני. ביצע עבורי ללא בעיות.
לגבי הגדרת אייפי קבוע, זה לא קורה מיידית. צריך לחכות יום שלם עד שזה נכנס לתוקף. ככה קרה אצלי.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אז אני מסביר לך מניסיון שלי. ההגדרה הזאת לא פועלת מיידית.
והיא כנראה גם לא אוטומטית, אולי זה מישהו אנושי שצריך להקצות לך את האייפי.
זה לא יעזור להישאר איתם על הקו.
אני מציע שתשאיר את הקו מנותק עד יום ראשון ואז תנסה שוב.
מי שמפעיל לך את האייפי הקבוע זה נציג שירות, הנציג הזה יאמר לך שהנה הפעלתי לך את השירות "FIX IP" (ככה קוראים לו במערכת) ויגיד לך שצריך להפעיל מחדש את המודם ושזה פועל מיידית. אבל לא כך המצב ונציג הזה אין לו אופי טכני.
והיא כנראה גם לא אוטומטית, אולי זה מישהו אנושי שצריך להקצות לך את האייפי.
זה לא יעזור להישאר איתם על הקו.
אני מציע שתשאיר את הקו מנותק עד יום ראשון ואז תנסה שוב.
מי שמפעיל לך את האייפי הקבוע זה נציג שירות, הנציג הזה יאמר לך שהנה הפעלתי לך את השירות "FIX IP" (ככה קוראים לו במערכת) ויגיד לך שצריך להפעיל מחדש את המודם ושזה פועל מיידית. אבל לא כך המצב ונציג הזה אין לו אופי טכני.
השירות בwhatsapp אכן עבד
מהירות הורדה/העלאה מעולה בספידטסט (חבילה 5000/1000).
בהורדה/העלאה בעולם האמיתי (קבצים משרת, טורנטים) בזק יותר מהירים, גם עם פינגים מעט יותר טובים.
נשאר היתרון של חיבור ללא חייגן, וחסרון של הקצאת ipv6 "לא אופטימלית"
בזק גם מעט יותר זולים...
מהירות הורדה/העלאה מעולה בספידטסט (חבילה 5000/1000).
בהורדה/העלאה בעולם האמיתי (קבצים משרת, טורנטים) בזק יותר מהירים, גם עם פינגים מעט יותר טובים.
נשאר היתרון של חיבור ללא חייגן, וחסרון של הקצאת ipv6 "לא אופטימלית"
בזק גם מעט יותר זולים...