סטרימר בחו"ל
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
הי, רכשתי סטרימר KINHANK G1 לשימוש בחו"ל כיוון שאני הרבה על הקו לצרכי עבודה.
בארץ אני רואה yes + בטלויזיה אך נאמר לי שלא ניתן לראות בחו"ל...
זה נכון?
מה אפשר לעשות ואיזה פתרון יש ? ( אפליקצייה, VPN....)
תודה לכם
זה נכון?
תודה לכם
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
רוב ספקי ה VPN מציעים אפליציות ל Google TV. שירות +Yes עובד בלי בעיה מחו״ל עם VPN.
אופציה נוספת היא Tailscale. במקרה כזה תצטרך מכשיר נוסף (מחשב, NAS וכד׳) שישמש כ node לניתוב תעבורת הרשת דרך הבית.
(נשמע הרבה יותר מסובך בתיאור מאשר במציאות
).
אופציה נוספת היא Tailscale. במקרה כזה תצטרך מכשיר נוסף (מחשב, NAS וכד׳) שישמש כ node לניתוב תעבורת הרשת דרך הבית.
(נשמע הרבה יותר מסובך בתיאור מאשר במציאות
).די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
YES פלוס לא עובד מחו"ל גם לא עם VPN ,
סטינג TV של יס כן עובד עם VPN אז לשיקולך תוכל לעבור לחבילה הזולה של יס שגם תעבוד בחו"ל ,
FreeTV גם עובד בחו"ל עם VPN .....
אם אתה רק מחפש לראות בחו"ל את הערוצי החדשות של ישראל אז יש עוד כמה אפליקציות
חינמיות שמאפשרות צפיה בחו"ל אפילו ללא VPN .
סטינג TV של יס כן עובד עם VPN אז לשיקולך תוכל לעבור לחבילה הזולה של יס שגם תעבוד בחו"ל ,
FreeTV גם עובד בחו"ל עם VPN .....
אם אתה רק מחפש לראות בחו"ל את הערוצי החדשות של ישראל אז יש עוד כמה אפליקציות
חינמיות שמאפשרות צפיה בחו"ל אפילו ללא VPN .
- sigamore
- חבר מביא חבר

מבין שניסית והנסיון (שלך) לא צלח.26/12/2024 9:53גלובל כתב: אתה טועה ומטעה ....
יס פלוס לא עובד בחו"ל גם לא עם VPN ( נוסה עם ExpressVPN ועם NordVPN )...
זה לא אומר שאין דרך לגרום לזה לעבוד.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
גם סלקום עובד עם VPN.24/12/2024 15:50winer-r כתב: הי, רכשתי סטרימר KINHANK G1 לשימוש בחו"ל כיוון שאני הרבה על הקו לצרכי עבודה.
זה נכון?
תודה לכם...
כנראה שיס מחמירים יותר.
איזה ראוטר יש לך בבית והאם יש לך גישה למשתמש ה-admin שלו? אני פתחתי VPN SERVER בראוטר שלי. כשמשהו לא פועל מחו"ל אני פשוט עושה VPN הביתה...
- sigamore
- חבר מביא חבר

כמו שכתבתי למעלה. VPN....
היות ואתה מתעתד להשתמש בחו״ל בסטרימר (לא מכיר את הדגם או יכולותיו), מאמין שהאפשרות הפשוטה יותר תהיה Tailscale.
כדי לגרום לזה לעבוד אתה תצטרך מכשיר מחובר לרשת וזמין 24/7 בבית שישמש כ exit node. מכשיר כזה יכול להיות מחשב, NAS, וכד׳.
בצד של הסטרימר, תתקין גם כן את אפליקציית Tailscale (זמינה ל Google TV להבנתי) שתשתמש ב exit node בבית כדי לגשת לאינטרנט כאילו אתה נמצא בפועל על הרשת הביתית ....
הסרטון הבא ממחיש לך את העיקרון. הנושא הוא Apple TV (בצד הבית) אבל החיבור יעבוד באותה צורה עם כל מכשיר אחר שיודע להריץ Tailscale.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
winer-r
- חבר ותיק

בבית יש לי ראוטר של XIAOMI AX6...נכון לעכשיו אני בארץ לכן יש לי גישה אליו26/12/2024 12:33oferlaor כתב: גם סלקום עובד עם VPN.
כנראה שיס מחמירים יותר.
איזה ראוטר יש לך בבית והאם יש לך גישה למשתמש ה-admin שלו? אני פתחתי VPN SERVER בראוטר שלי. כשמשהו לא פועל מחו"ל אני פשוט עושה VPN הביתה......
- oferlaor
- מנהל

לא מכיר את הראוטרים שלהם.
אבל תבדוק:
1. אם יש לו אפשרות להגדיר DDNS (קח שירות כמו https://www.noip.com/)
2. אם יש לו אפשרות להגדיר VPN SERVER. לרוב רצוי openVPN או L2TP
אם לא, אז הצעד הבא הוא להתקין את כל אלה על מחשב בתוך הבית שלך. תצטרך גם להגדיר port forwarder בין הראוטר למחשב.
איך בודקים? צריך להתקין על המכשיר הגדרות VPN, תשתמש בטלפון שלך כהוטספוט למכשיר ותנסה להגדיר אותו ככה.
זה לא כזה פשוט, אבל זה הפיתרון כנראה היחיד שיעבוד בוודאות.
אבל תבדוק:
אם לא, אז הצעד הבא הוא להתקין את כל אלה על מחשב בתוך הבית שלך. תצטרך גם להגדיר port forwarder בין הראוטר למחשב.
איך בודקים? צריך להתקין על המכשיר הגדרות VPN, תשתמש בטלפון שלך כהוטספוט למכשיר ותנסה להגדיר אותו ככה.
זה לא כזה פשוט, אבל זה הפיתרון כנראה היחיד שיעבוד בוודאות.
-
winer-r
- חבר ותיק

הי, אני רואה שיש גם DDNS ויש גם VPN.26/12/2024 13:28oferlaor כתב: לא מכיר את הראוטרים שלהם.
אבל תבדוק:
זה לא כזה פשוט, אבל זה הפיתרון כנראה היחיד שיעבוד בוודאות....
יש לי גם VPN Proton בתשלום.
איך אני ממשיך מכאן ?
- oferlaor
- מנהל

1. תרשם לשירות ddns ותגדיר בראוטר את הנתונים שלו. זה יתן לך כתובת שהיה עדכנית גם אם תחליף ip.
2. תגדיר את שירות ה vpn server שלך. שים לב שיש ראוטרים עם vpn server וגם client. מה שאתה צריך להגדיר זה server. מומלץ להגדיר l2tp או IPsec. לרוב זה דורש shared passphrase (קוד מיוחד במילים שמאבטח את ההצפנה) ושם משתמש וסיסמא (לפעמים זה משותף לשם המשתמש והסיסמא בראוטר).
3. תבדוק אם בסטרימר שלך יש הגדרות vpn client. זה יהיה בהגדרות הרשת. תכניס את הפרטים (סוג ה vpn, הכתובת ddns שלך, שם משתמש, סיסמא ו pass phrase). כשאתה עושה בדיקה חשוב לבדוק מחוץ לבית כי מתוך הבית זה לא יעבוד אז חבר את המכשיר להוטספוט בנייד שלך.
מקווה שזה עוזר כי מי שלא מספיק טכני לרוב לא יצליח לבצע...
2. תגדיר את שירות ה vpn server שלך. שים לב שיש ראוטרים עם vpn server וגם client. מה שאתה צריך להגדיר זה server. מומלץ להגדיר l2tp או IPsec. לרוב זה דורש shared passphrase (קוד מיוחד במילים שמאבטח את ההצפנה) ושם משתמש וסיסמא (לפעמים זה משותף לשם המשתמש והסיסמא בראוטר).
3. תבדוק אם בסטרימר שלך יש הגדרות vpn client. זה יהיה בהגדרות הרשת. תכניס את הפרטים (סוג ה vpn, הכתובת ddns שלך, שם משתמש, סיסמא ו pass phrase). כשאתה עושה בדיקה חשוב לבדוק מחוץ לבית כי מתוך הבית זה לא יעבוד אז חבר את המכשיר להוטספוט בנייד שלך.
מקווה שזה עוזר כי מי שלא מספיק טכני לרוב לא יצליח לבצע...
- oferlaor
- מנהל

לא. אין לזה השפעה על מה שמחובר לראוטר בבית שלך.
מה שזה עושה הוא מאפשר למכשיר שתחבר עם זה מחול לייצר חיבור vpn tunnel וכך בפועל כשאתה צופה בטלויזיה טכנית זה מועבר דרך הבית שלך. שים לב שאתה צריך חיבור סביר בשביל זה כי אתה תופס רוחב פס כפול הביתה - פעם אחת download ופעם שניה בכיוון של upload.
אני עושה את זה עם חיבור פייבר 1G
מה שזה עושה הוא מאפשר למכשיר שתחבר עם זה מחול לייצר חיבור vpn tunnel וכך בפועל כשאתה צופה בטלויזיה טכנית זה מועבר דרך הבית שלך. שים לב שאתה צריך חיבור סביר בשביל זה כי אתה תופס רוחב פס כפול הביתה - פעם אחת download ופעם שניה בכיוון של upload.
אני עושה את זה עם חיבור פייבר 1G