תעזרו לי לבחור מקרן 720P בעלות של עד 9,000 ש"ח.
שלום לכולם,
לאחר התלבטויות רבות, הצלחתי להגדיל את התקציב לרכישת מקרן ל-9,000 ש"ח וכל זה כדי להגיע למקרן 720P.
מדובר על מרחק הקרנה של כ- 4.25 מטר מהמסך והמקרן תלוי מהתקרה. המסך עם רוחב מקסימלי של 300 ס"מ וגובה של כ- 180 ס"מ, והשימוש הוא בעיקר ק"ב.
אני מתלבט בנוגע למקרן HITACHI PJTX300. האם מישהו מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת?
האם קיימים מקרנים שנותנים תמורה טובה יותר בעלות של כ-9,000 ש"ח?
ואם כבר בכסף עסקינן, אז אשמח לקבל גם את שם החנות ממנה אתם ממליצים לרכוש את המקרן במחיר הזול ביותר שניתן.
תודה על עזרתכם וחג שמח.
לאחר התלבטויות רבות, הצלחתי להגדיל את התקציב לרכישת מקרן ל-9,000 ש"ח וכל זה כדי להגיע למקרן 720P.
מדובר על מרחק הקרנה של כ- 4.25 מטר מהמסך והמקרן תלוי מהתקרה. המסך עם רוחב מקסימלי של 300 ס"מ וגובה של כ- 180 ס"מ, והשימוש הוא בעיקר ק"ב.
אני מתלבט בנוגע למקרן HITACHI PJTX300. האם מישהו מכיר אותו ויכול לתת חוות דעת?
האם קיימים מקרנים שנותנים תמורה טובה יותר בעלות של כ-9,000 ש"ח?
ואם כבר בכסף עסקינן, אז אשמח לקבל גם את שם החנות ממנה אתם ממליצים לרכוש את המקרן במחיר הזול ביותר שניתן.
תודה על עזרתכם וחג שמח.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ואחרי כל ההמלצות עדיין לא הבנתי איזה מקרן כדאי לבחור
חברים יקרים,
תודה לכל מי שענה והמליץ על מקרן כזה או אחר.
מבלי להכנס לעובי הקורה ולכל המונחים והנתונים הטכניים (שהרי בינכם המומחים, אפשר לנהל על זה דיון ארוך, ארוך מאד), עדיין לא הבנתי איזה מקרן הכי כדאי לי לבחור.
נדמה שמספר חוות דעת חיוביות על מקרנים רלוונטיים יהיו כמספר הדגמים הקיימים, ובכל זאת מה הכי כדאי לבחור?
הרי לכל המקרנים בתקציב של עד 9,000 ש"ח יש את אותם נתונים טכניים ואותן כניסות, אורך חיי מנורה, משקל וגודל פיסי וכו'... ואולי ההבדל היחידי המשמעותי הוא בין מקרן LCD ומקרן DLP.
האם בתקציב שלי יש עדיפות מסוימת ל-LCD או DLP?
אולי בכלל כדאי לשאול, מאיזה מקרן כדאי להתרחק ולא לבחון בכלל?
תודה לכל מי שמוכן לסייע.
תודה לכל מי שענה והמליץ על מקרן כזה או אחר.
מבלי להכנס לעובי הקורה ולכל המונחים והנתונים הטכניים (שהרי בינכם המומחים, אפשר לנהל על זה דיון ארוך, ארוך מאד), עדיין לא הבנתי איזה מקרן הכי כדאי לי לבחור.
נדמה שמספר חוות דעת חיוביות על מקרנים רלוונטיים יהיו כמספר הדגמים הקיימים, ובכל זאת מה הכי כדאי לבחור?
הרי לכל המקרנים בתקציב של עד 9,000 ש"ח יש את אותם נתונים טכניים ואותן כניסות, אורך חיי מנורה, משקל וגודל פיסי וכו'... ואולי ההבדל היחידי המשמעותי הוא בין מקרן LCD ומקרן DLP.
האם בתקציב שלי יש עדיפות מסוימת ל-LCD או DLP?
אולי בכלל כדאי לשאול, מאיזה מקרן כדאי להתרחק ולא לבחון בכלל?
תודה לכל מי שמוכן לסייע.
נערך לאחרונה על ידי IYGL ב 27/09/2007 19:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעיקרון ה TW700 של אפסון הוא בחירה לא רעה עבור מקרן LCD, וה HC1100 הוא בחירה לא רעה עבור מקרן DLP. באזור המחיר הזה לא תמצא משהו טוב יותר באף אחת משתי הטכנולוגיות.
לדעתי ה HC1100 יתן תמונה טובה יותר, אבל אם אתה קונה בארץ כדאי שפשוט תלך להעיף מבט באחת החנויות.
לדעתי ה HC1100 יתן תמונה טובה יותר, אבל אם אתה קונה בארץ כדאי שפשוט תלך להעיף מבט באחת החנויות.
הי noam23,
קראתי ב- projectorcentral שה-HC1500 קיבל שבחים רבים ואף נחשב לאחד משלושת המקנים הפופולריים ביותר שם, והוא אמור להחליף את ה-HD1000U.
האם לדעתך הוא יותר טוב מה-HC1100 שלא מוזכר שם בכלל ולא ברור לי למה.
האם ידוע לך באיזו חנות באזור המרכז ניתן לראות את כל המקרנים הבאים שאני מתלבט לגביהם:
Mistubishi HC1500
Mistubishi HC1100
Epson TW700
HITACHI PJTX300
מעניין מה היה קורה אם היתי עושה הצבעה ומבקש מכל החברים כאן להצביע על איזה מקרן מבין אלה הרשומים למעלה היה הבחירה המועדפת שלהם.
קראתי ב- projectorcentral שה-HC1500 קיבל שבחים רבים ואף נחשב לאחד משלושת המקנים הפופולריים ביותר שם, והוא אמור להחליף את ה-HD1000U.
האם לדעתך הוא יותר טוב מה-HC1100 שלא מוזכר שם בכלל ולא ברור לי למה.
האם ידוע לך באיזו חנות באזור המרכז ניתן לראות את כל המקרנים הבאים שאני מתלבט לגביהם:
Mistubishi HC1500
Mistubishi HC1100
Epson TW700
HITACHI PJTX300
מעניין מה היה קורה אם היתי עושה הצבעה ומבקש מכל החברים כאן להצביע על איזה מקרן מבין אלה הרשומים למעלה היה הבחירה המועדפת שלהם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה הגדולה היא
ומה שאני לפחות הבנתי כשאני קניתי את המקרן שלי
אם תמצא מקום שאפשר להשוות ביניהם
וכנ"ל לגבי כל מי שייעץ לך, האם הוא השווה בינהם בעיניים?
כמו כן, אני נמנעתי מ DLP מסיבה אחת - יש את הסיפור של כאבי הראש שזה עלול לגרום
אמנם לא בדקתי את זה על כולם, אבל מאחר ולחברה שלי ולאחותי יש מיגרנות, העדפתי לא לבדוק את הסוגייה
מה גם שיהיה לא נעים שמישהו יבוא אליך ופתאום יתחיל להרגיש כאבי ראש
אני מאוד מרוצה מהTW700, ממש מדהים ב- 720P.
ואני עוד רואה על הקיר...
אם תמצא מקום שאפשר להשוות ביניהם
וכנ"ל לגבי כל מי שייעץ לך, האם הוא השווה בינהם בעיניים?
כמו כן, אני נמנעתי מ DLP מסיבה אחת - יש את הסיפור של כאבי הראש שזה עלול לגרום
אמנם לא בדקתי את זה על כולם, אבל מאחר ולחברה שלי ולאחותי יש מיגרנות, העדפתי לא לבדוק את הסוגייה
מה גם שיהיה לא נעים שמישהו יבוא אליך ופתאום יתחיל להרגיש כאבי ראש
אני מאוד מרוצה מהTW700, ממש מדהים ב- 720P.
ואני עוד רואה על הקיר...
הHC1100 הוא לא דגם אמריקאי לכן הוא לא מוזכר שם.
ה HD1000 וה HC1500 הם למעשה מקרנים זהים כשה HC1100 מסידרה גבוהה יותר
לכן גם איכות התמונה טובה יותר.
את המיצובישי אתה יכול לראות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון
ה HD1000 וה HC1500 הם למעשה מקרנים זהים כשה HC1100 מסידרה גבוהה יותר
לכן גם איכות התמונה טובה יותר.
את המיצובישי אתה יכול לראות בעולם הדיגיטלי ברמת השרון
....
לי היה את הפנאנסוניק 700
וכיום את ה 100, בעל הנתונים הגבוהים יותר. הם מצויינים וראיתי בלוחות את ה 700 וה 900. כדאי לך לקחת גם אותם בחשבון.