אם אני עובד עם כרטיס מסך RX6800 האם טלביזיה סוני אינה בשבילי?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #1 

שלום

אני מבין של Bravia 7 או כל סוני, אין תמיכה ב Freesync. האם זה אומר שאם יש לי כרטיס מסך AMD, עדיף לרכוש טלויזיה מחברה אחרת? מן הסתם סמסונג לא באה החשבון ו TCL בעייתים בגלל באגים ומעבד גרוע. אילו עוד אופציות נשארו לי? האם ללא תמיכה ב Freesync לא אוכל להינות מ VRR דרך המחשב למשחקים?

תודה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מה הבעיה עם VRR? לפי מה שאני רואה הכרטיס הזה תומך ב-VRR. יש כל מיני פוסטים מלפני 3-4 שנים שטוענים שהיו להם בעיות, אבל אני מניח שזה נפתר עם דרייבר חדש יותר.
כמובן אל תתפוס אותי במילה, אבל לפי המפרט של הכרטיס מופיעה תמיכה ב-VRR ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד אם הכרטיס תומך גם ב-freesync וגם יש לו תמיכה מלאה ב-HDMI 2.1.

אבל מה שעוד נשאר זה טלוויזיות של LG.

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #3 

19/12/2024 17:27  
TheCoolest כתב:
מה הבעיה עם VRR? לפי מה שאני רואה הכרטיס הזה תומך ב-VRR. יש כל מיני פוסטים מלפני 3-4 שנים שטוענים שהיו להם בעיות, אבל אני מניח שזה נפתר עם דרייבר חדש יותר.
כמובן אל תתפוס אותי במילה, אבל לפי המפרט של הכרטיס מופיעה תמיכה ב-VRR ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד אם הכרטיס תומך גם ב-freesync וגם יש לו תמיכה מלאה ב-HDMI 2.1.

אבל מה שעוד נשאר זה טלוויזיות של LG.
...
תודה. כנראה שאני לא ממש הבנתי את כל ענין ה VRR. הנחתי שלכל כרטיס מסך יש מימוש שונה ל VRR ושעבור אנבידיה חייבים תמיכה ב GSYNC ועבור AND חייבים תמיכה ב FREESYNC. אני מבין שזה לא כך? אז מה בדיוק צריך את התכנולוגיות הללו אם לשני החברות יש תמיכה ב VRR? מה נותן לי FREESYNC או GSYNC על VRR? יש משחקים שלא יעבדו אופטימאלית?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

VRR זה חלק מתקן HDMI 2.1. זה גנרי, ואמור לעבוד עם כל כרטיסי המסך.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #5 

חבל שאתה מפיץ קישקושים על המעבד של MEDIATEK, פנטוניק 700 שעוד יצרניות מובילות משתמשות בו. אולי אתה לא אוהב את היישום שלו, אבל מכאן ועד לקרוא למעבד גרוע, נראה לי פספסת משהו.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”