ONKYO - מחדשים את עצמם ויוצאים לדרך חדשה .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #1 

פרטים נוספים יגיעו בחודש הבא ב - CES .
קישור להכרזת היצרן
https://onkyo.com/emea/welcome-to-the-new-onkyo

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17915
נתן תודות: 1145 פעמים
קיבל תודות: 2487 פעמים

שליחה #2 

חברה עם עבר ענק והווה בעייתי.

הלואי ויצליחו ויחזירו עטרה ליושנה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #3 

The proof is in the pudding..
יש להם פער של כמה שנים לפצות עליו ולהוכיח את עצמם

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #4 

שיתוף פעולה עם קליפש ..נשמע מעניין..

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #5 

אני חסיד של ONKYO עוד משנות ה-80...אבל התחום הזה נעלם ואיתו גם ONKYO.
מספיק להכנס לאתר המחודש (ולראות שיש בו 2 וחצי מוצרים), כדי להבין שהסוף שלהם (ושל עוד כמה חברות דומות) ידוע מראש ואלו למעשה פרפורי גסיסה אחרונים !

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #6 

יש עוד את הפחד מכרטיסים שרופים
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7639
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #7 

יש ביקורות טובות מאוד על הסדרה החדשה.
מה עושים עניין גדול מדי מהתקלה שהיתה עם ה HDMI ? היה מזמן, הם תיקנו למי שזה קרה לו. שמעתם שמאז היתה תקלה גדולה במכשירים שלהם?
ואפשר לנסות לבקש פה עוד שנת אחריות מלאה, כאן נותנים שנתיים ובארהב 3 , אין סיבה לוותר על זה.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #8 

אין פה שום דבר חדש, פרט לעיצוב האתר (שעוצב מחדש ע"י חברת PAC מבית Voxx שרכשה את הפעילות של אונקיו) ושינוי בקושי מורגש בלוגו. המוצרים שבאתר מוצעים כבר מזה זמן, והיו גם באתרי החברה בגלגולם הקודם (היו אתרים שונים לארה"ב ואירופה/גלובלי).
.Anything can be done, but it's only done if it's done

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #9 

בוידאו הקצר באתר היצרן ניתן לראות לפחות שני מוצרים חדשים שאמורים להיות
מוצגים ב CES בחודש הבא .
1. PREAMP חדש "P80"
2. רמקולים מוגברים "10DB "
היות ולא שמתם לב אני מצרף את התמונות מתוך הוידאו ואלו ככל הנראה הם רק המוצרים הראשונים
של היצרן לשנת 2025 .

תמונה

תמונה

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 253 פעמים

שליחה #10 

אף פעם לא היו טובים עם כל מה שקשור לוידאו HDMI, השלטים שלהם תמיד מתקלקלים והם גרועים בכל הקשור למכאניקה סידים וכאלה. טובים היו בעיצוב והגברה טובה יחס כסף למוצר, ההתלהבות פה היא בעיקר להחזיר מותג מהעבר שהיה בדעיכה מתמשכת לאורך כל השנים עם כמה מוצרי אייקון בודדים שלא ניתן להשיג בשומקום, הלוואי ויחזירו את טכניקס לדוגמא אבל זה לא יקרה כי התחום מת, אבל זה יהיה וואו, אונקיו... נראה שמאוחר מידיי אבל אם אפשר לסחוט מהשם הזה שמחובר למערכת הנשמה עוד משהו בכסף אז למה לא .

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #11 

18/12/2024 21:25  
mulder כתב:
יש ביקורות טובות מאוד על הסדרה החדשה.
מה עושים עניין גדול מדי מהתקלה שהיתה עם ה HDMI ? היה מזמן, הם תיקנו למי שזה קרה לו. שמעתם שמאז היתה תקלה גדולה במכשירים שלהם?
ואפשר לנסות לבקש פה עוד שנת אחריות מלאה, כאן נותנים שנתיים ובארהב 3 , אין סיבה לוותר על זה.
...
נתנו שרות גרוע,נדפק לי הכרטיס שבועיים אחרי סיום השנתיים...רסיבר יקר מאוד לפח.
קשה לי לראות את הנפגעים הרבים שהיו חוזרים לרכוש את המוצרים של אונקיו גם אם יתנו סאונד משובח

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

19/12/2024 8:13  
claudia5 כתב:
נתנו שרות גרוע,נדפק לי הכרטיס שבועיים אחרי סיום השנתיים...רסיבר יקר מאוד לפח.
קשה לי לראות את הנפגעים הרבים שהיו חוזרים לרכוש את המוצרים של אונקיו גם אם יתנו סאונד משובח
...
כמו שאמרתי, צריך לחשוב גם על אחריות ולדרוש לפחות שיהיו 3 שנות אחריות כמו בחו"ל, זו לא בקשה בשמיים. לא רוצים לתת? אל תקנו.

ניסית לדבר עם היבואן בזמנו? אני די בטוח שפעם קראתי שאונקיו תיקנו מכשירים עם התקלה הספציפית שפגעה בלוח גם אחרי תקופת האחריות.
וגם אם לא הסכים, התיקון היה יותר יקר מהרסיבר?

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #13 

19/12/2024 5:16  
Moshe984 כתב:
אף פעם לא היו טובים עם כל מה שקשור לוידאו HDMI, השלטים שלהם תמיד מתקלקלים והם גרועים בכל הקשור למכאניקה סידים וכאלה. טובים היו בעיצוב והגברה טובה יחס כסף למוצר, ההתלהבות פה היא בעיקר להחזיר מותג מהעבר שהיה בדעיכה מתמשכת לאורך כל השנים עם כמה מוצרי אייקון בודדים שלא ניתן להשיג בשומקום, הלוואי ויחזירו את טכניקס לדוגמא אבל זה לא יקרה כי התחום מת, אבל זה יהיה וואו, אונקיו... נראה שמאוחר מידיי אבל אם אפשר לסחוט מהשם הזה שמחובר למערכת הנשמה עוד משהו בכסף אז למה לא .
...
היו לי לאורך השנים לפחות 10 חלקים של ONKYO ובאף אחד מהם השלט לא התקלקל לאורך עשרות שנים !
המנגנונים של CD שאתה מדבר עליהם, הם למעשה לא מנגנונים שלהם, אלא מוצר מדף שרוב היצרנים קונים. היתה לי תופעה באחד מהם שהמגש היה נסגר מיד עם פתיחתו. זיהיתי בעיית מפסק שדרשה ניקוי מגעים. זה היה עוזר לתקופה מסויימת, אך היה חוזר שוב...אבל כל זה אחרי כמה עשרות שנות שימוש אינטנסיבי.
תמיד נהנתי מאוד מ ONKYO. תמיד הרגשת שאתה מחזיק מוצר איכותי.
לפני כמה שנים קניתי רסיבר-סטריאו INTEGRA DTM-6 בגרושים ב EBAY ואני נהנה ממנו מאוד ! בדיוק אותה ההרגשה של מכשירי ONKYO שיחזיקו לאורך שנים רבות.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #14 

19/12/2024 9:05  
mulder כתב:
כמו שאמרתי, צריך לחשוב גם על אחריות ולדרוש לפחות שיהיו 3 שנות אחריות כמו בחו"ל, זו לא בקשה בשמיים. לא רוצים לתת? אל תקנו.

ניסית לדבר עם היבואן בזמנו? אני די בטוח שפעם קראתי שאונקיו תיקנו מכשירים עם התקלה הספציפית שפגעה בלוח גם אחרי תקופת האחריות.
וגם אם לא הסכים, התיקון היה יותר יקר מהרסיבר?
...
התיקון בזמנו היה יקר אבל לא כמו מחיר של רסיבר חדש ,החברה ידע שיש בעיה ענקית בעולם עם הרכיב המזורגג ובחרה לעשות על זה עוד כסף במקום לקחת אחריות על זה.
במקרים כאלה אני מעדיף לברוח מחברות עם שרות כזה כי בסוף עתידם שחור

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

19/12/2024 19:54  
claudia5 כתב:
התיקון בזמנו היה יקר אבל לא כמו מחיר של רסיבר חדש ,החברה ידע שיש בעיה ענקית בעולם עם הרכיב המזורגג ובחרה לעשות על זה עוד כסף במקום לקחת אחריות על זה.
במקרים כאלה אני מעדיף לברוח מחברות עם שרות כזה כי בסוף עתידם שחור
...
תראה, חוסר האמון שלך טבעי, ניכווית אז אל תקנה מהם. אבל זה מיותר. הבעיה היתה לפני 13 שנה, מאז יצאו עוד מספיק דגמים, ולא שמעתי שהבעיה חזרה או שהיו בעיות חמורות אחרות. בחו"ל הם טיפלו בזה ולא ברחו מאחריות. הם רק מקבלים ביקורות טובות ומנסים להיות תחרותיים.

זה שבארץ רצו תשלום יקר זה בגלל שאתה גר במדינה נחמדה שאין בה תחרות ממש ויבואנים לא שמים עלינו אלא אם נלחמים בהם או אם למשווק יש קשרים טובים שם. שוב, לפי מה שקראתי בחו"ל תיקנו בחינם, קראתי גם על כאלה שגם אחרי תקופת האחריות באו לקראתם ולא גבו כסף.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

19/12/2024 5:16  
Moshe984 כתב:
...
יש כמה טעויות במה שכתבת, ש-Arie10 כבר כתב על כך:
שלטים מתקלקלים - לא ממש, ולא יותר מכאלה של חברות אחרות. ויש לי ניסיון של שנים רבות עם מוצרים רבים של אונקיו.
כנ"ל לגבי מכניקות, בגדול טובים ולא יותר נוטים לתקלות מאחרים.
את טכניקס החזירו, זה מותג פעיל כיום אבל ממש לא טכניקס שהיה... העיצוב כעור, המחירים בשחקים והביקורות... ככה ככה. חבל. הם בקושי נמכרים גם כי רשת ההפצה שלהם קטנה מאד. הפטיפונים לדעתי זה מה שעדיין מביא להם קונים.
הסטריאו מת - זה נכון. אין סיכוי שיחזור להיות מה שהיה ברבע האחרון של המאה שעברה.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

איכות הבניה של פעם לא תחזור, ועוד האמינות המפוקפקת שלהם הייתה ביימי הזוהר שלהם שנות ה 80-90, עכשיו כבר לא נשאר מזה כלום מה אתה מצפה שזה יחזור, הייצור דאז והמחשבה תכנון ועוד, זה ממש לא כלכלי במונחים של היום.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3065
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 490 פעמים

שליחה #18 

אנשים מייחסים "איכות בניה" למשקל . חושבים שאם יש
יותר ברזל והמגבר שוקל 20 ק''ג אז הוא יותר איכותי.

עברנו את הימים האלו לדעתי והמוצרים היום כמעט בכל
תחום אמינים פי כמה וכמה.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

20/12/2024 8:05  
LiorShap כתב:
אנשים מייחסים "איכות בניה" למשקל . חושבים שאם יש
יותר ברזל והמגבר שוקל 20 ק''ג אז הוא יותר איכותי.

עברנו את הימים האלו לדעתי והמוצרים היום כמעט בכל
תחום אמינים פי כמה וכמה.
...
לגבי הדבר הראשון יש בזה משהו, מוצר כבד יותר לא בהכרח איכותי יותר ואפילו איכות הבנייה שלו לא בהכרח גבוהה יותר.
לגבי אמינות, הייתי מחלק את זה: במקורות הסאונד העכשוויים אין מכשירים בעלי חלקים נעים (טייפים, נגני דיסקים וכיו"ב, להוציא פטיפונים שהם פשוטים מאד) והמכניקה היתה גורמת לרוב התקלות. לגבי הגברה, לא בטוח שהאמינות השתפרה כי המגברים/רסיברים של היום כוללים המון תוכנה, מוצרי צד שלישי בתחום התוכנה, תפריטי ממשק וכו' שגורמים ללא מעט תקלות ואמינותם נפגמת. בטבע יש איזון - אם עולה מצד אחד, יורד מצד שני :).

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

המוצרים של היום יותר אמינים במונחים של תכנון ובניה אבל האמצעים או החומרים שמהם בונים ומייצרים איכותם ירדה בתאם לעלויות כשהמטרה היא להוזיל ככל הניתן. למשל היום כבר לא יבנו לך בודי וברגים מנחושת כמו שהיו עושים במוצרים של פעם נניח בפיונירים מהדגמים הגבוהים איכויות בניה מטורפות, נכון שמבחינת איכות צליל היום ניתן להגיע לזה ברבע בניה אבל המוצר של היום לא יחזיק בחיים 20 שנה הוא בוני להתפגר הרבה לפני כדיי שאתה תקנה חדש אפשר לראות את זה טוב ברכבים נניח תסתכל קיה יונדאי בני 5 שנים הרכבים האלה נראים ונוסעים כמו גרוטאות הבלאי מאוד גבוה זה לא בנוי להחזיק.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”