ONKYO - מחדשים את עצמם ויוצאים לדרך חדשה .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
פרטים נוספים יגיעו בחודש הבא ב - CES .
קישור להכרזת היצרן
https://onkyo.com/emea/welcome-to-the-new-onkyo
קישור להכרזת היצרן
https://onkyo.com/emea/welcome-to-the-new-onkyo
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17915
- נתן תודות: 1145 פעמים
- קיבל תודות: 2487 פעמים
חברה עם עבר ענק והווה בעייתי.
הלואי ויצליחו ויחזירו עטרה ליושנה.
הלואי ויצליחו ויחזירו עטרה ליושנה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
שיתוף פעולה עם קליפש ..נשמע מעניין..
אני חסיד של ONKYO עוד משנות ה-80...אבל התחום הזה נעלם ואיתו גם ONKYO.
מספיק להכנס לאתר המחודש (ולראות שיש בו 2 וחצי מוצרים), כדי להבין שהסוף שלהם (ושל עוד כמה חברות דומות) ידוע מראש ואלו למעשה פרפורי גסיסה אחרונים !
מספיק להכנס לאתר המחודש (ולראות שיש בו 2 וחצי מוצרים), כדי להבין שהסוף שלהם (ושל עוד כמה חברות דומות) ידוע מראש ואלו למעשה פרפורי גסיסה אחרונים !
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
יש ביקורות טובות מאוד על הסדרה החדשה.
מה עושים עניין גדול מדי מהתקלה שהיתה עם ה HDMI ? היה מזמן, הם תיקנו למי שזה קרה לו. שמעתם שמאז היתה תקלה גדולה במכשירים שלהם?
ואפשר לנסות לבקש פה עוד שנת אחריות מלאה, כאן נותנים שנתיים ובארהב 3 , אין סיבה לוותר על זה.
מה עושים עניין גדול מדי מהתקלה שהיתה עם ה HDMI ? היה מזמן, הם תיקנו למי שזה קרה לו. שמעתם שמאז היתה תקלה גדולה במכשירים שלהם?
ואפשר לנסות לבקש פה עוד שנת אחריות מלאה, כאן נותנים שנתיים ובארהב 3 , אין סיבה לוותר על זה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין פה שום דבר חדש, פרט לעיצוב האתר (שעוצב מחדש ע"י חברת PAC מבית Voxx שרכשה את הפעילות של אונקיו) ושינוי בקושי מורגש בלוגו. המוצרים שבאתר מוצעים כבר מזה זמן, והיו גם באתרי החברה בגלגולם הקודם (היו אתרים שונים לארה"ב ואירופה/גלובלי).
.Anything can be done, but it's only done if it's done
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
בוידאו הקצר באתר היצרן ניתן לראות לפחות שני מוצרים חדשים שאמורים להיות
מוצגים ב CES בחודש הבא .
1. PREAMP חדש "P80"
2. רמקולים מוגברים "10DB "
היות ולא שמתם לב אני מצרף את התמונות מתוך הוידאו ואלו ככל הנראה הם רק המוצרים הראשונים
של היצרן לשנת 2025 .

מוצגים ב CES בחודש הבא .
1. PREAMP חדש "P80"
2. רמקולים מוגברים "10DB "
היות ולא שמתם לב אני מצרף את התמונות מתוך הוידאו ואלו ככל הנראה הם רק המוצרים הראשונים
של היצרן לשנת 2025 .

אף פעם לא היו טובים עם כל מה שקשור לוידאו HDMI, השלטים שלהם תמיד מתקלקלים והם גרועים בכל הקשור למכאניקה סידים וכאלה. טובים היו בעיצוב והגברה טובה יחס כסף למוצר, ההתלהבות פה היא בעיקר להחזיר מותג מהעבר שהיה בדעיכה מתמשכת לאורך כל השנים עם כמה מוצרי אייקון בודדים שלא ניתן להשיג בשומקום, הלוואי ויחזירו את טכניקס לדוגמא אבל זה לא יקרה כי התחום מת, אבל זה יהיה וואו, אונקיו... נראה שמאוחר מידיי אבל אם אפשר לסחוט מהשם הזה שמחובר למערכת הנשמה עוד משהו בכסף אז למה לא .
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
נתנו שרות גרוע,נדפק לי הכרטיס שבועיים אחרי סיום השנתיים...רסיבר יקר מאוד לפח.18/12/2024 21:25mulder כתב: יש ביקורות טובות מאוד על הסדרה החדשה.
ואפשר לנסות לבקש פה עוד שנת אחריות מלאה, כאן נותנים שנתיים ובארהב 3 , אין סיבה לוותר על זה....
קשה לי לראות את הנפגעים הרבים שהיו חוזרים לרכוש את המוצרים של אונקיו גם אם יתנו סאונד משובח
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

כמו שאמרתי, צריך לחשוב גם על אחריות ולדרוש לפחות שיהיו 3 שנות אחריות כמו בחו"ל, זו לא בקשה בשמיים. לא רוצים לתת? אל תקנו.19/12/2024 8:13claudia5 כתב: נתנו שרות גרוע,נדפק לי הכרטיס שבועיים אחרי סיום השנתיים...רסיבר יקר מאוד לפח.
קשה לי לראות את הנפגעים הרבים שהיו חוזרים לרכוש את המוצרים של אונקיו גם אם יתנו סאונד משובח...
ניסית לדבר עם היבואן בזמנו? אני די בטוח שפעם קראתי שאונקיו תיקנו מכשירים עם התקלה הספציפית שפגעה בלוח גם אחרי תקופת האחריות.
וגם אם לא הסכים, התיקון היה יותר יקר מהרסיבר?
היו לי לאורך השנים לפחות 10 חלקים של ONKYO ובאף אחד מהם השלט לא התקלקל לאורך עשרות שנים !19/12/2024 5:16Moshe984 כתב: אף פעם לא היו טובים עם כל מה שקשור לוידאו HDMI, השלטים שלהם תמיד מתקלקלים והם גרועים בכל הקשור למכאניקה סידים וכאלה. טובים היו בעיצוב והגברה טובה יחס כסף למוצר, ההתלהבות פה היא בעיקר להחזיר מותג מהעבר שהיה בדעיכה מתמשכת לאורך כל השנים עם כמה מוצרי אייקון בודדים שלא ניתן להשיג בשומקום, הלוואי ויחזירו את טכניקס לדוגמא אבל זה לא יקרה כי התחום מת, אבל זה יהיה וואו, אונקיו... נראה שמאוחר מידיי אבל אם אפשר לסחוט מהשם הזה שמחובר למערכת הנשמה עוד משהו בכסף אז למה לא ....
המנגנונים של CD שאתה מדבר עליהם, הם למעשה לא מנגנונים שלהם, אלא מוצר מדף שרוב היצרנים קונים. היתה לי תופעה באחד מהם שהמגש היה נסגר מיד עם פתיחתו. זיהיתי בעיית מפסק שדרשה ניקוי מגעים. זה היה עוזר לתקופה מסויימת, אך היה חוזר שוב...אבל כל זה אחרי כמה עשרות שנות שימוש אינטנסיבי.
תמיד נהנתי מאוד מ ONKYO. תמיד הרגשת שאתה מחזיק מוצר איכותי.
לפני כמה שנים קניתי רסיבר-סטריאו INTEGRA DTM-6 בגרושים ב EBAY ואני נהנה ממנו מאוד ! בדיוק אותה ההרגשה של מכשירי ONKYO שיחזיקו לאורך שנים רבות.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
התיקון בזמנו היה יקר אבל לא כמו מחיר של רסיבר חדש ,החברה ידע שיש בעיה ענקית בעולם עם הרכיב המזורגג ובחרה לעשות על זה עוד כסף במקום לקחת אחריות על זה.19/12/2024 9:05mulder כתב: כמו שאמרתי, צריך לחשוב גם על אחריות ולדרוש לפחות שיהיו 3 שנות אחריות כמו בחו"ל, זו לא בקשה בשמיים. לא רוצים לתת? אל תקנו.
ניסית לדבר עם היבואן בזמנו? אני די בטוח שפעם קראתי שאונקיו תיקנו מכשירים עם התקלה הספציפית שפגעה בלוח גם אחרי תקופת האחריות.
וגם אם לא הסכים, התיקון היה יותר יקר מהרסיבר?...
במקרים כאלה אני מעדיף לברוח מחברות עם שרות כזה כי בסוף עתידם שחור
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

תראה, חוסר האמון שלך טבעי, ניכווית אז אל תקנה מהם. אבל זה מיותר. הבעיה היתה לפני 13 שנה, מאז יצאו עוד מספיק דגמים, ולא שמעתי שהבעיה חזרה או שהיו בעיות חמורות אחרות. בחו"ל הם טיפלו בזה ולא ברחו מאחריות. הם רק מקבלים ביקורות טובות ומנסים להיות תחרותיים.19/12/2024 19:54claudia5 כתב: התיקון בזמנו היה יקר אבל לא כמו מחיר של רסיבר חדש ,החברה ידע שיש בעיה ענקית בעולם עם הרכיב המזורגג ובחרה לעשות על זה עוד כסף במקום לקחת אחריות על זה.
במקרים כאלה אני מעדיף לברוח מחברות עם שרות כזה כי בסוף עתידם שחור...
זה שבארץ רצו תשלום יקר זה בגלל שאתה גר במדינה נחמדה שאין בה תחרות ממש ויבואנים לא שמים עלינו אלא אם נלחמים בהם או אם למשווק יש קשרים טובים שם. שוב, לפי מה שקראתי בחו"ל תיקנו בחינם, קראתי גם על כאלה שגם אחרי תקופת האחריות באו לקראתם ולא גבו כסף.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

יש כמה טעויות במה שכתבת, ש-Arie10 כבר כתב על כך:19/12/2024 5:16Moshe984 כתב: אף פעם לא היו טובים עם כל מה שקשור לוידאו HDMI, השלטים שלהם תמיד מתקלקלים והם גרועים בכל הקשור למכאניקה סידים וכאלה. טובים היו בעיצוב והגברה טובה יחס כסף למוצר, ההתלהבות פה היא בעיקר להחזיר מותג מהעבר שהיה בדעיכה מתמשכת לאורך כל השנים עם כמה מוצרי אייקון בודדים שלא ניתן להשיג בשומקום, הלוואי ויחזירו את טכניקס לדוגמא אבל זה לא יקרה כי התחום מת, אבל זה יהיה וואו, אונקיו... נראה שמאוחר מידיי אבל אם אפשר לסחוט מהשם הזה שמחובר למערכת הנשמה עוד משהו בכסף אז למה לא ....
שלטים מתקלקלים - לא ממש, ולא יותר מכאלה של חברות אחרות. ויש לי ניסיון של שנים רבות עם מוצרים רבים של אונקיו.
כנ"ל לגבי מכניקות, בגדול טובים ולא יותר נוטים לתקלות מאחרים.
את טכניקס החזירו, זה מותג פעיל כיום אבל ממש לא טכניקס שהיה... העיצוב כעור, המחירים בשחקים והביקורות... ככה ככה. חבל. הם בקושי נמכרים גם כי רשת ההפצה שלהם קטנה מאד. הפטיפונים לדעתי זה מה שעדיין מביא להם קונים.
הסטריאו מת - זה נכון. אין סיכוי שיחזור להיות מה שהיה ברבע האחרון של המאה שעברה.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לגבי הדבר הראשון יש בזה משהו, מוצר כבד יותר לא בהכרח איכותי יותר ואפילו איכות הבנייה שלו לא בהכרח גבוהה יותר.20/12/2024 8:05LiorShap כתב: אנשים מייחסים "איכות בניה" למשקל . חושבים שאם יש
יותר ברזל והמגבר שוקל 20 ק''ג אז הוא יותר איכותי.
עברנו את הימים האלו לדעתי והמוצרים היום כמעט בכל
תחום אמינים פי כמה וכמה....
לגבי אמינות, הייתי מחלק את זה: במקורות הסאונד העכשוויים אין מכשירים בעלי חלקים נעים (טייפים, נגני דיסקים וכיו"ב, להוציא פטיפונים שהם פשוטים מאד) והמכניקה היתה גורמת לרוב התקלות. לגבי הגברה, לא בטוח שהאמינות השתפרה כי המגברים/רסיברים של היום כוללים המון תוכנה, מוצרי צד שלישי בתחום התוכנה, תפריטי ממשק וכו' שגורמים ללא מעט תקלות ואמינותם נפגמת. בטבע יש איזון - אם עולה מצד אחד, יורד מצד שני
המוצרים של היום יותר אמינים במונחים של תכנון ובניה אבל האמצעים או החומרים שמהם בונים ומייצרים איכותם ירדה בתאם לעלויות כשהמטרה היא להוזיל ככל הניתן. למשל היום כבר לא יבנו לך בודי וברגים מנחושת כמו שהיו עושים במוצרים של פעם נניח בפיונירים מהדגמים הגבוהים איכויות בניה מטורפות, נכון שמבחינת איכות צליל היום ניתן להגיע לזה ברבע בניה אבל המוצר של היום לא יחזיק בחיים 20 שנה הוא בוני להתפגר הרבה לפני כדיי שאתה תקנה חדש אפשר לראות את זה טוב ברכבים נניח תסתכל קיה יונדאי בני 5 שנים הרכבים האלה נראים ונוסעים כמו גרוטאות הבלאי מאוד גבוה זה לא בנוי להחזיק.