איזה ספק היום מספק כתובות דינאמיות?
-
זמשי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: זמש
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום.
אני מחובר להוט והיום, אחרי שעשו לי באן במשחק גיליתי שריסט של הראוטר לא מעניק לי כתובת חדשה. בשירות לקוחות ענו לי שאין להם דבר כזה.
אוקיי, אני מתנתק מהם ורוצה לעבור לספק שכן נותן את זה ויספק לי אייפי חדש עם כל כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר, אשמח לתובנות שלכם.
תודה!!!
אני מחובר להוט והיום, אחרי שעשו לי באן במשחק גיליתי שריסט של הראוטר לא מעניק לי כתובת חדשה. בשירות לקוחות ענו לי שאין להם דבר כזה.
אוקיי, אני מתנתק מהם ורוצה לעבור לספק שכן נותן את זה ויספק לי אייפי חדש עם כל כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר, אשמח לתובנות שלכם.
תודה!!!
-
זמשי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: זמש
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על ההתייחסות!
יש לי הוט בוקס ישן שלהם, אתה יודע במקרה אפשרות איך אני עושה ספופינג למק שלו?
תודה!
עריכה: לא משנה, רק אחרי ששלחתי אאת ההודעה חשבתי שבעצם אני אמור לשאול את השאלות האלו בתמיכה טכנית ולא אצלך.אז למתעניינים הבאים עם אותה בעיה- תדעו שכתובת המק אינה מוחלפת בהוטבוקס וצריך לקנות ראוטר פרטי.
בכל מקרה, שוב תודה לך ועשית את הדבר החשוב ביותר, נתת לי חוט שאני יכול ללכת בעקבותיו ולפרום את התסבוכת שלי. ללא התשובה שלך הייתי אבוד. תודה!
יש לי הוט בוקס ישן שלהם, אתה יודע במקרה אפשרות איך אני עושה ספופינג למק שלו?
תודה!
עריכה: לא משנה, רק אחרי ששלחתי אאת ההודעה חשבתי שבעצם אני אמור לשאול את השאלות האלו בתמיכה טכנית ולא אצלך.אז למתעניינים הבאים עם אותה בעיה- תדעו שכתובת המק אינה מוחלפת בהוטבוקס וצריך לקנות ראוטר פרטי.
בכל מקרה, שוב תודה לך ועשית את הדבר החשוב ביותר, נתת לי חוט שאני יכול ללכת בעקבותיו ולפרום את התסבוכת שלי. ללא התשובה שלך הייתי אבוד. תודה!
נערך לאחרונה על ידי זמשי ב 17/12/2024 10:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אכן תכונה מעיקה.
נראה שצריך גם להפעיל מחדש את המודם, מה שכולל זמן סנכרון לא מהיר.
אגב, לא תמיד שינוי MAC מוביל לשינוי IP.
לא פענחתי את הדפוס, אבל לפעמים צריך להחליף MAC יותר מפעם אחת. או אולי לעשות שינוי מהותי מספיק.
ויש גם ענייני פרטיות אחרים בהוט:
viewtopic.php?t=394592
נראה שצריך גם להפעיל מחדש את המודם, מה שכולל זמן סנכרון לא מהיר.
אגב, לא תמיד שינוי MAC מוביל לשינוי IP.
לא פענחתי את הדפוס, אבל לפעמים צריך להחליף MAC יותר מפעם אחת. או אולי לעשות שינוי מהותי מספיק.
ויש גם ענייני פרטיות אחרים בהוט:
viewtopic.php?t=394592
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1346
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 165 פעמים
אם אתה על תשתית סיבים שלהם, מה שהבחנתי זה שאם מחליפים את ההוטבוקס בממיר אופטי פרטי יותר קל להחליף אייפי.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
בהוט לרוב אתה תקבל כתובת cgnat בגלל מצוקת כתובות ipv4 ספקיות שמות לקוחות מאחורי nat שלהם
אם אתה רוצה איפי חיצוני הם רוצים כסף על איפי קבוע ואיפי קבוע מעבירים אותך לחיבור בחייגן.
כרגע הספקים היחידים שנותנים לך איפי חיצוני ב dhcp זה פרטנר וסלקום.
לפרטנר לא חסר להם כתובות כי פרטנר רכשה את 012 וסלקום את 013
ככה שלא חסר להם.
אני ממליץ לך לעבור לסלקום או פרטנר לשניהם יש תשתית סיבים יציבה,בפרטנר אם אתה נופל על p2p הרווחת,
טכנאי במעמד התקנה מביא לך ג׳יביק ואם אתה רוצה מתאם ב 5 שח לחודש או שאתה קונה לבד ב 80-100 שח חד פעמי,
חבר לאן שאתה רוצה את הכבל רשת ויש לך אינטרנט.
בסלקום במעבד התקנה אתה מבקש מתאם היות ואצלהם זה תשתית gpon בלבד מתאם שלהם עולה 5 שח בחודש
אבל בגלל שנפתח השוק אתה יכול לקנות חד פעמי מתאם שמאושר על ידם לאקטב אותו מול שירות הטכני וסע ברכה,
או שאתה יכול לקחת ציוד שלהם,לפרטנר יש להם את ה 5670 השחור וויפי 6 אצלי הוא מחובר אם שני מאשים שלהם בסלון
800 בוויפי בחדרים דרך המאשים שמחוברים קווית 650,סהכ ראוטר יציב ועובד.
בסלקום אני לא מכיר את הציוד אבל שוב אם אתה מחפש ראוטר שמחובר ועובד ולא איכפת לך לשלם להם 25 שח בחודש
אופציה לא רעה בכלל.
אם אתה רוצה איפי חיצוני הם רוצים כסף על איפי קבוע ואיפי קבוע מעבירים אותך לחיבור בחייגן.
כרגע הספקים היחידים שנותנים לך איפי חיצוני ב dhcp זה פרטנר וסלקום.
לפרטנר לא חסר להם כתובות כי פרטנר רכשה את 012 וסלקום את 013
ככה שלא חסר להם.
אני ממליץ לך לעבור לסלקום או פרטנר לשניהם יש תשתית סיבים יציבה,בפרטנר אם אתה נופל על p2p הרווחת,
טכנאי במעמד התקנה מביא לך ג׳יביק ואם אתה רוצה מתאם ב 5 שח לחודש או שאתה קונה לבד ב 80-100 שח חד פעמי,
חבר לאן שאתה רוצה את הכבל רשת ויש לך אינטרנט.
בסלקום במעבד התקנה אתה מבקש מתאם היות ואצלהם זה תשתית gpon בלבד מתאם שלהם עולה 5 שח בחודש
אבל בגלל שנפתח השוק אתה יכול לקנות חד פעמי מתאם שמאושר על ידם לאקטב אותו מול שירות הטכני וסע ברכה,
או שאתה יכול לקחת ציוד שלהם,לפרטנר יש להם את ה 5670 השחור וויפי 6 אצלי הוא מחובר אם שני מאשים שלהם בסלון
800 בוויפי בחדרים דרך המאשים שמחוברים קווית 650,סהכ ראוטר יציב ועובד.
בסלקום אני לא מכיר את הציוד אבל שוב אם אתה מחפש ראוטר שמחובר ועובד ולא איכפת לך לשלם להם 25 שח בחודש
אופציה לא רעה בכלל.