off topic - המלצה לתוכנת גיבוי.
שלום לכולם.
קניתי דיסק חיצוני של WD שכל מטרתו היא גיבוי ספריות מסויימות מהרשת שלי.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שכשאריץ אותה היא תסנכרן את התיקיות שאגדיר לה ותחליף\תוסיף את הקבצים שהשתנו מהרשת לגיבוי על הדיסק החיצוני.
במילים אחרות אני צריך תוכנה שתסנכרן תיקיות מסויימות מהרשת לדיסק הקשיח החיצוני עפ"י דרישה.
תודה לממליצים.
נ.ב. אני לא מעוניין בתוכנה שתשמור את התיקיות תחת גיבוי של קובץ שהיא תיצור, אלא פשוט תעתיק את הקבצים כמו שהם (שאני אוכל לגשת אליהם מכל מחשב שאליו אחבר את הדיסק החיצוני.)
קניתי דיסק חיצוני של WD שכל מטרתו היא גיבוי ספריות מסויימות מהרשת שלי.
רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שכשאריץ אותה היא תסנכרן את התיקיות שאגדיר לה ותחליף\תוסיף את הקבצים שהשתנו מהרשת לגיבוי על הדיסק החיצוני.
במילים אחרות אני צריך תוכנה שתסנכרן תיקיות מסויימות מהרשת לדיסק הקשיח החיצוני עפ"י דרישה.
תודה לממליצים.
נ.ב. אני לא מעוניין בתוכנה שתשמור את התיקיות תחת גיבוי של קובץ שהיא תיצור, אלא פשוט תעתיק את הקבצים כמו שהם (שאני אוכל לגשת אליהם מכל מחשב שאליו אחבר את הדיסק החיצוני.)
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
AcronisTrueImageWorkstation 9.1
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הבעיה שזה כן קובץ אחד , אבל אפשר לפתוח אותו בעזרת התוכנה, מדמה את הכונןdondi כתב:
נ.ב. אני לא מעוניין בתוכנה שתשמור את התיקיות תחת גיבוי של קובץ שהיא תיצור, אלא פשוט תעתיק את הקבצים כמו שהם (שאני אוכל לגשת אליהם מכל מחשב שאליו אחבר את הדיסק החיצוני.)...
אם כך אז זה בעייתי מבחינתי.zovirax כתב:הבעיה שזה כן קובץ אחד , אבל אפשר לפתוח אותו בעזרת התוכנה, מדמה את הכונןdondi כתב:
נ.ב. אני לא מעוניין בתוכנה שתשמור את התיקיות תחת גיבוי של קובץ שהיא תיצור, אלא פשוט תעתיק את הקבצים כמו שהם (שאני אוכל לגשת אליהם מכל מחשב שאליו אחבר את הדיסק החיצוני.)......
אני חייב שהקבצים יהיו נגישים ללא שום תוכנה שתקשר אותי.
עוד רעיונות?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לגיבוי אני תמיד השתשמשתי ב-GHOST שזו תוכנה טובה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
Folder Match. עובד איתה כבר שלוש שנים לגיבוי התמונות לדיסק חיצוני, עובדת מצוין, מאפשרת מספר לא קטן של סוגי סנכרון (דו כיווני, חד כיווני) כולל חיוויים מלאים על הפעולות שהיא עומדת לבצע.
http://www.wugnet.com/shareware/spow.asp?ID=207
ארז
http://www.wugnet.com/shareware/spow.asp?ID=207
ארז
Handy Backup - משתמש בה לגיבוי החומר בשרת המשרד לדיסק חיצוני נייד.
לי תמיד היה חשובה הנגישות לחומר המגובה ללא תלות בתוכנת גיבוי/שחזור.
http://www.handybackup.net/
מומלץ.
אורן.
לי תמיד היה חשובה הנגישות לחומר המגובה ללא תלות בתוכנת גיבוי/שחזור.
http://www.handybackup.net/
מומלץ.
אורן.
אין לי ניסיון בעצמי, אך הייתי מתחיל פשוט במה שויסטה נותן. אם זה מספיק טוב לצרכים שלך, חבל להתעסק עם עוד תוכנה.
מה Help :
[left]
How do I open Sync Center?
Click to open Sync Center.
To find Sync Center on your own, click the Start button , click All Programs, click Accessories, and then click Sync Center.
[/left]
מה Help :
[left]
How do I open Sync Center?
Click to open Sync Center.
To find Sync Center on your own, click the Start button , click All Programs, click Accessories, and then click Sync Center.
[/left]
משה
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

קראתי את השרשור, היתרון של GHOST הוא גיבוי אוטומטי, ואפשרות עם GHOST EXPLORER לראות את התוכן ולשחזר חלקים (או הכל).
כך שאני לא מבין את הערתך.
כך שאני לא מבין את הערתך.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

OK.
זה שאלה של הרגלים ואני מודה שיש לי הרגלים וותיקים.
לסינכרון יש את התוכנה של MS (POWER TOY) שאני משתמש קבוע לסנכרן ספריות וקבצים למחשב שלי והרשת SYNCTOY.
זה שאלה של הרגלים ואני מודה שיש לי הרגלים וותיקים.
לסינכרון יש את התוכנה של MS (POWER TOY) שאני משתמש קבוע לסנכרן ספריות וקבצים למחשב שלי והרשת SYNCTOY.