התלבטות בין שני מסכים של סמסונג
שלום חברים יקרים,
לפני שבוע רכשתי טלוויזיה LG OLED evo C4 ואת הסאונד בר Samsung q990d . הכול עובד יפה והסאונד נהדר, הבעיה שמסקרן אותי הQ-Symphony. אני שוקל לקנות עוד טלוויזיה ולשדרג את הטלוויזיה הנוסף והישנה שלי (בת ה-15) ואז לחבר את הסאונד בר לטלוויזה של סמסונג, כדי שתהיה תאימות מלאה.
ההתלבטות היא בין QE55S90D לבין QE55S95D. לפי האתר rtings הדגם S90D זוכה. אבל בכל הסרטונים שראיתי, נכנסתי לבלבול.
ממה שהבנתי גם שבדגם S95D אין תמיכה ל-Airplay, האם זה נכון?
דבר נוסף, מה אומרות האותיות Qe? הבנתי שבחלק מהדגמים מקבלים פאנל QD OLED איך אני יכול לדעת שלא אקבל פאנל רגיל של LG OLED?
אשמח לקבל את המלצותכם בנושא, ותודה רבה מראש.
לפני שבוע רכשתי טלוויזיה LG OLED evo C4 ואת הסאונד בר Samsung q990d . הכול עובד יפה והסאונד נהדר, הבעיה שמסקרן אותי הQ-Symphony. אני שוקל לקנות עוד טלוויזיה ולשדרג את הטלוויזיה הנוסף והישנה שלי (בת ה-15) ואז לחבר את הסאונד בר לטלוויזה של סמסונג, כדי שתהיה תאימות מלאה.
ההתלבטות היא בין QE55S90D לבין QE55S95D. לפי האתר rtings הדגם S90D זוכה. אבל בכל הסרטונים שראיתי, נכנסתי לבלבול.
ממה שהבנתי גם שבדגם S95D אין תמיכה ל-Airplay, האם זה נכון?
דבר נוסף, מה אומרות האותיות Qe? הבנתי שבחלק מהדגמים מקבלים פאנל QD OLED איך אני יכול לדעת שלא אקבל פאנל רגיל של LG OLED?
אשמח לקבל את המלצותכם בנושא, ותודה רבה מראש.
בסוף החלטתי ללכת על S95D עם חיבור לסאונד בר Q990D.
יש לי כמה שאלות.
ממה שידוע לי, הדגם לא תומך בפורמט דולבי ויז׳ן, האם חיבור מחשב או סטרימר טוב לטלוויזיה יוכלו לפתור את הבעיה הזאת, למרות שהטלוויזיה לא תומכת בפורמטים של דולבי? והאם זה נכון שבעדכון תוכנה עתידי, סמסונג יוכלו לתקן את זה?
תודה רבה מראש לכל העוזרים
יש לי כמה שאלות.
ממה שידוע לי, הדגם לא תומך בפורמט דולבי ויז׳ן, האם חיבור מחשב או סטרימר טוב לטלוויזיה יוכלו לפתור את הבעיה הזאת, למרות שהטלוויזיה לא תומכת בפורמטים של דולבי? והאם זה נכון שבעדכון תוכנה עתידי, סמסונג יוכלו לתקן את זה?
תודה רבה מראש לכל העוזרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא תומכת DV זה אומר שלא תומכת. חיבור מחשב או עדכון עתידי לא יפתרו את זה.
גם אני מעוניין ב-Q990D, איך אתה מתרשם ממנו בעיקר בסרטים\סדרות עם אטמוס או DTS:X?
גם אני מעוניין ב-Q990D, איך אתה מתרשם ממנו בעיקר בסרטים\סדרות עם אטמוס או DTS:X?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
שאלתי על הסאונדבר לא הטלוויזיה 
סליחה, הסאונד בר מדהים!!! אני ממש נהנה ממנו, שווה כל שקל. מרוב כל ה-D כבר התבלבלתי...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תודה. תתחדש ותהנה.
אולי אני גם אתחדש בו בקרוב.
אולי אני גם אתחדש בו בקרוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין dv. אבל לכל תכני ה dv יש גם hdr מובנה. ההבדל לא כזה דרמטי כיום.
תודה רבה חבר'ה, מעריך מאוד על כל העזרה והתמיכה שלכם! מקווה שזאת טלוויזיה טובה ולא אתכזב ממנה ומהבחירה שעשיתי.אין dv. אבל לכל תכני ה dv יש גם hdr מובנה. ההבדל לא כזה דרמטי כיום.
...
שיהיה בהצלחה בחידושתודה. תתחדש ותהנה.אולי אני גם אתחדש בו בקרוב....
כדאי שתדע שהמקבילה של Q-Symphony של סמסונג, הוא ה- WOW Orchestra ב- LG, המשלבת בין הרמקולים של מקרן הקול, לאלה של הטלוויזיה. כלומר, אם אתה רוכש מקרן קול של LG, תוכל להפיק אפקט דומה גם עם ה- C4 שלך....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, רק שהמקרנים של LG עולים דומה ובכלל לא באותה רמת סאונד.
עם זאת, אישית אני לא חושב שהייתי מחליף טלוויזיה רק בגלל האופציה הזו, אבל כל אחד ומה שנראה לו, אולי זה באמת נותן משהו מעבר.
עם זאת, אישית אני לא חושב שהייתי מחליף טלוויזיה רק בגלל האופציה הזו, אבל כל אחד ומה שנראה לו, אולי זה באמת נותן משהו מעבר.
אני יודע את זה. פשוט לא הייתה לי מטרה לקנות את הסאונד בר, בהתחלה רכשתי רק את הטלוויזיה LG. כאשר החלטתי לרכוש את הסאונד בר, הביקורות על הסמסונוג היו טובות יותר מ-LG. לאחר מכן אמרתי לעצמי שאני רוצה לשדרג לאימא שלי את הטלוויזיה, והחלטתי לקנות את הסמסונג S95D ואת ה-LG אתן לאימא.כדאי שתדע שהמקבילה של Q-Symphony של סמסונג, הוא ה- WOW Orchestra ב- LG, המשלבת בין הרמקולים של מקרן הקול, לאלה של הטלוויזיה. כלומר, אם אתה רוכש מקרן קול של LG, תוכל להפיק אפקט דומה גם עם ה- C4 שלך....
זאת לא הסיבה, פשוט לאימא שלי יש טלוויזיה ממש ישנה (מעל 15 שנים) והחלטתי לעשות לה הפתעה. לגבי הסאונד בר אני מסכים איתך לחלוטין.כן, רק שהמקרנים של LG עולים דומה ובכלל לא באותה רמת סאונד.
עם זאת, אישית אני לא חושב שהייתי מחליף טלוויזיה רק בגלל האופציה הזו, אבל כל אחד ומה שנראה לו, אולי זה באמת נותן משהו מעבר....