שאלה בקשר לקירבת מסך פלזמה לקמין נפט
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני הייתי נזהר גם על המזנון
גם לי יש קמין נפט. הטמפרטורה המקסימלית היא כמעט 300 מעלות צלזיוס. אני לא מומחה לתרמודינמיקה, אבל בטווח של 43 סנטימטר (ועוד בצמוד לאותו הקיר) אני מעריך שהטמפרטורה תהיה גבוהה מאד.
אגב, בהנחה שהמזנון שלך כולל הדבקה של פורמייקה (או הדבקה אחרת ולא עץ מלא) אז תביא בחשבון שההדבקה תימס לך. לי זה קרה עם מזנון במרחק של כמטר מהקמין, ואני לא השתמשתי בו על חימום מקסימלי.
בקיצור - אני הייתי מחפש פתרון אחר (גם לטלויזיה וגם למזנון).
אמיר
אגב, בהנחה שהמזנון שלך כולל הדבקה של פורמייקה (או הדבקה אחרת ולא עץ מלא) אז תביא בחשבון שההדבקה תימס לך. לי זה קרה עם מזנון במרחק של כמטר מהקמין, ואני לא השתמשתי בו על חימום מקסימלי.
בקיצור - אני הייתי מחפש פתרון אחר (גם לטלויזיה וגם למזנון).
אמיר
תודה על התגובות
יש למישהו ניסיון עם קיר גבס?
אם אני ישים קיר גבס עמיד לחום, זה יעזור?
או שבמרחק כזה, אין מצב?
אם אני ישים קיר גבס עמיד לחום, זה יעזור?
או שבמרחק כזה, אין מצב?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
קיר גבס לא יפתור כלום
אתה מניח בתרשים שהחום נפלט רק מפינה אחת של הקמין. בפועל החום נפלט מכל מקום בקמין, כולל צינור הפליטה.
מדובר בבית בנוי? בבניה?
אם הבית בבניה, הייתי בודק אפשרות למקם את הקמין במיקום אחר. החום של הקמין מתפשט למעלה (כמו כל חום, אבל בניגוד לאמצעי חימום אחרים שכוללים מאוורר שמאפשר לך לכוון את החום, כמו מזגן או מפזר חום, כאן אין לך את זה). אולי לא הייתי ממקם את הקמין ליד קירות חיצוניים - מצד שני, אם יש לך ילדים קטנים (או תכנון) - תישאר עם הפינה מטעמי בטיחות.
אמיר
מדובר בבית בנוי? בבניה?
אם הבית בבניה, הייתי בודק אפשרות למקם את הקמין במיקום אחר. החום של הקמין מתפשט למעלה (כמו כל חום, אבל בניגוד לאמצעי חימום אחרים שכוללים מאוורר שמאפשר לך לכוון את החום, כמו מזגן או מפזר חום, כאן אין לך את זה). אולי לא הייתי ממקם את הקמין ליד קירות חיצוניים - מצד שני, אם יש לך ילדים קטנים (או תכנון) - תישאר עם הפינה מטעמי בטיחות.
אמיר
הבית כבר בנוי...
אני ינסה למצוא מיקום אחר (אין הרבה אפשרויות).
וגם אין אפשרות להזיז את הקמין.
מקסימום אני באמת יבנה לאורך כל הגובה משהו עם בידוד טוב.
תודה.
וגם אין אפשרות להזיז את הקמין.
מקסימום אני באמת יבנה לאורך כל הגובה משהו עם בידוד טוב.
תודה.