ראיתי את הפרויקט המרשים הזה, נראה לי שתאהבו
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא התרשמתי
מלא חוטים וחיבורים באופן מקומי, בשביל לחסוך העברת כבל אופטי פיזי או כבל רמקול פיזי.
כל זאת, ועדיין נדרש חיבור לחשמל בכל מקרה.
לטעמי, לא כל דבר צריך להיות אלחוטי, בטח לא אם הוא לא אלחוטי מלא.
מלא חוטים וחיבורים באופן מקומי, בשביל לחסוך העברת כבל אופטי פיזי או כבל רמקול פיזי.
כל זאת, ועדיין נדרש חיבור לחשמל בכל מקרה.
לטעמי, לא כל דבר צריך להיות אלחוטי, בטח לא אם הוא לא אלחוטי מלא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
בהחלט פרויקט מרשים, כמו כל הפרויקטים שלו. Matt הוא אחד המבריקים ב- DIY טכנולוגים ביוטיוב.
בהחלט מרשים הבחור, אבל מדובר בפרוייקט שמדגים קונספט, לא הייתי לוקח את הדזיין של הרמקולים ממנו.
- הרמקולים פשוט גבוהים מדי, טוויטר חייב להיות בגובה האוזן, אלא אם כן אתם מתכוונים לעמוד בסרט.
- הטוויטר צריך להיות כמה שיותר צמוד למיד באס
- לרמקולי סראונד המימוש של MTM פחות מתאים, אטמוס צריך פיזור רחב ואין צורך בלרדת ליותר מ80 הרץ, MT מספיק טוב, בזבוז של מקום וכסף במיוחד עם העמודים (ומאיפה משיגים בכלל צינור שקוף כזה).
טעויות בסיסיות שאפשר לראות בעיניים, בטוח שיש עוד טעויות אפשר לשמוע
עם זאת יש הרבה מה לקחת מהפרוייקט, אני הולך לנסות את הקרוס האקטיבי להבין אם איכותי מספיק.
- הרמקולים פשוט גבוהים מדי, טוויטר חייב להיות בגובה האוזן, אלא אם כן אתם מתכוונים לעמוד בסרט.
- הטוויטר צריך להיות כמה שיותר צמוד למיד באס
- לרמקולי סראונד המימוש של MTM פחות מתאים, אטמוס צריך פיזור רחב ואין צורך בלרדת ליותר מ80 הרץ, MT מספיק טוב, בזבוז של מקום וכסף במיוחד עם העמודים (ומאיפה משיגים בכלל צינור שקוף כזה).
טעויות בסיסיות שאפשר לראות בעיניים, בטוח שיש עוד טעויות אפשר לשמוע
עם זאת יש הרבה מה לקחת מהפרוייקט, אני הולך לנסות את הקרוס האקטיבי להבין אם איכותי מספיק.