ביקרתי היום בפיוז צריך חוות דעת..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
idoa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

טוב שמעתי מספר רמקולים שהולכים להיצמד לבלוק 960 של רוטל עם NAD 1700 שאני מקבל.
בהתחלה שמעתי את ה Tringle Compete אחר כך Focal 707 ואז התיישבנו על B&W 685.
עשיתי בין 602 ו685 איזה שעה והרגשתי שהיה חסר לי משהו.
אחרי זה חזרנו לTR-C והוא לא דיבר איתי מספיק.
ואז חזרנו לפוקל. אחרי ששמעתי את כולם שמעתי את ה707 ובסוף את ה706. ב706 אחרי דקה וחצי התאבתי. שמעתי אותו עוד טיפה וכבר סיכמנו על מחיר. מה707 ירדתי כי הם פחות או יותר אותו דבר ויש אותו רק מתצוגה.

מה אתם אומרים?

ofek4490
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 542
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אין הרבה מה להגיד הטעם שלך ינצח כל מה שיגידו אם שמעת והאהבת מי אני שאגיד לך לא
מה שכן אם אתה רוצה לב שקט יותר תשמע עוד כמה רמקולים ואז תדע שעשית סקר נרחב וזה שאהבת ניצח בגדול כך לא יהיו חרטות
האם שמעת את הרמקולים עם ההגברה שברשותך?
אם לא אל תקנה לפני ששמעת אותם עם ההגברה שברשותך כל רמקול ישמע אחרת הגברה כלשהי
מה היינו עושים בלי מוזיקה?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #3 

תבדוק מחירים בעוד מקומות
כדאי לך.

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #4 

פיוז זו לא החנות היחידה בארץ. אם שמעת את כל מה שהיה להם להציע בתקציב שלך ולא אהבת, תמשיך לחנות הבאה עד שתמצא את הרמקול שתאהב.

בהצלחה.

broitman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 362
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

אין ספק שהם שם מאוד הוגנים עם המחירים

אבל אין גם ספק שאם תבוא אליו עם הצעה קונקרטית יותר המחיר ישתנה פלאים.

אבל, וזה אבל שצריך לקחת בחשבון, חווית הקניה והאזנה שם הם לא מהמשובחות
לשיקולך

idoa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

נרכז את הכל בתגובה אחת.
לא לא שמעתי את הרמקולים עם ההגברה שלי אבל שמעתי אותם עם הגברה מבערך אותה סדרה של רוטל, אני מאמין שההבדלים לא בשמיים. (זה לא פונקציונלי לקחת 3 מכשירים לחנות)
יש לי נסיון עם סטריאו סטאר, שם הציעו לי רק את המיני מוניטור, רמקול חביב, לא רע. הפוקל עשה לי את זה יותר.
לגבי המחיר לפי בדיקה קטנה שערכתי המחיר שקיבלתי לא רע בכלל.. רק הדלק לכל החנויות יעלה לי יותר מההפרש.
לגבי חווית קנייה, האם זה כל כך משנה? שמעתי את הרמקול הוא עונה עד מאוד לצרכים שלי (מבחינת צליל, גודל ומחיר)..
אני מאוד אהבתי את ה706V סך הכל נתן את הצליל שחיפשתי אפשר לאמר. עם הBW לא התחברתי בכלל. והטרינגל, רמקול לא בשביל הטעם שלי.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #7 

אם אתה בטוח שזה בשבילך מה הבעיה ? כלומר למה באת להתיעץ ? כנראה שאתה לא לגמרי שקט לגבי ההחלטה . אז עכשיו אתה צריך לשבת ולחשוב אם זה רק פרפרים של לפני החלטה , או שיש משהו שהתתמודע/מוח שלך משדר לך שזה לא ממש זה ואתה רוצה המלצה למשהו דומה .
קשה לעזור לך בכול מקרה כי לפוקאל יש את הסאונד שלה לטוב ולרע , מה עוד שהמבחר בארץ הוא לא כ"כ גדול שאפשר לשמוע הכול , תחשוב ותחליט
ומה שלא יהיה שתהנה מההחלטה ולא משנה מה היא תהיה

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #8 

הוא בסה"כ הגיע לקבל גיבוי להחלטה .
אז לפחות מבחינתי , לך על זה .
אני מאחל לך הרבה שעות מוסיקה והנאה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

joel
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

Eyal_W כתב:הוא בסה"כ הגיע לקבל גיבוי להחלטה .
אז לפחות מבחינתי , לך על זה .
אני מאחל לך הרבה שעות מוסיקה והנאה .
...
(Y)

dupo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

שליחה #10 

אם אתה יכול לבחון את הרמקול במגרש הביתי שלך לך על זה ואולי זה יחתום את ההחלטה לכאן או לכאן...בהצלחה!!
משתמש עם רגל מעץ .

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

תתחדש! (Y)

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה #12 

"חווית הקניה והאזנה שם הם לא מהמשובחות"

- אנדרסטייטמנט. חווית קניה והאזנה הגרועה ביותר שאי-פעם נתקלתי בה.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4202
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #13 

גם אני עברתי שם חוויה דומה
משום מה היה ניראה לי שרק מנסים למכור לי
ולא להתאים לי את מה שאני מחפש.

Phonics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404

שליחה #14 

idoa האם שמעת את הרמקולים בחנות או בחדר הדגמה בתוך הבנין ?

בתוך הבנין מאחורי החנות יש חדר הדגמה שמטופל "אקוסטית" התנאים שם יותר טובים, אבל צריך לתאם אתם מראש כדי שהם יעבירו את הציוד הרלבנטי לשם.
כבר חתמתי.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #15 

Savta כתב:"חווית הקניה והאזנה שם הם לא מהמשובחות"
- אנדרסטייטמנט. חווית קניה והאזנה הגרועה ביותר שאי-פעם נתקלתי בה.
...
אתה בטוח שאתה מדבר על "פיוז"בגבעתיים?
מאז שקניתי ב"פיוז" פעם אחת - ממשיך (ואמשיך) לקנות שם, כי היחס והרצון לעזור הם יוצאי מן הכלל. הגעתי לשם כלקוח מהשורה, אף אחד לא הכיר אותי בחנות ואף אחד לא המליץ עלי לבעלים. כאשר קבעתי את ההאזנה הראשונה שלי בחנות, הבהרתי מראש שאינני בטוח שאעשה קנייה - זה לא הפריע ליגאל להשקיע בי יותר משלוש שעות ואף להתעכב איתי אחרי שעת סגירת החנות. כאשר אני רוצה להתרשם ממוצר מסוים בלי לקנות אותו – מספיק להרים טלפון ליגאל ולקבוע האזנה, יגאל תמיד שמח לעזור.
גם חוויות הקנייה (קניתי שם פעמיים) היו הנעימות ביותר. ועוד הפעם אדגיש, אני לקוח מהשורה, אין לי שום פריבילגיות בחנות הזו.
ויטלי

Phonics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404

שליחה #16 

מסכים עם כל מילה (Y)
כבר חתמתי.

gtr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 283
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

פיוז

שליחה #17 

חנות מדהימה.
ניסן,הבעלים-אדם נחמד מאוד,אוהב מוסיקה אמיתי,מסביר פנים,ולא לחצן.
הם אפילו נותנים ציוד הביתה לניסיון,מה שלא כולם מוכנים.
הג'ירפה אילמת?

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #18 

אכן , יגאל וניסן נותנים שרות מעל ומעבר , ולאחר הקניה שלי ,אין כל ספק היכן אקנה עוד רכיבים (אם אצטרך עוד משהו) (Y)

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה #19 

לא יודע איך קוראים שם לאנשים, אבל פעמיים הייתי שם, ופעמיים יצאתי מזועזע.

בפעם הראשונה נכנסתי לחנות, וראיתי את הבעלים יושב ליד מסך המחשב וגולש, כנראה.
הוא לא שם אליי לב ולא הפנה אליי את הראש במשך כל הזמן.
המוכר היה עסוק עם איזה לקוח, ולא שם אליי לב לחלוטין. תוך שהוא מסתובב סביבי ומדבר עם הלקוח, כאילו אני לא קיים. יש לציין שהחנות קטנה מאוד ובקושי אפשר לזוז בה.
הם אפילו לא אמרו לי שלום ולא הזמינו אותי לשבת, ולא אמרו לי שהם יתפנו בקרוב.
אז פשוט עמדתי בערך 40 דקות (לא הגזמה).
אחר כך ניסיתי לשלוח כמה מבטים לעבר המוכר, ולרמוז לו שאני מעוניין בקצת תשומת לב.
הוא העמיד פנים שהוא לא שם לב, וולא אמר לי מילה. אז הייתי חייב לגשת אליו ופשוט לשאול אותו אם הוא יכול לעזור לי. הוא עשה פרצוף שרמז שהוא חושב שאני מפריע לו ושזה מאוד חוצפני מצידי.
הדבר הראשון שהוא שאל אותי בצורה בוטה היה "מה התקציב שלך". הייתי קצת המום, וניסיתי להתחיל לספר לו מה בדיוק אני מחפש. הוא שוב שאל אותי בצורה גסה "בקיצור, מה התקציב שלך"? ניסיתי שוב לחזור אל העניין של מה אני מחפש ומה מעניין אותי. אז הוא שוב קטע אותי ואמר לי בצורה די מזלזלת: "טוב, הנה יש לך את הרמקולים האלה שמה בפינה, תסתכל עליהם". אבל את הרמקולים ההם הכרתי ושמעתי בעבר. כששאלתי אותו על רמקולים אחרים, הוא אמר "אה, אם אתה ממש ממש רוצה אני אחבר לך אותם, אבל עזוב, עדיף לך להסתכל ברמקולים שאמרתי לך".
הלכתי.

בפעם השניה, נכנסתי, ולמזלי לא היה לקוח אחד בחנות. עדיין, הבעלים היה עסוק במחשב ולא שם לב לזה שנכנסתי ועמדתי שם. אחרי כמה דקות בא המוכר. ניסיתי בכמה מילים להסביר לו מה אני מחפש, והוא שוב הפסיק אותי ממש בהתחלה ושאל "מה התקציב". ניסיתי שוב להפנות את השיחה לעבר הדברים שאני מחפש ושאני רוצה לשמוע. הוא לא ממש עשה סימנים של רצון לעכל ולחשוב על כל מה שאני אומר לו, ואמר שוב: "הנה יש לך כמה רמקולים שמה, תנסה, אולי זה יתאים". צריך לציין שמדובר ברמקולים שיש בכל החנויות וכבר שמעתי אותם מיליון פעם. אז אמרתי לו שאולי רמקולים ישנים מיד שניה יתאימו לי. הוא התנשף נשיפה כבדה, וחיבר לי זוג רמקולים כשהוא עושה פרצופים של גיבור ישראל. אמרתי לו שזה לא בדיוק הצליל שאני מחפש. הוא ממש ירד עליי ואמר "שמע, אם כבר זה לא מספק אותך, אני לא יודע מה אתה צריך". ואז הוא יצא מהחנות למטרה כלשהי וואמר למנהל "תטפל בו, הוא צריך רמקולים שאלוהים יודע מה זה, מאחל לכם בהצלחה בחיפוש" בצורה מגעילה וצינית. ניסיתי להתעלם מזה, והמשכתי עם הבעלים. הבעלים היה קצת יותר נחמד, אבל לא יותר מדי אנטוזיאסטי. אני הייתי זה שהעלתי לו אפשרויות, ואמרתי לו מה כדאי לנסות לשמוע. הוא, כאילו עושה טובה, עשה כמה דברים שביקשתי. על שאלות שאני העלתי הוא ענה בצורה מבטלת ומעורפלת.
הלכתי שוב.
זהו, נמאס לי. פשוט חנות גועלית עם אנשים גועליים ומפוקפקים.

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 6 פעמים

רושם אישי שונה

שליחה #20 

אני אתן איזון לתגובה הקודמת. נכון, לחנות חסרונות - היא קטנה וצפופה (במכשירים ולפעמים גם באנשים - בעיקר בסוף השבוע). הייתי שם כמה פעמים - לקניה רצינית אחת ולקניה שולית אחרת. תמיד באתי מוכן עם כיוון מוגדר. החנות הזו לא אידיאלית להדגמות או לשיטוטים. רצוי, וזה נכון לגבי כל דבר, לבוא עם רעיון מגובש וכיוון מסויים אחרי בדיקה באינטרנט. בדקתי שם מגבר מסויים שידעתי אודותיו הכל ורק רציתי לבדוק אותו לפני רכישתו. הבעלים ניסן עסוק תמיד בכמה דברים אבל שירותי מאוד וענה בענייניות לשאלותיי כאשר טיפל בי. יגאל יותר מכירתי ומעוניין גם לדעת מה התקציב כדי להבין מה יוכל להציע במקום לעבור על כל האפשרויות. בקניה האחרונה שלי, שהיתה בשעת עומס לקראת סגירה בסוף השבוע, אכן קשה היה לזכות בתשומת לב אבל זה נבע מעניין אובייקטיבי של טיפול בלקוחות קודמים. כשהגיע אליי, העניק לי המוכר את מלוא תשומת הלב וטיפל בי במקצועיות.
לדעתי, בעסק מהסוג הזה קשה גם כך לשרוד ולהציג לכולם הכל. מוכר רציני ינסה למקד אותך במוצר ספציפי שלדעתו יתאים לתקציב ולמערכת שלך ויציע עוד חלופה רלוונטית, אולי עם אופי צליל מעט שונה.
הגלישה, דרך אגב, היא כנראה לניהול האתר שלהם שהתחדש לאחרונה.
*לכותב אין קשר אישי או קירבה משפחתית לאנשי פיוז*

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”