Banana Pi OpenWrt One MediaTek
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1483
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 227 פעמים
- קיבל תודות: 286 פעמים
תודה, אכן זו מטרה ראויה ביותר, והמפתחים ראויים לכל תמיכה אפשרית. שלא ישתמע שיש לי ביקורת עליהם, פשוט חשבתי שהיה אפשר לעשות את זה מעט אחרת, וכך גם התמיכה תהיה אפקטיבית יותר.15/12/2024 10:03elxyzad כתב: תראה בזה תרומה לפרויקט openwrt.
למרות שאני לא מבין למה הם צריכים תרומות, כמעט הכל הם מקבלים בחינם וכל המפתחים מתוחזקים ע"י חברות בתעשיה....
אני מבין אותך. מדובר בחבורת שמרנים שלא חיפשו מוצר cutting edge ומבחינתם לא צריך יותר מזה (ואולי יש בזה משהו)15/12/2024 10:39DanielGR כתב: תודה, אכן זו מטרה ראויה ביותר, והמפתחים ראויים לכל תמיכה אפשרית. שלא ישתמע שיש לי ביקורת עליהם, פשוט חשבתי שהיה אפשר לעשות את זה מעט אחרת, וכך גם התמיכה תהיה אפקטיבית יותר....
וחבל מאד שאין פורט נוסף של 2.5G.15/12/2024 9:12DanielGR כתב: עדיין קיימת בעיה להבנתי עם הגדרת המוצר והתמחיר:
1. מי שיש לו או שוקל קישור של 2.5G, המוצר הזה לא מתאים. BPI R3 כן מתאים, והפער במחיר לא גדול
2. מי שמחפש נקודת גישה מבוססת OpenWRT ו-WiFi 6 ומרגיש נוח להתעסק עם OpenWRT יוכל למצוא אלטרנטיבות זולות יותר
3 מי שמחפש נקודת גישה ונתב בעל ביצועים טובים יותר יבחר ב-BPI R4 או BPI-R3. יכולות ה-Offload של R4 הן מעולות עבור חיבורים מהירים של 5Gbps ו-2.5Gbps.
לסיכום: עבור סט היכולות הזה - היה אמור לעלות הרבה פחות, וחבל מאד שאין פורט נוסף של 2.5G....
ניתן להוסיף