יש טלווזיה LED מ 2016 ורואים בה טוב יותר מטלווזיות LED עכשויות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
dorharetz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי LED של LG יותר נכון NANO LED מ 2016 וזה היה בעידן OLED אם אני לא טועה .

יש היום מותגים יקרים שאתה צופה ישר 0 מעלות רואים טוב , אתה זז קצת הצידה וכל התמונה נראית אחרת .

ו NANO מ 2016 עושה עבודה מעולה תמונה מעולה , חלק , נקי, חד, צבעים טובים ,לא הרגשתי שינוי בתמונה

שזזים לצד ,מחובר ל HOT רגיל, השלט הישן והטוב של LG נראה כמו חדש ,

לצערי בשנים האחרונות איכות החומרים השלטים של LG ירדה והכפתורים נמחקים .

הלכתי לראות טלווזיות חדשות , מה אגיד לכם התאכזבתי , אתה זז לצד וכל הצבע נמחק ,אז תגידו OLED .

אנטי OLED , כמה שהתמונה לפי המכשירים היא הכי מדהימה , היא צורבת את העין , הקונטסרט שורף לי את העיניים ...

לא תודה ...

בקיצור המלצה שלי היא QLED MINI LED או LED NANO , NANO QNED שהיא נותנת את הזווית הרחבה לתמונה .

הם הכי יקרות בקטגוריה של LED אבל שווה את המחיר למי שמחפש טלווזיה לסלון .

אה וגם יש לי פלזמה עובדת נהדר וחוגגת עוד שנה + , 20 שנה .

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 897
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

כנראה שהמסך המדובר הוא מסוג IPS, לאלו זוית צפיה מעולה, אבל קונטרסט קצת מוגבל. וכל מסכי המינילד שאני מכיר, מחוירים כשמסתכלים מהצד.

nihility
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

VA על הפנים לזוויות צפייה. לא יודע אם זה כל VA או רק הזולים.
היתרון שלו הוא קונטרסק הרבה יותר טוב.

dorharetz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

06/12/2024 18:39  
רועי51 כתב:
כנראה שהמסך המדובר הוא מסוג IPS, לאלו זוית צפיה מעולה, אבל קונטרסט קצת מוגבל. וכל מסכי המינילד שאני מכיר, מחוירים כשמסתכלים מהצד.
...
תודה רבה על ההסבר IPS , אכן זה לא ייאמן שהמסך שאני קניתי ב 2016 רואים יותר טוב מטלווזיות של היום .

אני לא צריך קונטרסט גדול , אני צריך משהו מאוזן וטוב קניתי בשביל קרוב משפחה OLED 90 של סמסונג ,כאב לי העיינים מרוב

קונטרסט ומה זה תפריט כיול העלוב הזה של סמסונג. בושה . איפה אפשרות לכייל מהירות תמונה ...תנועה ..

הדבר הטוב איכות סאונד הכי טובה מבין כל הטלווזיות שראיתי , לא צריך סאונד בר .

לא מבין אם המוצר הזה טוב , למה לא לייצר עוד ממנו , בגלל הקונטרסט ???.

הסבר על IPS

מסך IPS הוא סוג של מסך בטכנולוגיית In-Plane Switching. מסך IPS נחשב לאחד מסוגי המסכים האיכותיים ביותר, בזכות זוויות הצפייה הרחבות שלו, דיוק הצבעים המעולה והבהירות הגבוהה. מסך IPS מציג צבעים עקביים וברורים גם כשמסתכלים על המסך מזוויות שונות, מה שהופך אותו לבחירה אידיאלית לעבודה גרפית, עריכת וידאו ועיצוב מסכים, שם איכות התמונה והדיוק בצבעים הם קריטיים.

https://www.lg.com/il/ips-monitors

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

אני לא יודע איך ניגודיות שורפת לך את העיניים, כי היא לא. אולי הבהירות הגבוהה של מסכים אלה כן, אבל לא הניגודיות עצמה.
מסכי IPS גרועים (יחסית) בכל מה שקשור לשחורים ולאחידות המסך בגלל הניגודיות הטבעית הנמוכה של הפאנלים. ומסכי IPS שהם לא מינילד יהיו לא משהו (בלשון המעטה) לחובבי קולנוע ביתי.
כשמסתכלים על מסכי מחשב, אז פעם, לפני עשור-עשור וחצי בהחלט ל-IPS היה יתרון גדול בכל מה שקשור לאיכות תמונה (למרות שעדיין היו לו את אותם החסרונות גם אז)
אני לא חושב שזה תופס באותו קנה מידה בטלוויזיות. חוץ מזה שטכנולוגיית המסכים התקדמה מאד מאז.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”