!!!שאלה שלא הכי קשורה אבל מאוד מאוד חשובה לי....!!!
יש למישהו מושג מה הכרטיס / TVBOX הכי טובים ללכידת מקור וידאו VHS ישן...לפורמט דיגיטלי למחשב ?! למישהו יש מושג איזה חומרה אני צריך בשביל להמיר קלטות ישנות למחשב ברמה הכי גבוהה...כסף הוא לא הבעיה..רק חשובה לי האיכות...זה נועד למטרת הנצחה של מישהו קרוב אליי...שיש לי המון המון המון המון קלטות עם חומר שלו..ואני מפחד נורא שהקלטות יתבלו עם הזמן כי הם ישנות מאוד ... אז אני רוצה כמה שיותר מהר להתחיל להעביר חומר מהקלטות למחשב ואם יש דרך לשפר את איכות הוידאו המקורי...מה שנקרא REMASTER לקלטות וידאו ולהמיר אותן לאיכות DVD בכלל מה טוב ומה נעים... אם יש למישהו מושג איך הוא עוזר לי אני יודה לו מאוד !!!

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
amosico,
א. זה מאוד קשור. יותר לפורום HTPC או "טכני".
ב. מה שהחברה', בעלי ה-HTPC, עושים הוא בדיוק זה. הם לוכדים את התמונה מהממיר (או כל מקור אחר) ושומרים אותו על ה-HDD. אח"כ ניתן לצרוב אותו כ-DVD למשל אם רוצים. (יש מאמר על איך לעשות זאת).
ג. מרבית חנויות הצילום וצלמים מקצועיים (כמו צלמי חתונות) יוכלו לעשות את זה תמורת תשלום.
ד. גם בעזרת מקליט DVD חיצוני, ניתן לבצע את זה.
ה. כרטיסי לכידת וידאו יכולים להתחיל מכמה מאות ש"ח ועד אלפי דולרים רבים, הכל תלוי בצרכים ובדרישות. מכיון שמדובר בקלטת VHS בה האיכות מראש לא משהו, כרטיס לכידה פשוט יחסית כמו ההפאוג' PVR150 יעשה את העבודה מצויין.
א. זה מאוד קשור. יותר לפורום HTPC או "טכני".
ב. מה שהחברה', בעלי ה-HTPC, עושים הוא בדיוק זה. הם לוכדים את התמונה מהממיר (או כל מקור אחר) ושומרים אותו על ה-HDD. אח"כ ניתן לצרוב אותו כ-DVD למשל אם רוצים. (יש מאמר על איך לעשות זאת).
ג. מרבית חנויות הצילום וצלמים מקצועיים (כמו צלמי חתונות) יוכלו לעשות את זה תמורת תשלום.
ד. גם בעזרת מקליט DVD חיצוני, ניתן לבצע את זה.
ה. כרטיסי לכידת וידאו יכולים להתחיל מכמה מאות ש"ח ועד אלפי דולרים רבים, הכל תלוי בצרכים ובדרישות. מכיון שמדובר בקלטת VHS בה האיכות מראש לא משהו, כרטיס לכידה פשוט יחסית כמו ההפאוג' PVR150 יעשה את העבודה מצויין.
תודה רבה מרטין !!!
פשוט אבא של אותו חבר שלי שנהרג בצבא..
ביקש ממני טובה אישית כי הוא יודע שאני פריק מחשבים שכזה...
אז הוא מאוד רוצה שאני ישמור את הקלטות שלו על DVD ..ואני רוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר..
אז שוב תודה..
פשוט אבא של אותו חבר שלי שנהרג בצבא..
ביקש ממני טובה אישית כי הוא יודע שאני פריק מחשבים שכזה...
אז הוא מאוד רוצה שאני ישמור את הקלטות שלו על DVD ..ואני רוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר..
אז שוב תודה..
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: