טוחן אשפה InSinkErator Evolution 200 S - ~2200 שח, שילוח צד ג'
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
https://www.amazon.co.uk/dp/B0845TPJM2? ... title&th=1
טוחן מעולה ושקט, בין הטובים הקיימים בשוק.
עד השנה שעברה, כל BF היה עליו מבצע עם שילוח ישיר לארץ (באזור ה1800-2000 ש"ח עד הבית). כבר כמה חודשים לא נשלח לארץ ישירות.
נדרש שילוח צד ג' דרך IDGU:
בחישוב מהיר (יש לסמן את הקופון (30%) בדף האתר:
1450 ש"ח - מוצר עד IDGU
460 ש"ח - שילוח משקל 12 קילו (עיגלתי כלפיי מעלה)
270 ש"ח - מע"מ ואגרות
סה"כ בערך 2200 ש"ח.
טוחן מעולה ושקט, בין הטובים הקיימים בשוק.
עד השנה שעברה, כל BF היה עליו מבצע עם שילוח ישיר לארץ (באזור ה1800-2000 ש"ח עד הבית). כבר כמה חודשים לא נשלח לארץ ישירות.
נדרש שילוח צד ג' דרך IDGU:
בחישוב מהיר (יש לסמן את הקופון (30%) בדף האתר:
1450 ש"ח - מוצר עד IDGU
460 ש"ח - שילוח משקל 12 קילו (עיגלתי כלפיי מעלה)
270 ש"ח - מע"מ ואגרות
סה"כ בערך 2200 ש"ח.
ממש לא כל אשפה. רק אשפה "רטובה", ז"א שאריות מזון. יש דברים בודדים שאני אישית לא מכניס לטוחן למשל מזון עם סיבים כמו עלי קלחי תירס, גרעיני אבוקדו ומנגו, אבל זה אולי 1% משאריות המזון.
הטוחן בקישור יכול לטחון אפילו עצמות בקר (לא שניסיתי).
ברגע שיש לך טוחן טוב, בייחוד אם אתה גר בבניין ולא בבית פרטי, לא תרצה ללכת אחורה.
עוד טיפ קטן, אם אתה קודח חור בכיור בשביל כפתור ההפעלה, תעשה את זה בצד השני של ידית הברז (אם קיימת).
ברגע שיש לך טוחן טוב, בייחוד אם אתה גר בבניין ולא בבית פרטי, לא תרצה ללכת אחורה.
עוד טיפ קטן, אם אתה קודח חור בכיור בשביל כפתור ההפעלה, תעשה את זה בצד השני של ידית הברז (אם קיימת).
אני מדבר על טוחן - עבור בית פרטי (לא הבנתי למה יש הבדל .. בגלל גובה ?)05/12/2024 8:39osh78 כתב: ממש לא כל אשפה. רק אשפה "רטובה", ז"א שאריות מזון. יש דברים בודדים שאני אישית לא מכניס לטוחן למשל מזון עם סיבים כמו עלי קלחי תירס, גרעיני אבוקדו ומנגו, אבל זה אולי 1% משאריות המזון.
עוד טיפ קטן, אם אתה קודח חור בכיור בשביל כפתור ההפעלה, תעשה את זה בצד השני של ידית הברז (אם קיימת)....
הרעש די תלוי במה שהכנסת לתוכו....
אם זה משהו "רך"- אזי הרעש יחסית נמוך.
ככל שתכניס דברים יותר קשיחים- הרעש יגבר. מכיון שזו פונקציה של התנגדות הסכינים עם מה שהכנסת אליהם.
בכל אופן, לא ניתן לאפיין את הרעש ברמה כזו או אחרת. כשהטוחן עובד ללא משהו שהוכנס לתוכו- כמעט ולא ניתן לשמוע אותו כלל !
שקע רגיל
אני חושב שהמבצע נגמר...
אני לא רואה כ"כ טעם לפרסם כאמור סרטונים, אבל בכל מקרה 200S יותר שקט מ200...
אבל הנה קישור להשוואה בין 100/100S/200/200S
https://disposalqa.com/insinkerator-evo ... s-vs-200s/
אני חושב שהמבצע נגמר...
אני לא רואה כ"כ טעם לפרסם כאמור סרטונים, אבל בכל מקרה 200S יותר שקט מ200...
אבל הנה קישור להשוואה בין 100/100S/200/200S
https://disposalqa.com/insinkerator-evo ... s-vs-200s/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
עלות התקנה....
תופס מקום מתחת לכיור ולכן הפח כנראה לא יכנס.
דורש מים וחשמל בהפעלה.
הרעש.
לא תוכל למנוע מהילדים את יצר הסקרנות לדחוף לשם דברים.
לא מתאים לכל החומרים ולכן כל הזמן צריך לחשוב מה אפשר להכניס ומה לא.
שחכת עוד משהו הכי חשוב:08/12/2024 7:37ziv_r כתב: עלות התקנה.
דורש מים וחשמל בהפעלה.
הרעש.
לא מתאים לכל החומרים ולכן כל הזמן צריך לחשוב מה אפשר להכניס ומה לא....
חייבים ללחוץ על כפתור כדי להפעיל אותו !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חד משמעית מתאים לכל החומרים!08/12/2024 7:37ziv_r כתב: עלות התקנה.
דורש מים וחשמל בהפעלה.
הרעש.
לא מתאים לכל החומרים ולכן כל הזמן צריך לחשוב מה אפשר להכניס ומה לא....
אנחנו מעל 17 שנה עם הדגם 65 שהוא הקטן שלהם ללא תקלה אחת, פשוט סוס עבודה ואנחנו טוחנים הכל כולל עצמות עוף.
תיקון קל...הדבר היחיד שאנו לא טוחנים אלו קליפות של ביצים.
....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז זה לא כל כך חד משמעי, נכון?
אז אסור קליפות ביצים כמו שכתבת וגם כפי שכולם יודעים, אסור אורז, שיבולת שועל, פסטה, קפה טחון ועוד, אז ההודעה שלי בעינה עומדת, צריך להפעיל חשיבה לפני וגם להדריך את בני הבית מה מותר ומה אסור.
אז אסור קליפות ביצים כמו שכתבת וגם כפי שכולם יודעים, אסור אורז, שיבולת שועל, פסטה, קפה טחון ועוד, אז ההודעה שלי בעינה עומדת, צריך להפעיל חשיבה לפני וגם להדריך את בני הבית מה מותר ומה אסור.
אני עם ה200S, וטוחן באופן קבוע את כל הדברים האלה.08/12/2024 18:42ziv_r כתב: אז זה לא כל כך חד משמעי, נכון?
אז אסור קליפות ביצים כמו שכתבת וגם כפי שכולם יודעים, אסור אורז, שיבולת שועל, פסטה, קפה טחון ועוד, אז ההודעה שלי בעינה עומדת, צריך להפעיל חשיבה לפני וגם להדריך את בני הבית מה מותר ומה אסור....
הדבר היחידי שהוא מסתבך איתם זה עלים סיביים כמו קליפות של תירס כרובית וכו',
אני חושב שזה ה kitchen appliance הכי חשוב שיש לי בבית ושצריך להיות בכל בית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הדברים האלו רשומים במדריכי השימוש השונים של טוחני אשפה - והנה, הוספת עוד דבר לרשימה שצריך להמנע ממנו.
נוטים לשפוך שמן בישול בכיור? גם זה אסור - ואת זה insinkerator רושמים בעצמם, בנוסף למאכלים סיביים אחרים כמו תירס וארטישוק.
נוטים לשפוך שמן בישול בכיור? גם זה אסור - ואת זה insinkerator רושמים בעצמם, בנוסף למאכלים סיביים אחרים כמו תירס וארטישוק.