רעש של פיק/פופ מהרמקולים בעת הדלקת רסיבר ימהה RX-V4A
היי חברים ,
לאחרונה אני חווה תופעה מוזרה ברסיבר שלי (ימהה RX-V4A) כאשר אני מדליק את הרסיבר אני שומע מעין רעש של פופ/פיק מהרמקולים. רעש לא חזק מידי אבל שקורה לאחר הדלקה לאחר מס' שעות . אם אני מכבה ומדליק מיד לאחר ששמעתי את הפיק/פופ , הרעש לא חוזר.
רעיונות מה קורה פה ?
תודה,
גיא.
לאחרונה אני חווה תופעה מוזרה ברסיבר שלי (ימהה RX-V4A) כאשר אני מדליק את הרסיבר אני שומע מעין רעש של פופ/פיק מהרמקולים. רעש לא חזק מידי אבל שקורה לאחר הדלקה לאחר מס' שעות . אם אני מכבה ומדליק מיד לאחר ששמעתי את הפיק/פופ , הרעש לא חוזר.
רעיונות מה קורה פה ?
תודה,
גיא.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בדר"ב רעשים כמו פיקים וכו מצביעים שהרסיבר שלך לא מצליח לתת מספיק כח לרמקולים.
האם הוספת רמקולים לאחרונה?
האם הוספת רמקולים לאחרונה?
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
30/11/2024 15:18Akila כתב: בדר"ב רעשים כמו פיקים וכו מצביעים שהרסיבר שלך לא מצליח לתת מספיק כח לרמקולים.
האם הוספת רמקולים לאחרונה?...
לפות'ש,
הבעיה כנראה נעוצה בריליי (בדרך כלל) או קבל מוצא ועוד.
בעיה ידועה בעולם האודיו והאלקטרוניקה.
אם מציק, קח למעבדה.
לא אמור להיות יקר.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי תלתל ב 30/11/2024 17:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
כל מגבר כוח שתדליק כאשר הוא מועמס עי המרקולים ישמיע צליל POP כזה בגלל זרם רגעי לטעינת הקבלים. כדי למנוע זאת יש ממסר עם השהיה שמשאיר את הרמקולים מנותקים למזה מספיק זמן עד שהקבלים יטענו. אם אתה שומע את הרעש כנראה שיש בעיה במעגל הפעלת הממסר. אם הרסיבר באחריות תיגש לחנות ויתקנו לך תוך כמה שבועות. אם לא, אז אפשר להתעלם מהרעש כי הוא לא גורם לשום נזק או שאפשר להשאיר את הרסיבר דולק 27/7. זה לא פוגע בו ורק מאריך לו את החיים.30/11/2024 14:35mrdinov כתב: היי חברים ,
רעיונות מה קורה פה ?
תודה,
גיא....
להבא תקנה או דנון או ימהה מסדרת ה A ולא ה V שהיא סדרה שלא עוברת בקרת איכות מספיק מחמירה כמו דנון שעולה פחות או ימהה מסדרת ה A.
היי חברים , מעדכן .. התפתחות מעניינת , החלפתי את הריסבר (שהיה חדש בעצמו) לריסבר של דנון מדגם X1800H , ולמרבה הפלא! גם פה היה את הפאק ברמקולים , המשכתי לחקור את הנושא ברשת , ונתקלתי בכך שיכול להיות שזה שיש XBOX X מחובר למסך (LG CX77) גורם לתקלה המוזרה הזו . חשוב לציין ש:
1. החלפתי כבל HDMI (לא עזר) , כבל 2.1
2. בדקתי את החיווטים והכל תקין , אין סיבים שנוגעים אחד בשני או במגבר
האם מישהו בכלל נתקל בבעיה המוזרה הזו
1. החלפתי כבל HDMI (לא עזר) , כבל 2.1
2. בדקתי את החיווטים והכל תקין , אין סיבים שנוגעים אחד בשני או במגבר
האם מישהו בכלל נתקל בבעיה המוזרה הזו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אולי בעיה בתיאום אדמות... ניסית לנתק את הXBOX מה-HDMI ולראות אם זה משנה משהו?