אני מאוד מתקשה לבחור טלוויזיה, אשמח להכוונה
-
thecatus
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: אבנר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרחק : כ3.5 מטר
תקציב : סדר גודל של 5-6K
אופי השימוש : חדשות/משחקים/סרט מדיי פעם, הרבה פעמים בחדר מאוד בהיר עם חלונות .. אשמח לכמה שפחות השתקפות (לא יודע אם יש מט/מבריק בטלוויזיות, אבל עדיף מט)
עוד דרישות :
1. לחבר בblue tooth סאונד בר.
2. שיהיה אפשר לעשות אליה airplay מiphone
3. יוטוב/נטפליקס מובנה יהיה אידיאלי, למרות שאני יכול פשוט לחבר לשם איזה אפל טיוי
4. מעדיף את החברות הגדולות והמפורסמות LG/PHILIPS/SAMSUNG/SONY פחות TCL/HISENSE וכ"ד
הנטיה שלי ל75" וחשבתי על הדגם הבא : טלוויזיה חכמה "75 QNED86 4K דגם 75QNED86T6A מבית LG
האם אני בכיוון נכון ? האם כדאי לי להסתכל על משהו אחר ?
תקציב : סדר גודל של 5-6K
אופי השימוש : חדשות/משחקים/סרט מדיי פעם, הרבה פעמים בחדר מאוד בהיר עם חלונות .. אשמח לכמה שפחות השתקפות (לא יודע אם יש מט/מבריק בטלוויזיות, אבל עדיף מט)
עוד דרישות :
1. לחבר בblue tooth סאונד בר.
2. שיהיה אפשר לעשות אליה airplay מiphone
3. יוטוב/נטפליקס מובנה יהיה אידיאלי, למרות שאני יכול פשוט לחבר לשם איזה אפל טיוי
4. מעדיף את החברות הגדולות והמפורסמות LG/PHILIPS/SAMSUNG/SONY פחות TCL/HISENSE וכ"ד
הנטיה שלי ל75" וחשבתי על הדגם הבא : טלוויזיה חכמה "75 QNED86 4K דגם 75QNED86T6A מבית LG
האם אני בכיוון נכון ? האם כדאי לי להסתכל על משהו אחר ?
נערך לאחרונה על ידי thecatus ב 27/11/2024 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני חושב שאתה חושב לא נכון לגבי הגודל מסך במרחק כזה. שווה למדוד שתהיה בטוח לגבי המרחק כי חצי מטר זה הפרש גדול. למרחק של 4 מ' 75 יהיה ממש קטן.
לגבי חברות, פיליפס לא ממש במשחק כרגע. TCL נחשבת לתמורה טובה לכסף. בתקציב כזה נמוך sony מרגיש לי יומרני מאד ולא רלוונטי.
בגלל שהסלון בהיר הייתי מחפש מסך מינילד עם בהירות מאד גבוהה כמו tcl qm8/755 במחיר הזה
לגבי חברות, פיליפס לא ממש במשחק כרגע. TCL נחשבת לתמורה טובה לכסף. בתקציב כזה נמוך sony מרגיש לי יומרני מאד ולא רלוונטי.
בגלל שהסלון בהיר הייתי מחפש מסך מינילד עם בהירות מאד גבוהה כמו tcl qm8/755 במחיר הזה
-
thecatus
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה על התגובה המהירה.26/11/2024 11:24ChinggisKhan כתב: אני חושב שאתה חושב לא נכון לגבי הגודל מסך במרחק כזה. שווה למדוד שתהיה בטוח לגבי המרחק כי חצי מטר זה הפרש גדול. למרחק של 4 מ' 75 יהיה ממש קטן.
בגלל שהסלון בהיר הייתי מחפש מסך מינילד עם בהירות מאד גבוהה כמו tcl qm8/755 במחיר הזה...
בדקתי ומדובר ב3.5 מטר.
בכל מקרה לא ארצה לעלות מעל 75 אינץ'
האם המסך שאני בחרתי לא מתאים מאיזשהיא בחינה ? יש בו משהו בעיתי או לא טוב ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המסך שבחרת הוא edge-lit, מסך מינילד יהיה הרבה יותר טוב. סביר להניח שיהיה בהיר יותר ועם איכות תמונה טובה יותר.
אבל אני לא חושב שאם רוב הצפיה שלך זה בחדשות אז משנה איזה מסך תקנה.
למשחקי מחשב ה-LG תהיה בסדר, אבל לא תתן תמונה טובה במשחקים וסרטים\סדרות עם סצינות כהות.
למשחקי מחשב ה-LG תהיה בסדר, אבל לא תתן תמונה טובה במשחקים וסרטים\סדרות עם סצינות כהות.
-
thecatus
- חבר שרק התחיל

מיני לד מעלה משמעותית את המחיר26/11/2024 17:22TheCoolest כתב: המסך שבחרת הוא edge-lit, מסך מינילד יהיה הרבה יותר טוב. סביר להניח שיהיה בהיר יותר ועם איכות תמונה טובה יותר.
למשחקי מחשב ה-LG תהיה בסדר, אבל לא תתן תמונה טובה במשחקים וסרטים\סדרות עם סצינות כהות....
תוהה אם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב ? או שבסקאלת המחיר הזאת זה הכי כדאי ?
- Jacobweins
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: יעקב
תנסה את Hisense u7kq בגודל 75 - טלויויזה מצויינת ברף המחיר שציינת.