האם כדאי לי לקנות OLed ?
-
caligola
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי טלויזיה של סמסונג בת 4 וחצי שנים מסוג Q-Led שמחוברת למחשב, ולאחרונה שמתי לב שיש כתם אפור במרכז הטלויזיה, לא כזה נורא אבל גם פחות כיף.
ואולי הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה, מאוד הייתי רוצה לקנות O-Led בגלל השחור המוחלט, שיכול להיות כיף כשרואים סרט/סדרה, אבל מצד שני אני יודע שהתמונה אצלי בטלויזיה הרבה מאוד פעמים סטטית (אני לא רק צופה, אני גם יכול לפתוח מסמך word לעבוד עליו, ולהשאיר את זה פתוח...) ופחות בא לי לקנות טלויזיה חדשה כל 3 שנים.
הבנתי שמבחינת אחריות, הרחבת אחריות של LG לחמש שנים לא מכסה מקרים של שימוש כמו שלי.
אז מה דעתכם בנושא?
ואולי הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה, מאוד הייתי רוצה לקנות O-Led בגלל השחור המוחלט, שיכול להיות כיף כשרואים סרט/סדרה, אבל מצד שני אני יודע שהתמונה אצלי בטלויזיה הרבה מאוד פעמים סטטית (אני לא רק צופה, אני גם יכול לפתוח מסמך word לעבוד עליו, ולהשאיר את זה פתוח...) ופחות בא לי לקנות טלויזיה חדשה כל 3 שנים.
הבנתי שמבחינת אחריות, הרחבת אחריות של LG לחמש שנים לא מכסה מקרים של שימוש כמו שלי.
אז מה דעתכם בנושא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש דבר כזה כמו הגדרות חסכון בחשמל במחשב.
אתה יכול להגדיר להפעיל שומר מסך אחרי כמה דקות של אי פעילות.
אבל באופן כללי פחות מומלץ לעבוד עם OLED כמסך מחשב, יכולים להיות כל מני אפקטים כמו בהירות שמשתנה כתלות בתוכן המוצג.
למשל דף אינטרנט בהיר\לבן על כל המסך או על חלקו.
אתה יכול להגדיר להפעיל שומר מסך אחרי כמה דקות של אי פעילות.
אבל באופן כללי פחות מומלץ לעבוד עם OLED כמסך מחשב, יכולים להיות כל מני אפקטים כמו בהירות שמשתנה כתלות בתוכן המוצג.
למשל דף אינטרנט בהיר\לבן על כל המסך או על חלקו.