לגבי מסך עם קיעור או מסך ישר.
מה שאחי עושה ,זה לסדר הזמנות של לקוחות ,מוצרים שהם קנו.
צריך לפתוח נגיד 3 חלונות במסך ולהעביר ביניהם נתונים ,העתק /הדבק.
לא יודע מה עדיף ,שיהיה נוח לעבוד.
קודם כל תבדוק איזה פנל במסך עדיף, שנית יש שונות בחיבורים בדגמי המסכים - אלו שזולים לא סתם הם ברף התחתון. בארץ 3 שנות אחריות לעומת אחריות קצרה בארה"ב לרבות ההתעסקות במידה של צורך לממש אחריות וההבדל לפעמים בין רכישה בארץ לחו"ל רק 200/300 ש"ח
בחלק יש רמקולים מובנים ובאחרים אין
אמזון גם מוסיף כיום הערה למוצרים בהם ההחזר על ידי לקוחות גבוהה, נותן גם אינדיקציה לשביעות רצון מהמוצר
ziv_r כתב:
לשימוש משרדי אין יתרון לשום פאנל.
לגבי שיקול האחריות, בהצלחה לממש אחריות בארץ, לכן הולכים לפי המחיר.
...
היה לי מסך דל שמת, והטיפול היה ממש טוב. הגיעו עד הבית אספו את המסך הישן והביאו את החדש.
קניתי new old stock ממש בזול והמסך פיתח בעיה בספק כוח אחרי חצי שנה. מאחר והדגם כבר לא היה קיים קיבלתי שדרוג נחמד (אמנם ירידה ל-16:9 מ-16:10) בחינם. אז לא כל נותני השירות בארץ פח.
rgulian כתב:
מה אני אגיד...
נהיה לי בלאגן במוח עם הקעור ישר
גם מה שקראתי ,לא עזר לי
...
לך חנות מחשבים ותראה בעיניים.
מסך קעור "עוטף" אותך. ככל שמספר הרדיוס קטן יותר, כך המסך קעור יותר.
לדעתי האישית, מסך "ישר" בגודל כזה יהיה פחות נוח, אבל אני לא מדבר מניסיון, אז קח את מה שאני אומר בעירבון מוגבל.
TheCoolest כתב:
היה לי מסך דל שמת, והטיפול היה ממש טוב. הגיעו עד הבית אספו את המסך הישן והביאו את החדש.
קניתי new old stock ממש בזול והמסך פיתח בעיה בספק כוח אחרי חצי שנה. מאחר והדגם כבר לא היה קיים קיבלתי שדרוג נחמד (אמנם ירידה ל-16:9 מ-16:10) בחינם. אז לא כל נותני השירות בארץ פח.
...
אל תיקח מקרה יוצא דופן ותעשה ממנו כלל
הנקודה היא שבארץ יעשו הכל על מנת להמנע ממימוש תיקונים במסגרת האחריות.
כן, ברור. אבל גם ל-C1 קיבלתי טיפול טוב, עקב תקלה בפיקסלים בפינת המסך באו והחליפו פאנל בלי וויכוחים.
למרות שבאופן כללי אני גם חושב כמוך, ומופתע לטובה כשמקבל טיפול הוגן.
rgulian כתב:
לגבי מסך עם קיעור או מסך ישר.
מה שאחי עושה ,זה לסדר הזמנות של לקוחות ,מוצרים שהם קנו.
צריך לפתוח נגיד 3 חלונות במסך ולהעביר ביניהם נתונים ,העתק /הדבק.
לא יודע מה עדיף ,שיהיה נוח לעבוד.
...
רק משהו אחד שלא בטוח שאתה יודע - המסכי אולטרא וייד האלה מגיעים עם רוחב על חשבון אורך. כלומר, זה מסכים שלרוב יהיו עם אורך של מסך 24 אינץ' או משהו בסדר גודל הזה. לכן הוא צריך לקחת בחשבון את הנושא ואם האורך חשוב לו, אולי לשקול מסך של 32 אינץ'.
שנית - אם הוא צריך שהחלונות יהיו פתוחים באותו זמן, עדיף לו לעבוד עם שני מסכים. זה הרבה יותר נוח.