USENET - סוג התכנים בתחום HD
שלום ,
לאחרונה נחשפתי לאתר p2p המאפשר הורדת תכנים מסוג BLU-RAY ו-HD-DVD מקוריים בלי כיווץ , באמצעות טורנטים . בגלל שהתכנים אלה מגיעים לנפחים של 25 גיגה ויותר , ההורדה נמשכת זמן ממושך .
אני יודע שיש כאן כמה חברי אתר שמשתמתמשים ב-USENET להורדת תכני HD .
אני מעוניין לדעת אם גם ב-USENET ניתן להוריד תכנים מסוג BLU-RAY ו-HD-DVD ללא כיווץ כי אם כן, אעשה מנוי כי בטוח שההורדה תהיה מהירה .
לאחרונה נחשפתי לאתר p2p המאפשר הורדת תכנים מסוג BLU-RAY ו-HD-DVD מקוריים בלי כיווץ , באמצעות טורנטים . בגלל שהתכנים אלה מגיעים לנפחים של 25 גיגה ויותר , ההורדה נמשכת זמן ממושך .
אני יודע שיש כאן כמה חברי אתר שמשתמתמשים ב-USENET להורדת תכני HD .
אני מעוניין לדעת אם גם ב-USENET ניתן להוריד תכנים מסוג BLU-RAY ו-HD-DVD ללא כיווץ כי אם כן, אעשה מנוי כי בטוח שההורדה תהיה מהירה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כנס לכאן http://v3.newzbin.comboloni כתב:תודה עופר . עשיתי חיפוש ולא מצאתי לא תכני HD-DVD ולר BLU-RAY אז אני מניח שאת התכנים האלה לא ניתן להוריד מ-usenet ....
תצמצם את החיפוש לקטגוריית HDDVD\BluRay, ותגביל את גודל הקובץ למינימום של 20 ג'יגה.
תודה , בדקתי וגם שם אין תוצאות .
מצד שני זה דיי הגיוני שלא יהיו שם תכנים כל כך גדולים כי בשביל זה היו צריכים לחלק אותם לכמה מאות של קבצים כדי להעביר אותם ב-usenet .
תארו לעצמכם שאתה מוריד 400 קבצים של 100 מגה עבור סרט BLU-RAY ומגלה שקובץ ה-284 פגום . שיגעון ! בטורנטים לפחות הבעיה הזו לא קיימת .
מצד שני זה דיי הגיוני שלא יהיו שם תכנים כל כך גדולים כי בשביל זה היו צריכים לחלק אותם לכמה מאות של קבצים כדי להעביר אותם ב-usenet .
תארו לעצמכם שאתה מוריד 400 קבצים של 100 מגה עבור סרט BLU-RAY ומגלה שקובץ ה-284 פגום . שיגעון ! בטורנטים לפחות הבעיה הזו לא קיימת .
GT23 כתב:כנס לכאן http://v3.newzbin.comboloni כתב:תודה עופר . עשיתי חיפוש ולא מצאתי לא תכני HD-DVD ולר BLU-RAY אז אני מניח שאת התכנים האלה לא ניתן להוריד מ-usenet ....
תצמצם את החיפוש לקטגוריית HDDVD\BluRay, ותגביל את גודל הקובץ למינימום של 20 ג'יגה....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
Boloni
בלינק ש- GT23 נתן לך, תעשה drilldown בצד שמאל ל- Movies ואז Video FMT ושם תבחר את הפורמט הרצוי.
אני רק מזהיר אותך, כמות התכנים ב- Usenet עוד תביא אותך לשבור צום בכיפור...
Giliboy
בלינק ש- GT23 נתן לך, תעשה drilldown בצד שמאל ל- Movies ואז Video FMT ושם תבחר את הפורמט הרצוי.
אני רק מזהיר אותך, כמות התכנים ב- Usenet עוד תביא אותך לשבור צום בכיפור...
Giliboy
...
אתה עושה שם משהו לא נכון.
יש לך באנר בצד, תכנס דרכו ל'movies', תבחר 'source' מתאים, ופשוט תתעלם מכל קובץ שהוא מתחת ל20GB. כל מה שמוצג בפניך זה סרטי HDDVD וBluRay מלאים. אתה יכול רק לראות אותם ד"א, לא להוריד או לקרוא עליהם מידע ותגובות, לא עד שלא תירשם.
יש לך באנר בצד, תכנס דרכו ל'movies', תבחר 'source' מתאים, ופשוט תתעלם מכל קובץ שהוא מתחת ל20GB. כל מה שמוצג בפניך זה סרטי HDDVD וBluRay מלאים. אתה יכול רק לראות אותם ד"א, לא להוריד או לקרוא עליהם מידע ותגובות, לא עד שלא תירשם.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

התכוונתי Video FMT ..
כמו שאמרתי, אפשר פשוט לבחור תחת Video FMT את הפורמטים הרצויים וזהו..
Giliboy
Source אלו סרטים שבמקור היו Blu-Ray/HD-DVD . לא מחייב שזה הפורמט להורדה. חבל לעשות חיפוש משם ואחרי זה לבדוק גדלים של סרטים.GT23 כתב:
יש לך באנר בצד, תכנס דרכו ל'movies', תבחר 'source' מתאים, ופשוט תתעלם מכל קובץ שהוא מתחת ל20GB. כל מה שמוצג בפניך זה סרטי HDDVD וBluRay מלאים. אתה יכול רק לראות אותם ד"א, לא להוריד או לקרוא עליהם מידע ותגובות, לא עד שלא תירשם....
כמו שאמרתי, אפשר פשוט לבחור תחת Video FMT את הפורמטים הרצויים וזהו..
Giliboy
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 24/09/2007 13:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עשיתי Logoff ווידאתי עבורו שגם מי שלא רשום עדיין יכול לחפש. בהחלט אפשרי.aloni כתב:לדעתי אתה לא רואה את התכנים בגלל שאתה לא רשום....
מה שבלתי אפשרי ללא רישום זה צפייה ב- NFOs, וכמובן הורדה של NZB.
Giliboy
...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
תעשה מנוי ל-GIGANEWS, יש להם 200 יום RETENTION כלומר בערך פי 2 ממה שאתה רואה ב-NEWZBIN...boloni כתב:תודה . ראיתי עכשיו איפה ה-movies ftm ומצאתי כ-120 תכנים בפורמטים שחיפשתי .
זה עדייו לא באותו סדר גודל כמו באתר הטורנטים שבו ניתן להוריד כרגע בערך 400 תכנים של שני הפורמטים .
כמה עולה חבילת הורדה מusenet ללא הגבלת מהירות ונפח ?...
מה-NEWS אתה מוריד במקסימום שהקו שלך מאפשר ללא צורך ב-UPLOAD
אתמול הלכתי לראות אצל חבר איך תהליך ההורדה בusenet ויצאתי עם רגשות מעורבים .
זה נכון שמהירות ההורדה שם גבוהה בקצת מזו של הטורנטים וזה נכון שלא צריכים לעלות שום דבר בחזרה כדי לשמור על יחס העלה\הורדה גבוה כמקובל באתרי הטורנט אבל מצאתי גם כמה חסרונות בהשואה לאתרי הטורנט :
1.זה עולה כסף . $14.99 לחודש שזה $180 קרוב מאוד לעלות מכשיר TViX .
2.זה תוכן בעל זכויות יוצרים מוגנים שאתה משלם כסף כדי לגנוב\להוריד אותו . זה נראה לי הרבה יותר לא חוקי מאשר להוריד\לגנוב תכנים בעלי זכויות יוצרים מוגנים שניתן להוריד בחינם . מישהו בדק אם זה לא פלילי ?
3.כמות התכנים בתחום HD . בהשואה לאתר הטורנטים המסויים שאיתו אני עובד , בתחום ה-highdefinition מה שניתן להוריד בusenet זה דליל מאוד . איפה מאות סרטים הדוקומנטריים , איפה מאות סרטי IMAX , איפה מאות סרטי BLU-RAY ו-HD-DVD , איפה משחקי ספורט ?
4.צורת ההגשה - באתרי הטרונט , ברוב הטורנטים , ניתן לראות screenshot עבר כל תוכן כדי לקבל מושג על איכות התמונה הצפויה . כאן לא ראיתי שאפשר .
5.בעיות שלמות קבצים - לא תמיד כל הקבצים שמרכיבים תוכן מסויים קיימים ואז מתחילים לחפש אותם . או שמוציאים או שלא . במקרה שלא , כל התוכן נזרק לסל המחזור .
גם שיטת הטורנט לא מושלמת אבל במקום לשלם $14.99 ל-usenet בחודש אפשר לקנות טרמינל ב-$1.99 עם אפלאוד של 100 מגה וכך לפתור את בעית הרטיו תוך כמה ימים ולהסיר את הדאגה הזו לכמה חודשים טובים של הורדה ללא העלה .לגבי המהירות ההורדה , 400k במקום 530k זה לא הבדל כזה משמעותי . פשוט במקום להוריד תוכן של 10 גיגה ב-5 שעות בלילה מורידים את זה ב-6.5 שעות בלילה .
אני חושב שזה יכול לסכם את ההבדלים בין טורנט לusenet .
זה נכון שמהירות ההורדה שם גבוהה בקצת מזו של הטורנטים וזה נכון שלא צריכים לעלות שום דבר בחזרה כדי לשמור על יחס העלה\הורדה גבוה כמקובל באתרי הטורנט אבל מצאתי גם כמה חסרונות בהשואה לאתרי הטורנט :
1.זה עולה כסף . $14.99 לחודש שזה $180 קרוב מאוד לעלות מכשיר TViX .
2.זה תוכן בעל זכויות יוצרים מוגנים שאתה משלם כסף כדי לגנוב\להוריד אותו . זה נראה לי הרבה יותר לא חוקי מאשר להוריד\לגנוב תכנים בעלי זכויות יוצרים מוגנים שניתן להוריד בחינם . מישהו בדק אם זה לא פלילי ?
3.כמות התכנים בתחום HD . בהשואה לאתר הטורנטים המסויים שאיתו אני עובד , בתחום ה-highdefinition מה שניתן להוריד בusenet זה דליל מאוד . איפה מאות סרטים הדוקומנטריים , איפה מאות סרטי IMAX , איפה מאות סרטי BLU-RAY ו-HD-DVD , איפה משחקי ספורט ?
4.צורת ההגשה - באתרי הטרונט , ברוב הטורנטים , ניתן לראות screenshot עבר כל תוכן כדי לקבל מושג על איכות התמונה הצפויה . כאן לא ראיתי שאפשר .
5.בעיות שלמות קבצים - לא תמיד כל הקבצים שמרכיבים תוכן מסויים קיימים ואז מתחילים לחפש אותם . או שמוציאים או שלא . במקרה שלא , כל התוכן נזרק לסל המחזור .
גם שיטת הטורנט לא מושלמת אבל במקום לשלם $14.99 ל-usenet בחודש אפשר לקנות טרמינל ב-$1.99 עם אפלאוד של 100 מגה וכך לפתור את בעית הרטיו תוך כמה ימים ולהסיר את הדאגה הזו לכמה חודשים טובים של הורדה ללא העלה .לגבי המהירות ההורדה , 400k במקום 530k זה לא הבדל כזה משמעותי . פשוט במקום להוריד תוכן של 10 גיגה ב-5 שעות בלילה מורידים את זה ב-6.5 שעות בלילה .
אני חושב שזה יכול לסכם את ההבדלים בין טורנט לusenet .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לגבי החוקיות, אתה לא משלם על התוכן אלא על הזכות להתחבר לרשת שיש בה גם תכנים חוקיים רבים.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מעבר למה שעופר אמר, אני אתייחס לסעיפים הרלוונטיים מבחינתי.
3. שיטת העבודה של ה-NG עובדת בצורה של FIFO או איך שהם קוראים לזה - RETENTION, מה שאומר שהחומר בשרתים שלהם כל הזמן מתחדש, אז נכון, אם תירשם היום יכול להיות שיש המון חומר שפספסת אבל ככל שיעבור הזמן אתה תשלים את הפערים, תוכן לא חסר שם.
5. אין בעיה עם שלמות קבצים, יש את קבצי ה-PAR שאחראים על תיקון קבצים שנפגמו בהורדה וזה עובד כמו שעון.
לעניין המהירות, אני בטוח שבטורנטים אין לך מהירות קבועה של 400K, לרוב זה עוד יורד מתחת ואולי יש לך פיקים של 400K, אני מחובר עם קו של 5MB ומוריד על 640K-650K בקביעות מה-NG.
3. שיטת העבודה של ה-NG עובדת בצורה של FIFO או איך שהם קוראים לזה - RETENTION, מה שאומר שהחומר בשרתים שלהם כל הזמן מתחדש, אז נכון, אם תירשם היום יכול להיות שיש המון חומר שפספסת אבל ככל שיעבור הזמן אתה תשלים את הפערים, תוכן לא חסר שם.
5. אין בעיה עם שלמות קבצים, יש את קבצי ה-PAR שאחראים על תיקון קבצים שנפגמו בהורדה וזה עובד כמו שעון.
לעניין המהירות, אני בטוח שבטורנטים אין לך מהירות קבועה של 400K, לרוב זה עוד יורד מתחת ואולי יש לך פיקים של 400K, אני מחובר עם קו של 5MB ומוריד על 640K-650K בקביעות מה-NG.
איציק.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עוד בנושא החוקיות,boloni כתב:2.זה תוכן בעל זכויות יוצרים מוגנים שאתה משלם כסף כדי לגנוב\להוריד אותו . זה נראה לי הרבה יותר לא חוקי מאשר להוריד\לגנוב תכנים בעלי זכויות יוצרים מוגנים שניתן להוריד בחינם . מישהו בדק אם זה לא פלילי ?
3לusenet ....
עד היום, התביעות שהוגשו בעניין היו נגד אלו ששיתפו, ולא נגד אלו שהורידו.
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה..
Giliboy
...