85׳׳ עד 12k
מחפש המלצה לטלוויזיה 85׳׳ עד לתקציב של 12000 (למרות שאשמח לשלם פחות).
use case עיקרי הוא צפיית סרטים וסדרות נטפליקס ודומיהם, על כן אני מניח שחשוב שהיא תצליח להגיע לבהירות גבוהה כדי להתמודד עם תוכן HDR. יצוות לסאונדבר Samsung HW-Q930D. מרחק הצפיה הוא באזור ה4-4.5 מטרים. האם שווה לשקול לרדת ל77׳׳ כדי להשאר בתקציב וללכת עם OLED?
ראיתי בחנות את K-85XR70PAEP של סוני ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה.
אשמח לשמוע דעתכם והמלצות נוספות ל85 (או 77 OLED) שנכנסים בתקציב.
תודה!
use case עיקרי הוא צפיית סרטים וסדרות נטפליקס ודומיהם, על כן אני מניח שחשוב שהיא תצליח להגיע לבהירות גבוהה כדי להתמודד עם תוכן HDR. יצוות לסאונדבר Samsung HW-Q930D. מרחק הצפיה הוא באזור ה4-4.5 מטרים. האם שווה לשקול לרדת ל77׳׳ כדי להשאר בתקציב וללכת עם OLED?
ראיתי בחנות את K-85XR70PAEP של סוני ומאוד התרשמתי מאיכות התמונה.
אשמח לשמוע דעתכם והמלצות נוספות ל85 (או 77 OLED) שנכנסים בתקציב.
תודה!
- Jacobweins
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- שם מלא: יעקב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם לא הולכים על OLED אלא על MINILED:
SAMSUNG QN85D
TCL 855
HISENSE U7KQ
LG QNED90
SAMSUNG QN85D
TCL 855
HISENSE U7KQ
LG QNED90
- EranMorhaim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: mor
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מבין כל מה שציינת איזו הכי מתאימה לצפייה בערוצים הישראלים ביס ובכדורגל?
- Jacobweins
- חבר שרק התחיל

ראיתי את כולן בחנויות, ואת חלקן (חוץ מ-TCL) גם בחיים האמיתיים. אני חייב להגיד שאני לא ראיתי הבדלים משמעותיים. לפני כמה שנים כשהחלפתי טלויזיה ההבדלים היו הרבה יותר מורגשים, כנראה שהפער הולך ומצטמצם. בגדול, נראה לי שתהיה מרוצה עם כל אחת מהן.
בניגוד להרגלי, הפעם הלכתי על Value for money ובחרתי בהייסנס שהיתה משמעותית יותר זולה ואני ממש מבסוט, לא פחות טובה מ-NEO QLED של סמסונג שקניתי לפני שנה לחדר אחר.
בניגוד להרגלי, הפעם הלכתי על Value for money ובחרתי בהייסנס שהיתה משמעותית יותר זולה ואני ממש מבסוט, לא פחות טובה מ-NEO QLED של סמסונג שקניתי לפני שנה לחדר אחר.
- Jacobweins
- חבר שרק התחיל

האמת שלא התעמקתי בה, היא היתה יותר יקרה מהשאר. קראתי שהיא מצויינת, אני מניח שהיא תתמודד יותר טוב עם תוכן ירוד כמו השידורים הישראליים, מצד שני - באמת שלא ראיתי הבדל משמעותי בין כל האחרות. אני מניח שאני צופה ממוצע - בטח יש כאלה שיותר רגישים ממני.