היי חברים,
אשמח לקבל עצה בנוגע לרכישת טלוויזיה לסלון אחרי שנים רבות שלא רכשנו טלוויזיה. מדובר במרחק של קצת פחות מ-3 מ' (2.90 מ'), סלון מואר (ויטרינה גדולה לכיוון מערב).
הצרכים בעיקר הם נטפליקס, ספורט ומשחקים.
גודל - נראה לי שאלך על 75"/77" למרות שהתחלתי לפזול לכיוון ה-85", אבל חושש שבמרחק כזה זה
מוגזם.
דגם - ישנם 3 דגמים שאני מתלבט לגביהם שאפשריים עבורי:
TCL C855
SONY BRAVIA 7 - xr70
Samsung S90d
(אני יודע שערבבתי בין טכנולוגיות שונות)
ראיתי את ה-TCL ואת ה-Sony. לטעמי סה"כ נראו טוב. באחד הסרטונים שהריצו על ה-TCL הייתה תחושה יותר מדי ריאלסטית ולא במובן טוב. לא יודע אם זה עניין של כיוונון?
לגבי הסוני, הייתי בטוח שאתרשם ממנה יותר ממה שבפועל, אבל סה"כ בעין הלא מקצועית שלי, היה נראה לי טוב.
לא הבנתי את הביקורת שיש על TCL וסוני (בדגמים הנ"ל) לגבי זויות צפייה, לי זה היה נראה בסדר גמור גם מהצדדים.
לגבי הסמסונג, עדיין לא ראיתי, וקראתי שבארץ הדגם מגיע עם פאנל woled שנחשב פחות איכותי מ-qd-oled, רק שלא ברור לי כמה זה משמעותי ועוד בהשוואה לדגמים הנ"ל של tcl וסוני?
מבחינת תקציב לא רציתי לעבור את ה-10k
(את הסוני 75" אוכל לרכוש קצת מעל 10k.
את הסמסונג 77" בסביבות 11.5k, בהנחה שההפרש הכספי ביחס לדגמים האחרים מצדיק את זה)
אשמח לתובנות והמלצות (גם המלצות על דגמים אחרים יתקבלו בברכה)
תודה לעונים
המלצה לטלוויזיה חדשה tcl c855 sony xr70 samsung s90d
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
הפלת פה פצצה רצינית, כולן פשוט טובות והתוכן שהצגת בדרישות מגוון מדי. אם הסמסונג באמת WOLED זה די מאכזב, אבל יהיה לה יתרון חזק בגיימינג עם ציוד מתקדם (PS5, מחשב), וכנ"ל אם אתה יושב בערב עם אורות כבויים. אני חושב ש לTCL יהיה יתרון במחיר (או בגודל), בכל מקרה היא תהיה יותר מרשימה בתמונה מהסוני אבל זה כבר טעם אישי, לסוני יש תמונה יותר עדינה ופחות צועקת. על הנייר הTCL מתקדמת יותר ממנה. בסוף זה עניין של טעם אישי, כולן מספיק טובות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000