אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מאחר והקודמת מתחיל לעשות בעיות (היא לא נדלקת תמיד, אני מצליח להדליק רק עם לחמם אותם קצת עם פאן - כנראה הקבל הלך) אשמח לעזרה בכמה שאלות:
1. האם יש הבדלים בין הדגמים היום? פעם אחרונה שקניתי טלוויזיה Sony היתה נחשב ה Top. זה עדין המצב? או כדאי לבדוק גם טלווזיות אחרות?
2. אני מתלבט על הגודל - מאחר ואני בדירה הנוכחית רק עד סוף השנה. המרחק בדירה הזאת הוא 3.7 מטר. כיוונתי ל 60 אינץ, אבל אני לא יודע מה יהיה המרחק בדירה שנעבור אליה...
3. אני מתלבט על OLED, בעיקר כי הטלוויזיה דלוקה כל היום (בת הזוג עובדת מהבית ואוהבת את "הרעש הלבן". לפעמים הילדים מגיעים הביתה, ומשהו עם תוכן בעייתי משודר, אז נעשה Pause לשידור לשעה, שעתיים. אני לא יודע כמה עדין רלוונטי עניין של צריבות...
4. יש טעם ל 4K? יש בכלל תוכן סביר ב 4K? או שה Compression כל כך נמוך שזה לא מצדיק את הקפיצה במחיר, ותכנים ב 720p/1080p יראו רע?
5. פעם הייתי עושה הרבה Gaming בטלוויזיה, ככה שדברים כמו Input Lag ואפשרות לבטל את כל ה Processing שפוגע בו היה פלוס בשבילי. היום עברתי למחשב, אבל הילדים כן משחקים קצת ב Switch- אז הייתי שמח אם המסך כן יהיה סביר לזה, שוב - אם Inputlag זה עדין בעיה בכלל
תודה!