אשמח לחוות דעת על המפרט הזה (נבנה ב-TMS)
אפשר לתת את הדעת גם על המחירים
מעבד
Intel Core i9 14900 / 1700 Tray
₪ 2824
קירור למעבד
NZXT Kraken Elite 240 RGB White Water Cooler
₪ 1076
לוח אם
MAXSUN iCraft Z790 White V2
₪ 1061
זכרון
Corsair DDR5 96GB (2x48GB) 5200 CL38 Vengeance RGB Black
₪ 1441
מארז
Fractal Design North XL Chalk White
₪ 975
ספק כוח
ANTEC PSU 1000W NE1000G M (ATX 3.0) NeoECO Gold White
₪ 711
קירור למארז
Fractal Design Prisma AL-14 ARGB PWM White
₪ 112
כרטיס מסך
Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUS M-24GD
₪ 10513
דיסק SSD
Corsair SSD 2.0TB MP700 PRO NVMe PCIE5x4 M.2 with Air Cooler
₪ 1570
סה’’כ 21344 ₪
חוות דעת על מפרט - מחשב עבודה וגיימינג
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אגיד את זה ככה: אם הפרוטה מצויה בכיסך אז אחלה, אבל אין שום סיבה לרכוש 96gb של ddr (אלא אם כן אתה מקמפל דברים מטורפים). אני גם הייתי הולך על מעבד 9800x3d. הייתי גם שוקל ספק 1200
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בחיים שלי לא שמעתי על לוחות אם של MAXSUN, מריח כמו משהו סיני. לא יודע אם זה טוב או רע, אבל אישית אני מעדיף לוחות מיצרניות מוכרות ומוכחות. (העדפה אישית שלי היא Asrock)
אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה באמת צריך 96GB זכרון? 64GB לא יספיקו?
אני חושב שעדיף זכרון מהיר יותר, יש זכרונות יותר מהירים גם בתצורת 96GB, הם פשוט דיי יקרים.
הייתי הולך על 9950X של AMD.
הפלטפורמות של אינטל הן dead-end. לא יהיה לך לאן לשדרג בעתיד הלא רחוק אם תרצה מעבד יותר חזק.
AM5 של AMD צפויה לקבל לכל הפחות את ZEN6 (שאמור לצאת בעוד כשנתיים), AMD הבטיחו תמיכה לפחות עד 2027.
ה-9950X צורך פחות חשמל בעומס מלא.
עריכה: ה-9800X3D זה המעבד הכי טוב שיש היום בשוק למשחקים, אבל עקב זה שיש לו רק 8 ליבות, הוא יהיה פחות חזק לעבודה שדורשת ריבוי נימים, כמו קומפילציה או רינדור (על המעבד) וכו'.
אם הכסף כן מהווה שיקול, הייתי בודק גם את עניין ה-SSD. אלא אם כן אתה בטוח שאתה חייב את המהירות שדיסק בקליבר כזה מספק (במרבית השימושים אתה ממש לא) אפשר למצוא אופציות הרבה יותר משתלמות או נפח גדול יותר.
אני לא מכיר את הדגם הזה של Antec. הייתי בודק טוב טוב מי ה-OEM (אם יש כזה) מאחורי הספק הזה והאם הוא טוב.
אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה באמת צריך 96GB זכרון? 64GB לא יספיקו?
אני חושב שעדיף זכרון מהיר יותר, יש זכרונות יותר מהירים גם בתצורת 96GB, הם פשוט דיי יקרים.
הייתי הולך על 9950X של AMD.
הפלטפורמות של אינטל הן dead-end. לא יהיה לך לאן לשדרג בעתיד הלא רחוק אם תרצה מעבד יותר חזק.
AM5 של AMD צפויה לקבל לכל הפחות את ZEN6 (שאמור לצאת בעוד כשנתיים), AMD הבטיחו תמיכה לפחות עד 2027.
ה-9950X צורך פחות חשמל בעומס מלא.
עריכה: ה-9800X3D זה המעבד הכי טוב שיש היום בשוק למשחקים, אבל עקב זה שיש לו רק 8 ליבות, הוא יהיה פחות חזק לעבודה שדורשת ריבוי נימים, כמו קומפילציה או רינדור (על המעבד) וכו'.
אם הכסף כן מהווה שיקול, הייתי בודק גם את עניין ה-SSD. אלא אם כן אתה בטוח שאתה חייב את המהירות שדיסק בקליבר כזה מספק (במרבית השימושים אתה ממש לא) אפשר למצוא אופציות הרבה יותר משתלמות או נפח גדול יותר.
אני לא מכיר את הדגם הזה של Antec. הייתי בודק טוב טוב מי ה-OEM (אם יש כזה) מאחורי הספק הזה והאם הוא טוב.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
Maxsun לאחר חיפוש זו חברה שרכשה את Soyo.
המפרט הזה לא הגיוני בהרבה מקומות.אני באופן אישי הייתי הולך על לוחות של Asus, MSI, Gigabyte לא כי הם מושלמים אלא שהם יהיו בוודאות נוחים יותר ל-oc וגם יציעו יותר עדכונים. דווקא Asrock אכזבה אותי בעבר.
נ.ב
וגם 5090 ממש מעבר לפינה. הייתי מחכה לו
המפרט הזה לא הגיוני בהרבה מקומות.אני באופן אישי הייתי הולך על לוחות של Asus, MSI, Gigabyte לא כי הם מושלמים אלא שהם יהיו בוודאות נוחים יותר ל-oc וגם יציעו יותר עדכונים. דווקא Asrock אכזבה אותי בעבר.
נ.ב
וגם 5090 ממש מעבר לפינה. הייתי מחכה לו