התייעצות על הרחבת אחריות לoled 65 c4
-
urieln30
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: אוריאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היום התקינו לי את הדגם oled c4 lg
והמתקין הסביר לי שכדאי לי כדי שאוכל לנקות מאחורה את המסך מדי פעם לקחת את הזרוע שלא מגיעה בעסקה שעשיתי ואם אני מרחיב אחריות ל3 שנים ב1800 שח בנוסף לשלוש שנים שכבר יש באחריות אז הזרוע כביכול חינם במקום 700 שח והסביר שתמיד אוכל בתוך השלוש שנים הראשונות לבטל האחריות ולשלם רק עבור הזרוע והכבל hdmi 800 ולקבל 1000 שח בחזרה
בקיצור שאלתי לחברי הפורום החשובים האם האחריות המורחב באמת שווה משהו?או האם חי ינסו להתנער במקרה ואצטרך אותם. כי לפי תנאי הפוליסה הביטוחית שקיבלתי זה נראלי בעין לא מקצועית שהם כיסו את עצמם מכל עבר. אבל חברי המלומדים פה בטח יוכלו להחכים אותי. בתודה מראש
והמתקין הסביר לי שכדאי לי כדי שאוכל לנקות מאחורה את המסך מדי פעם לקחת את הזרוע שלא מגיעה בעסקה שעשיתי ואם אני מרחיב אחריות ל3 שנים ב1800 שח בנוסף לשלוש שנים שכבר יש באחריות אז הזרוע כביכול חינם במקום 700 שח והסביר שתמיד אוכל בתוך השלוש שנים הראשונות לבטל האחריות ולשלם רק עבור הזרוע והכבל hdmi 800 ולקבל 1000 שח בחזרה
בקיצור שאלתי לחברי הפורום החשובים האם האחריות המורחב באמת שווה משהו?או האם חי ינסו להתנער במקרה ואצטרך אותם. כי לפי תנאי הפוליסה הביטוחית שקיבלתי זה נראלי בעין לא מקצועית שהם כיסו את עצמם מכל עבר. אבל חברי המלומדים פה בטח יוכלו להחכים אותי. בתודה מראש
אני אתן לאחרים להגיב לגביי האחריות שלהם, אבל לגביי הזרוע אני חייב להגיד שזאת חרטה מפוארת של המתקין (שהוא היום איש מכירות לכל דבר ועניין).
ניתן לרכוש היום זרועות ברמה גבוהה (כולל ברקן) ב כ-100-200 ש"ח, בטח שלדגם בגודל 65".
ניתן לרכוש היום זרועות ברמה גבוהה (כולל ברקן) ב כ-100-200 ש"ח, בטח שלדגם בגודל 65".
זרוע מיוחדת בשביל לאפשר לך לנקות אחורה את המסך כי צריך לנקות לדברי המתקין נו בחייאת תשאל אותו אם הוא בבית גם מנקה את הטלויזיה 700 שקל טריק של הלייפ הדביק לך פה אלוף!!! צא מזה כל הביטוחים האלה זה עבודה בעניים 2000 שקל לפח פתחת פה פור ל 6 שנים למה זה טוב, אתה משלם פה 2000 ועוד6 שנים אם יתקלקל ואם כן יהיה לך עם מי לדבר בכלל, לתקן אף אחד לא יתקן זה מחליפים ואותו דגם לא יהיה רלוונטי אז תוסיף עוד 2000 למסך מדגם חדש ותעשה גם לו הרחבת אחריות יוצא ששילמת עליו כמו שקנית חדש בעוד 6 שנים אז אתה מבין שזה המשחק פה הם קושרים אותך איתם לכל החיים עם האחריות, יתקלקל תזרוק תקנה חדש מה שרלוונטי ואין לדעת מה יוליד יום, מה תחיה על ביטוחים לכל מוצר אז היית קונה מלכתחילה מסך יקר יותר מה הקטע תתחדש ותהנה ואל תיפול בפח הזה ...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
בכלל לא נכון שהם לא מתקנים אחרי 3 שנים. לי הלך ספק כוח אחרי 4 שנים והחליפו בלי שום בעיה. יש פה לא מעט אנשים שיכולים להעיד שהחליפו להם פאנלים גם לאחר 5 שנים.
אם שווה או לא שווה את הכסף זו שאלה אחרת והיא לגמרי לשיקולך. אני שקלתי וחשבתי שלאחר 3 שנים אני לא אמצא טלוויזיה ברמה הזו במחיר ההרחבה ולכן היה לי שווה.
אם שווה או לא שווה את הכסף זו שאלה אחרת והיא לגמרי לשיקולך. אני שקלתי וחשבתי שלאחר 3 שנים אני לא אמצא טלוויזיה ברמה הזו במחיר ההרחבה ולכן היה לי שווה.
נערך לאחרונה על ידי ChinggisKhan ב 18/11/2024 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
מנגד יש לא פחות פה תשאל אנשים שעשו ביטוחים ואין להם עם מי לדבר בכלל לך תרדוף אחריהם נראה אותך, ובכלל פאנל היום 200 שקל (יש לי חבר שהחליף אותו לבד)ומרבית המסכים אותו הפאנל, אם יתקלקל תשלח לתיקון מה יקחו על זה 2000 שקל, ספק כח, למה כמה עולה להחליף ספק 2000 שקל ?! ואגב גם אתה עשית תושבת מיוחדת ב 700 שקל כדיי שתוכל לנקות מאחורה חלאס נו.
בקיצור, יש לך וזה עושה לך טוב לגהץ עוד 2000 אז תשלם כל אחד ושיקוליו.
בקיצור, יש לך וזה עושה לך טוב לגהץ עוד 2000 אז תשלם כל אחד ושיקוליו.
-
urieln30
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: אוריאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה נקרא זרוע לטלויזיה nbp9 שנמכרת סביב 500-600 ולפי מה שהבנתי חי גובה על התקנה כזאת וזה לא כלול בהתקנה הבסיסית גם אם אתה מביא את הזרוע איתך. הבנתי שחשוב לנקות מאחורה איך הייתי מגיע לשם ללא זרוע כזאת?ועדיין לא הצלחתי להבין אם חי הם חברה שמכבדת אחריות או מנסה להתנער?
זה זרוע שעולה 35 דולאר באמזון (משלוח חינם) הינה:
https://www.amazon.com/Pipishell-Articu ... hdGY&psc=1
או שאתה רוצה משהו יותר רציני שעולה כבר 55 דולאר :
https://www.amazon.com/Articulating-600 ... 2P593&th=1
באותו הכסף שקנית את המסך 65 יכלת להוסיף את ההרחבה הזאת לסכום ולקנות מלכתחילה אותו הדגם ב 77 אינץ !
https://www.amazon.com/Pipishell-Articu ... hdGY&psc=1
או שאתה רוצה משהו יותר רציני שעולה כבר 55 דולאר :
https://www.amazon.com/Articulating-600 ... 2P593&th=1
באותו הכסף שקנית את המסך 65 יכלת להוסיף את ההרחבה הזאת לסכום ולקנות מלכתחילה אותו הדגם ב 77 אינץ !
נערך לאחרונה על ידי Moshe984 ב 18/11/2024 9:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רציני ? איך מפעילים את הפרוצדורה הזו, אצלי הלך המסך אחרי שלוש וחצי שנים וכל שיחות הטלפון והאימיילים המתבכיינים שהחלפתי עם ח.י. זכו לתגובה נחרצת כדלקמן, אין אחריות אחינו, תזמין טכנאי, הוא יקח ממך 320 שקל על הכבוד ויספר לך כמה יעלה להחליף מסך, אפילו מחיר של מסך חליפי לא הסכימו לתת לי, סוג של סוד ששמור אצל הטכנאי כנראה. רוצה לדעת כמה, תשלם לטכנאי והוא יספר. חומר למועצה הישראלית לצרכנות יותר מאשר לספר הקומפלימנטים ליבואן הזה. במילים אחרות, רוצה מסך כזה, תוסיף למחיר את הרחבת האחריות.18/11/2024 6:17ChinggisKhan כתב: בכלל לא נכון שהם לא מתקנים אחרי 3 שנים. לי הלך סםק כוח אחרי 4 שנים והחליפו בלי שום בעיה. יש פה לא מעט אנשים שיכולים להעיד שהחליפו להם פאנלים גם לאחר 5 שנים.
אם שווה או לא שווה את הכסף זו שאלה אחרת והיא לגמרי לשיקולך. אני שקלתי וחשבתי שלאחר 3 שנים אני לא אמצא טלוויזיה ברמה הזו במחיר ההרחבה ולכן היה לי שווה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@רועי51
הכוונה מן הסתם לאנשים שהרחיבו אחריות ל-3 שנים נוספות.
@Moshe984
עלות פאנל חדש קרובה מאד לעלות כל הטלוויזיה, לכן זה לא 200 שקל ולא 2,000 שקל. זה הרבה יותר. וכמובן אף אחד לא מחליף פאנלים באופן פרטי, כי אי אפשר לקנות אותם באיביי.
הרחבת אחריות למסך "65 עולה בד"כ 1300 ש"ח כשלא מבקשים התקנה של זרוע כמו פותח השרשור כאן.
כשהמסך יקר, התוספת יכולה להשתלם, אבל יכולה גם לא. זה עניין אישי אם רוצים להרחיב את האחריות או לא. זה לא בדיוק ביטוח, אבל אפשר להתייחס להרחבה הזו כביטוח אני מניח.
@urieln30
ממי הבנת שחשוב לנקות מאחורי המסך? מה כל כך חשוב לנקות שם? מקסימום לנקות אבק מהחלק העליון של הכיסוי האחורי, אפשר לעשות את זה גם כשהמסך צמוד לקיר.
הכוונה מן הסתם לאנשים שהרחיבו אחריות ל-3 שנים נוספות.
@Moshe984
עלות פאנל חדש קרובה מאד לעלות כל הטלוויזיה, לכן זה לא 200 שקל ולא 2,000 שקל. זה הרבה יותר. וכמובן אף אחד לא מחליף פאנלים באופן פרטי, כי אי אפשר לקנות אותם באיביי.
הרחבת אחריות למסך "65 עולה בד"כ 1300 ש"ח כשלא מבקשים התקנה של זרוע כמו פותח השרשור כאן.
כשהמסך יקר, התוספת יכולה להשתלם, אבל יכולה גם לא. זה עניין אישי אם רוצים להרחיב את האחריות או לא. זה לא בדיוק ביטוח, אבל אפשר להתייחס להרחבה הזו כביטוח אני מניח.
@urieln30
ממי הבנת שחשוב לנקות מאחורי המסך? מה כל כך חשוב לנקות שם? מקסימום לנקות אבק מהחלק העליון של הכיסוי האחורי, אפשר לעשות את זה גם כשהמסך צמוד לקיר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

למה התכוון המשורר במשפט הזה ?...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אתה זורק דברים לאוויר בלי ביסוס. תראה לי מקום אחד שמחליף פאנל ל-OLED 65 ב-1000 שקל. אחד.
אין לי בעיה עם דעות לפה או לפה. בהחלט לגיטמי שיהיו לאנשים דעות שונות על הרחבה אחריות. לכתוב דברים פשוט לא נכונים זה להטעות משתמש שלא מכיר מספיק טוב את הנושא וזה פשוט לא הוגן. אפילו רע במידה מסויימת.
אין לי בעיה עם דעות לפה או לפה. בהחלט לגיטמי שיהיו לאנשים דעות שונות על הרחבה אחריות. לכתוב דברים פשוט לא נכונים זה להטעות משתמש שלא מכיר מספיק טוב את הנושא וזה פשוט לא הוגן. אפילו רע במידה מסויימת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Moshe984
ראית בכלל איך מחליפים פאנל ב-OLED?
מביאים קופסה בגודל של כל הטלוויזיה. מפרקים את הכיסוי האחורי של המסך המקורי, ומעבירים את כל האלקטרוניקה והרמקולים מהמסך התקול לפאנל החדש, ואז סוגרים על החדש את הכיסוי האחורי. הפאנל זה בעצם כל הטלוויזיה. לכן עלות החלפת הפאנל קרובה מאד לעלות של טלוויזיה חדשה. זה לא עולה אלף ולא אלפיים, אלא הרבה יותר.
ראית בכלל איך מחליפים פאנל ב-OLED?
מביאים קופסה בגודל של כל הטלוויזיה. מפרקים את הכיסוי האחורי של המסך המקורי, ומעבירים את כל האלקטרוניקה והרמקולים מהמסך התקול לפאנל החדש, ואז סוגרים על החדש את הכיסוי האחורי. הפאנל זה בעצם כל הטלוויזיה. לכן עלות החלפת הפאנל קרובה מאד לעלות של טלוויזיה חדשה. זה לא עולה אלף ולא אלפיים, אלא הרבה יותר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

גיבוב של טענות לא רציניות (״מרבית הפאנלים אותו דבר״, ״חבר החליף לבד״) ועכשיו לשלוח אותנו לחפש במדרג.
לא מזמן ציינו 20 שנה לאתר. כבוד גדול יש לי למי שמוכן להתעסק עם טרולים כל כך הרבה זמן
לא מזמן ציינו 20 שנה לאתר. כבוד גדול יש לי למי שמוכן להתעסק עם טרולים כל כך הרבה זמן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר: